Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Луценко пообіцяв задекларувати видатки на відпочинок "без надмірностей" на Сейшелах

Луценко розповів, що "сімейний бюджет" дозволив йому семиденний відпочинок на Сейшельських островах, і зазначив, що "ніяких надмірностей там не було". Луценко розповів, що сімейний бюджет дозволив йому семиденний відпочинок на Сейшельських островах, і зазначив, що ніяких надмірностей там не було

Луценко в Брюсселі розповів журналістам, що відпочивав на Сейшельських островах "без всяких надмірностей" / Фото УНІАН

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє, що по-справжньому може відпочити тільки за кордоном, до того ж це дозволяє його сімейний бюджет. Про це він повідомив українським журналістам сьогодні в Брюсселі, передає власний кореспондент УНІАН.

Читайте також Луценко: давайте скажемо чесно - я політично призначений генпрокурор

За його словами, він відпочивав на Сейшельських островах сім днів. «Всі зазначені в декларації суми відповідають реаліям. Всі кошти, які ми заплатили за перебування, будуть вказані в наступній декларації. Я вказав у декларації подарунок сина, який займається бізнесом, і який надав нам кошти для оплати цього семиденного відпочинку. Решту коштів, які ми витратили на наші потреби там, також будуть вказані в декларації приблизно в березні-квітні », - зазначив Луценко.

При цьому він зазначив, що «ніяких надмірностей там не було». «На жаль, так сталося, що реально відпочивати без проведення мітингів і дискусій я можу тільки за кордоном. Мій син, який платить всі податки і який є волонтером своєї рідної 55-ї запорізької бригади, може дозволити собі допомогти нам отримати цей відпочинок перед важким роком. Зверніть увагу на мою декларацію і наявність грошових коштів моєї сім'ї - вона дозволяє такі речі », - сказав Луценко.

«При цьому я вважаю, що відпочинок не був надмірністю і укладається в те, що собі дозволяє середній клас. До речі, там я зустрів багато українців », - додав генпрокурор.

Як з'ясували журналісти, відпочинок сім'ї Луценко на Сейшелах коштував мінімум 50 тисяч євро .

Як повідомляв УНІАН, раніше Луценко пояснив, чому оточенню Януковича не вдасться повернути собі $ 1,5 мільярда .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости