Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

«Абрау-Дюрсо» відкриває ресторан з кримськими устрицями

1246 переглядів

Перший ресторан «Дюжина: устриці & вино» почне працювати вже 27 грудня.

У меню будуть страви з риби і морепродуктів, а винна карта буде складена з російських вин, в тому числі і «Абрау-Дюрсо», і зарубіжних, повідомляють « Відомості ». Ресторан відкривають в партнерстві «Абрау-Дюрсо» і компанія «Кримські морепродукти». Топ-менеджери компаній, Павло Титов і Максим Катаєв, повідомили, що управляти мережею буде спільне підприємство.

Партнерство дозволить пропонувати споживачам морепродукти практично за ціною від виробника. Середній чек в ресторані складе 2000 руб. - це вартість дюжини устриць з двома келихами вина, каже Павло Титов. Поки устриці не користуються масовим попитом, проект дозволить просувати цей продукт.

Перший заклад відкривається в Москві, площа ресторану - 200 кв. м. Запуск зажадає інвестицій у розмірі 30 млн рублів. Партнери будуть вкладатися в рівних частках. У подальших планах відкриття ще 15 ресторанів - по 4 в Москві і Санкт-Петербурзі, інші - в найбільших містах Росії.

Раніше повідомлялося, що в 2019 році «Абрау-Дюрсо» буде випускати коньяк в Дагестані.

Retail.ru

Поділитися публікацією: Джерело: Відомості Підписуйтесь на наш канал в Telegram і Яндекс.Дзен , Щоб першим бути в курсі головних новин Retail.ru.

Новости