Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Популярна пам'ятка Будапешта знову відкрита для відвідувачів

Після двох місяців юридичних суперечок Лабіринт замкового пагорба Буди, одна з найбільш популярних пам'яток Будапешта , Знову відкритий для туристів.

Лабіринт був закритий 28 березня, після того, як правоохоронні органи заявили, що в комплекті документів не вистачає дозволів на діяльність музею. Однак після низки розглядів рішення про закриття було скасовано.

Лабіринт під Замковим пагорбом Буди - це система печер природного походження загальною протяжністю близько 10 км. Для публіки відкрита тільки центральна частина. У 1983 році приміщення, перш використовувалися як склад, бомбосховище, військовий об'єкт, були відремонтовані і перетворені в музей, пише Caboodle.hu. Протяжність туристичного маршруту - 1,2 кілометра.

Вартість вхідного квитка в лабіринт становить 1500 форинтів (6 євро) і включає 30-хвилинну екскурсію з гідом англійською, німецькою або угорською мовою.

Після двох місяців юридичних суперечок Лабіринт замкового пагорба Буди, одна з найбільш популярних пам'яток   Будапешта   , Знову відкритий для туристів Версія для друку

Новости