Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аквапарк "Золота Бухта" »Відпочинок в Кабардинці



Аквапарк "Золота Бухта" знаходиться в містечку, курорт Геленджик.

На сьогодні це найбільший аквапарк в РФ, та й аквапарк, який заслужено здобув для себе славу 1-го з найкращих в Європі.

В аквапарку "Золота Бухта" безліч всяких розваг і навіть самий вибагливий гість зможе вибрати такий вид відпочинку, який йому більше до душі.

Ті хто вважає за краще найбільш розмірений відпочинок - можуть позагоряти в шезлонгах, чергуючи сонячні ванни з купанням в одному з басейнів "Золотий Бухти", або поєднати обидва ці заняття оговтавшись в подорож по аквапарку на надувному крузі, в басейні з круговим рухом.

Сім'ям з дітьми будь-якого віку, відпочинок в "Золотий Бухті" напевно буде особливо цікавий, тому що навіть про найменших дітлахів, при розробці цього неповторного розважального комплексу подбали не менше ніж про дорослих гостях, адже одних лише гірок з аква спусками тут більше шістдесяти і майже всі з них - дитячі!

Аквапарк "Золота Бухта" має на своїй території безліч літніх кафе, в будь-якому з яких можна не тільки перекусити, та й добре пообідати, при цьому при вашому бажанні це можна зробити в найнесподіваніших місцях, наприклад - прямо в басейні.

Напевно буде не зайве сказати що загальний стиль аквапарку задуманий і виконаний як змішання епох різних країн світу, а побудований таким чином, що гості, переміщаючись по місцевості, можуть побувати у всіх куточках аквапарку не проходячи двічі по одній і тій же зоні.

Аквапарк "Золота Бухта" втілив у собі кращі атракціони і водні комплекси, які були придумані промисловістю розваг за час існування цього виду розваг, а деякі з них претендують на ексклюзивність.

Новости