Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Побудувати енергозберігаючий будинок в Полтаві можна дуже вигідно

Для жителів Полтави і Полтавської області, хто шукає можливість вигідного інвестування власних коштів, є унікальна пропозиція від будівельної компанії Сіпеко . Вам надається унікальний шанс примножити свої статки, вибравши один з чотирьох шляхів:

1) Побудувати енергозберігаючий будинок для своєї родини. Канадська технологія передбачає використання такого сучасного матеріалу, як сип панелі. Канадські будинки зводяться дуже швидко. Їх вартість невисока. Енергоефективність будівлі (дуже висока) - просто не має аналогів в традиційному будівництві. Так ось, можна побудувати будинок з сіп панелей і жити в ньому, при цьому розповідати, а при необхідності і можливості показувати його друзям, знайомим, сусідам, а іноді і просто хто зацікавився людям. Передавати заявки в головний офіс компанії «Сіпеко» (м.Київ) та отримувати щедру винагороду за залученого замовника;

2) Побудувати енергозберігаючий будинок недорого з метою подальшого перепродажу. Висока окупність інвестицій гарантована, адже Полтава - популярний обласний центр, де хороша нерухомість завжди в ціні. Тому така інвестиція, при наявності ділянки землі, більш ніж виправдана. Навіть покупка ділянки землі і підвищення його вартості шляхом зведення будинку виглядає заманливо. На піку хвилі популярності теми енергозберігаючих технологій, придбання будинку з сіп панелей без сумніву зацікавить найпрогресивніших і забезпечених громадян Полтави і області. Тим більше, в плані обробки, як фасадної, так і внутрішньої, канадські будинки надають воістину необмежені можливості.

3) Будівництво комерційної нерухомості: готелі, санаторії, ресторани стане по-справжньому золотою жилою, для підприємців, які працюють в цій сфері. Адже Полтавська область багата джерелами мінеральних вод і курортними містечками. Канадська технологія дозволяє скоротити час, від початку будівництва до введення об'єкта в експлуатацію в кілька разів, в порівнянні з традиційними будівельними технологіями (цегла, газобетон). Судячи з відгуків наших клієнтів, витрати на покупку комплекту готелі з сіп панелей окупаються протягом одного сезону. А проектна група компанії завжди готова допомогти втілити Ваші найсміливіші фантазії в реальність.

4) Якщо Ви хоч трохи пов'язані з будівельним бізнесом, можливо, займаєтеся будівництвом об'єктів будь-якого призначення, то розширення своєї діяльності за рахунок застосування сіп панелей (надбудови, прибудови) дозволить Вам розширити свій портфель замовлень. Крім того, можна швидко забудовувати цілі котеджні містечка з сучасними енергоефективними будинками. Такі оптові забудовники, можуть розраховувати на спеціальну дилерську ціну, як на домокомплект , Так і на комплектуючі матеріали: сип панелі, двутавровую балку, клеєний брус.

Такі оптові забудовники, можуть   розраховувати на спеціальну дилерську ціну, як на домокомплект   , Так і на комплектуючі матеріали: сип панелі, двутавровую балку, клеєний брус

Для довідки: компанія »Сіпеко» на будівельному ринку України з 2006 року. За цей час побудовано майже 300 об'єктів. Від маленьких і бюджетних дачних будиночків до великих і розкішних котеджів. Будували ми міні готелі, офісні та адміністративні будівлі, приватну клініку і навіть церква. Головне кредо компанії: «Ми будуємо якісно!». Чому сприяють власний виробничий цех в місті Васильків, єдина в Україні американська лінія по виробництву сіп панелей, професійні бригади монтажників, покрівельників, обробників, електриків, сантехніків. Ми можемо вести роботи по об'єкту від розробки ескізних креслень до будівництва «під ключ» і здачі об'єкта в експлуатацію.

Новости