Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готелі на березі моря в Залізному Порту

  1. Залізний Порт - бюджетний відпочинок на узбережжі У Херсонській області є два найвідоміших курорту...
  2. Жити на березі моря - правильний вибір

Залізний Порт - бюджетний відпочинок на узбережжі

У Херсонській області є два найвідоміших курорту - Скадовськ і Залізний Порт. Але якщо відпочинок в Скадовську коштує трохи дорожче (це місто, та й санаторіїв там більше), то Залізний Порт в основному розрахований на шанувальників бюджетного відпочинку.

Ще одна відмінна риса Залізного Порту і Скадовська - море. Берегова лінія селища рівна, немає ніяких бухт і заток. Через це погода на морі часто змінюється - вчора воно було тихим і спокійним, а сьогодні може зустріти вас високою хвилею. Взагалі, море в Залізному Порту чимось нагадує океан - воно глибше, та й невеликі шторми тут не рідкість.

Навіть пляжі на території курорту особливі. Тут досить м'який, приємний пісочок з дрібною черепашкою. Саме тому відпочинок в Залізному Порту часто вибирають сім'ї з дітьми.

Саме тому відпочинок в Залізному Порту часто вибирають сім'ї з дітьми

Проживання в Залізному Порту

Основна причина популярності Залізного Порту - невисокі ціни на житло. Однак це не означає, що бюджетний відпочинок на увазі низький рівень комфорту. Звичайно, не варто очікувати від курорту п'ятизіркових апартаментів і екзотичних послуг. Однак щороку адміністрація готелів і власники приватних пансіонатів підвищують рівень житла. Така традиційна послуга, як безкоштовний Wi-Fi, сьогодні є практично скрізь. Розвивається і приватний сектор, ціни в якому залишаються на досить низькому рівні. Зорієнтуватися за цінами і умовами допоможе сайт http://www.planetofhotels.com/ .

Жити на березі моря - правильний вибір

Забудова Залізного Порту цілком традиційна для більшості курортних селищ. На першій береговій лінії знаходиться безліч кафе, а також кілька готелів. Трохи далі йдуть бази відпочинку і пансіонати, за ними - приватний сектор.

Рівні ряди готелів і міні-готелів тягнуться вздовж моря на кілометри. Поселившись в міні-готелі «Нінель», дорога до пляжу буде займати у вас дві хвилини.

Поселившись в міні-готелі «Нінель», дорога до пляжу буде займати у вас дві хвилини

Готель знаходиться недалеко від центру, проте шуму дискотек тут не чути. Територія доглянута, є автостоянка (платна). Номери дуже прості, але і ціна такого відпочинку біля моря відповідна - 150 гривень на добу з людини.

За 5 хвилин можна дістатися до пляжу, якщо оселитися в готелі «Влада».

Тут немає проблем з гарячою і холодною водою, в номерах є свій санвузол і оригінальні меблі. Для проживання пропонуються номери на 2-4 людини, є і двокімнатні номери VIP-класу. Середня вартість проживання - 125-200 гривень на добу з людини. Можна харчуватися прямо в готелі «Влада» (триразове харчування всього 150 гривень в день).

15 метрів - саме таку відстань відділяє готельний комплекс «Біле сонце» від моря.

15 метрів - саме таку відстань відділяє готельний комплекс «Біле сонце» від моря

3-х поверховий будинок має все необхідне для чудового відпочинку в Залізному Порту, є дитячий майданчик і автостоянка, зона для барбекю, поруч магазини з доступними цінами. Надається триразове харчування в ресторані (ціна близько 120 гривень з людини). Працюють професійні кухарі, які готують неймовірно смачні страви. Двокімнатний «люкс» в липні-серпні можна орендувати за 450-500 гривень на добу з людини без харчування, проживання в номері «Стандарт» - 250-300 гривень на добу.

Новости