Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Брюсселя з Москви

  1. Скільки займає шлях з Москви до Брюсселя без пересадок
  2. Якщо використовувати складний маршрут перельоту Москва-Брюссель
  3. Умови вигідного перельоту

Багатьох туристів приваблює таке чудове місто, як Брюссель, який є столицею Бельгії. Місто є популярним серед людей, що люблять подорожувати. Брюссель привертає красою і різноманітними пам'ятками.

Прилетівши в місто, можна відвідати собор святого Михайла, безліч різних музеїв, дискотеки, клуби, придбати сувеніри з кришталю, шоколаду та мережива, прогулятися по красивих вулицях міста, і просто насолодитися приємною атмосферою. Але перш ніж відвідати чудовий місто, потрібно вирішити кілька питань, в тому числі, як до нього дістатися.

Скільки займає шлях з Москви до Брюсселя без пересадок

Існує список авіакомпаній, що надають послуги перельоту Москва - Брюссель без пересадок. Середній час польоту становить 4 повних години. Точний час залежить від виду повітряного перевізника, типу літака і т. Д. Щоб дістатися прямим рейсом в Брюссель, можна звернутися до послуг таких міжнародних авіакомпаній:

  • Аерофлот (російські авіалінії) - найбільший російський перевізник, який має основну базу в Шереметьєво;
  • ЮТейр (UTair) - найбільша авіаційна група, основи якої розташовані в Москві і Сургуті;
  • Бєлавіа (Белавія) - представник білоруської авіакомпанії, що базується в національному аеропорту Мінська;
  • Французькі Авіалінії (Air France) - партнер Аерофлоту з базою в аеропорту імені Шарля де Голля;
  • Брюссельські Авіалінії (Brussels Airlines) - національний перевізник Бельгії.

Середній час перельоту Москва - Брюссель при виборі вищевказаних авіакомпаній, становить три години двадцять хвилин. Виліт здійснюється з основних аеропортів Москви: Домодєдово, Шереметьєво, Внуково.

Після прибуття в Брюссель, пасажири потрапляють в аеропорт «Завентем». Це основний аеропорт європейського міста. Термінал знаходиться в північно-західній частині мегаполісу.

Щоб після приземлення дістатися в центр міста, можна сісти на міський автобус, призначений спеціально для доставки пасажирів в готелі або готелі Брюсселя.

Якщо використовувати складний маршрут перельоту Москва-Брюссель

Якщо у пасажира немає можливості зробити прямий переліт, то існує прекрасна можливість дістатися до Брюсселя з пересадками. Такий політ займе більше часу приблизно від 6 годин до доби, найшвидший час, за яке можна дістатися до Брюсселя з пересадкою - 4 години 50 хвилин. При цьому, скоріше за все, вийде вибрати стикувальну зупинку в Варшаві. Перельоти зі стикуванням займають більше часу, але зате пасажирам надається побувати і в інших чудових містах, і насолодитися пам'ятками незнайомих місць. Вибравши такий спосіб перельоту, можна відвідати такі міста:

  • Франкфурт-на-Майні і Варшаву;
  • Прагу і Мюнхен;
  • Лондон і Стамбул;
  • Рим і Белград.

Пересадка в деяких аеропортах займає близько 8-ми годин. Обравши шлях до Брюсселя з декількома пересадками, можна добиратися до міста більше доби. Але тут є свої плюси. Адже вартість перельоту, таким чином, набагато менше. Наприклад, зробивши пересадку в Варшаві, а потім Франкфурті-на-Майні, можна заощадити майже половину вартості поїздки з Москви. За тривалістю, маршрути з пересадками можна розподілити таким чином:

  • Москва - Рига (Кишинів) - Брюссель - час перельоту 5 годин;
  • Москва - Мінськ (Амстердам) - Брюссель - час перельоту 7 годин;
  • Москва - Стамбул - Брюссель - час перельоту 8 годин;
  • Москва - Мюнхен - Франкфурт-на-Майні - Брюссель - час перельоту 22-30 годин.

Слід врахувати, що швидкість перельоту залежить від виду обраної авіакомпанії, типу лайнера і кількості пересадок.

Ще одним варіантом економії при подорожі повітряним транспортом, є вибір місця призначення - місто Брюссель, як пункту пересадки в маршруті перельоту. Досвідчені туристи давно використовують таку схему дальніх поїздок.

Умови вигідного перельоту

Секрет успішного і вигідного маршруту в тому, що заздалегідь спланована поїздка допоможе заощадити велику суму грошей. Вартість перельоту і час стикувань в одних і тих же містах різна, тому потрібно заздалегідь підібрати час для вибору більш вигідної покупки.

Для того щоб знайти дешеві квитки, можна скористатися безкоштовним сайтом пошуку авіаквитків. Позначивши потрібні параметри і вибравши необхідні рейси авіакомпаній, можна знайти підходящий і вигідний для себе квиток. Офіційними агрегаторами, які збирають актуальні пропозиції від багатьох перевізників світу, вважаються Авіасейлс і Скайсканнер . Іноді користувачеві цих сайтів доступні більш дешеві квитки Москва - Брюссель, ніж на сервісі обраної авіакомпанії.

Для того щоб заощадити більше грошей, слід бронювати квиток відразу в обидва напрямки, тоді вартість перельоту буде менше, і з'явиться можливість не переживати про повернення додому, тому що зворотні квитки будуть на руках. Приємної подорожі!

Переліт Москва-Брюссель

Новости