Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

5 кращих місць в Мінську, де можна смачно поїсти з дітьми

Діти квіти життя. І батькам дуже важливо, щоб вони були завжди поруч і завжди задоволені. Це стосується і поїздок в різні міста і країни. А конкретно, в цій статті ми запропонуємо 5 місць де можна поїсти з дітьми, якщо ви приїхали до Мінська. зупинитися можна готелі в Мінську «Ля Менська».

Дитяче кафе в «Столичному» (пр. Незалежності, 52)

Яскравий інтер'єр говорить сам за себе. Це місце просякнуте сімейної атмосферою і атмосферою дитячого свята. З входу відразу кидаються в очі ігрові автомати, а в кутку стоїть стенд з іграшками. Відразу видно, що місце орієнтоване на дітей будь-якого віку, з сім'єю або без. У тій же кімнаті стоять 4 круглих столи, але за ними рідко хтось сидить. Всі воліють головний зал. А за ним, за ширмою, знаходиться приміщення, де проводяться дитячі свята.

Що стосується меню, в кафе можна як побалувати себе і дитину солодощами, так і смачно поїсти. Найдорожче гаряче блюдо обійдеться вам в 2,5 $, а найдешевше - 1,2 $. Супи і млинчики ж тут набагато дешевше, але це не скасовує того, що вони дуже смачні.

Кафе «Жар-птиця» (Парк ім. Горького)

Кафе «Жар-птиця» знаходиться в Парку ім. Горького, чим і привернула нашу увагу. Катаючись на атракціонах завжди рано чи пізно захочеться їсти і для цього це кафе підходить якнайкраще. Усередині дуже ясно і просторо. Інтер'єр нагадує собою фастфуд ресторан, ніж власне і є. Цінник тут середній. А в меню можна знайти шашлик, ковбаски, піци, плов, млинці, салати і т.д. З розваг в кафе є ігрові автомати, караоке, телевізори, акваріум. «Жар-птиця» складається з двох залів: загальний - на 80 осіб і дитячий - на 20 осіб. Найприємніше там перебувати під час сезону парків атракціонів.

Кафе «Піратська бухта» (вул. Енгельса, 20)

Унікальне місце для дітей в інтер'єрі палуби піратського корабля змусять вас відчути себе справжнім піратом. Знаходиться це кафе в будівлі Театру ляльок. Це кафе дуже популярно як місце проведення дитячих свят. На дітей чекають пірати, ковбої, лицарі і багато інших персонажів. Супроводжуються уявлення смачними стравами з різноманітного дитячого меню. Цінник ж там зовсім не кусається. Ідеальне місце для того щоб влаштувати дитині свято.

Кафе «Family club» (вул. Першотравнева, 3а)

Затишне кафе з самого початку було задумано як місце для батьків і дітей. У ньому є ігрова кімната, дитячі крісла і пеленальний столик. Як розваги дітям пропонуються розмальовки по буднях і педагог - аніматор по вихідним. У кафе також проводяться майстер-класи та свята. Меню складається з салатів, супів і гарячих страв.

McDonald's

Ну і нарешті, в наш список ми вирішили додати всім відомий і всіма улюблений McDonald's. Ось вже точно, це те місце, де можна смачно і не дорого поїсти, та й діти його просто обожнюють. Плюс до всього, його можна знайти в будь-якій частині міста.

Автор: Дмитро Симанов

Новости