Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бюджетний відпочинок 2016

  1. Недорогий екскурсійний відпочинок
  2. Бюджетний відпочинок на морі
  3. Бюджетні тури в Азію

Наближається літо вабить і кличе в подорож? Ми знаємо, як легко організувати і відмінно провести відпустку в майбутні місяці, навіть якщо бюджет подорожі обмежений, і допоможемо вам вибрати кращі варіанти екскурсійного та пляжного відпочинку.

Бюджетний відпочинок 2016 за кордоном разом з «Експрес-Тур» буде насиченим і цікавим!

Щоб підібрати недорогий тур за кордон, ви можете скористатися меню пошуку пакетних турів, розташованими на сайті «Експрес-Тур». Натисніть на відповідне посилання, щоб переглянути пакетні тури або автобусні тури .

Недорогий екскурсійний відпочинок

Багато цікавих пам'яток, красива природа і смачна їжа чекають туристів з України в країнах СНД і ряді країн Європи. Крім того, в тих країнах, які входили до складу СРСР, зазвичай немає складнощів з мовним бар'єром.

Наприклад, автобусний тур на 4 дні по Прибалтиці обійдеться туристу близько $ 100, відправитися в Нідерланди, Німеччину, Чехію або Бельгію на 5 - 8 днів можна за $ 100 - $ 300, відвідати Італію, Угорщину, Австрію і Швейцарію можна від $ 150 до $ 300 за тур такий ж тривалості.

Серед країн СНД також можна відвідати Білорусь і Грузію - візи для в'їзду на територію цих країн не потрібні, а вартість автобусного екскурсійного туру складе близько $ 220 - $ 250 на 7 - 10 ночей.

Така подорож буде особливо цікаво поціновувачам старовинних замків і палаців, туристам, інтерес для яких представляє відвідування музеїв і галерей, а також гурманам, які люблять знайомитися з традиційними стравами різних країн. Багатовікова історія цих держав відображена в культурі, рукотворних та природних пам'ятках, тому знайомство з ними буде яскравим і насиченим.

Бюджетний відпочинок на морі

Найдешевші морські курорти це, традиційно, Туреччина, Єгипет, Болгарія, Кіпр, Греція і Чорногорія. Організувати хороший пляжний відпочинок в одній з цих країн можна за цілком розумні гроші, наприклад, 10-денний відпочинок на Криті обійдеться в $ 145 на людину (без харчування, авіапереліт в обидва боки вже включений), а 6 ночей на Кіпрі можна забронювати за $ 230.

Відпочинок на морі в Єгипті і Туреччині приблизно одній ціновій категорії - забронювати готель на 7 ночей з харчуванням All Inclusive, перельотом, трансферами і туристичної медичною страховкою можна за $ 280 - $ 300 на 1 людину. Авіатур до Болгарії, Хорватії або Чорногорії українському туристу обійдеться приблизно від $ 320 за 7-9 ночей, а автобусний тур - близько $ 120 - $ 150 за подорож з відпочинком на морі і екскурсійною програмою.

Бюджетні тури в Азію

Відпочинок в екзотичних країнах зазвичай недешеве задоволення, але ми все ж можемо запропонувати вам кілька ідей, як недорого відпочити в Азії.

Найбільш дешеві країни Азії для відпочинку цього літа - Таїланд, Китай і В'єтнам. Наприклад, відпочинок на популярному тайському курорті Паттайя туристу обійдеться від $ 750 за 9 ночей (з аіваперелетом, але без харчування), а вартість путівок в Китай чи В'єтнам зі сніданками та авіаквитками починається від $ 1000 на 1 людину за 6 ночей.

А подивитися цікаві ідеї для відпочинку в Україні ви можете, перейшовши за посиланням.


Дата публікації: 27.04.2016

Новости