Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки коштує Wi-Fi в аеропортах Європи

  1. Скільки коштує бездротовий інтернет в 50 найбільших аеропортах Європи

Skyscanner порівняв якість бездротового інтернету в 50 провідних аеропортах Європи. Дізнайтеся, скільки коштує Wi-Fi в Європі.

Skyscanner вивчив умови доступу до інтернету в 50 найбільших аеропортах Європи і з'ясував, що в половині з них бездротовий зв'язок не відповідає очікуванням пасажирів. Виявилося, що тільки в Росії та Італії аеропорти забезпечують безкоштовний доступ до інтернету без всяких обмежень.

Пасажири розповіли, для чого зазвичай використовують інтернет в аеропорту. З'ясувалося, що 5% мандрівників не припиняють працювати навіть в залі вильоту, 10% користуються соціальними мережами, 22% перевіряють пошту, третина - спілкуються з друзями і рідними, а 30% просто коротають час в мережі без особливих цілей. При цьому 71% опитаних вважають наявність безкоштовного Wi-Fi в аеропортах «важливим» або «надзвичайно важливим».

Багато (більше 30% опитаних) вважають доступ в інтернет настільки важливим, що навіть готові платити за цю послугу, але не більше 60 рублів за годину. Однак, наприклад, в аеропортах Лісабона і Брюсселя інтернетом можна користуватися безкоштовно всього півгодини, а понад цей ліміт доступ в інтернет обійдеться в 4 рази дорожче прийнятного - 240 рублів на годину. В Іспанії ситуація ще гірше - у всіх найбільших аеропортах країни безкоштовно користуватися вайфай можна всього 15 хвилин. А в таких великих хабах, як аеропорт Берлін-Тегель і стамбульський аеропорт імені Сабіха Гекчен безкоштовного інтернету немає взагалі.

Скільки коштує бездротовий інтернет в 50 найбільших аеропортах Європи

Skyscanner порівняв якість бездротового інтернету в 50 провідних аеропортах Європи

Дивіться також: Ручна поклажа в літаку - інфографіка

Новости