Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

RUSSIAN SPEAKING COMMERCIAL BUSINESS REAL ESTATE BROKER IN MIAMI - HOME MAX REALTY INTERNATIONAL - FLORIDA HOMES FOR SALE - 2% LISTING COMMISSION

  1. BUY A BUSINESS AND IMMIGRATE TO USA
  2. RUSSIAN SPEAKING COMMERCIAL BUSINESS REAL ESTATE BROKER IN MIAMI
  3. Телефон офісу: 1- 561-540-8122

RUSSIAN SPEAKING COMMERCIAL BUSINESS REAL ESTATE BROKER IN MIAMI

RUSSIAN SPEAKING COMMERCIAL BUSINESS REAL ESTATE BROKER IN

BUY A BUSINESS AND IMMIGRATE TO USA

Home Max Realty International спільно з найбільшими американськими імміграційними адвокатами розробили спеціальну програму імміграції в США. Ця у нікальнуя програма бізнес імміграції надає можливість швидко отримати довгострокову візу в США для життя і роботи через відносно невеликі бізнес інвестиції.

Багато хто вважає, що іміграція в США вимагає інвестування мільйонів доларів. Це абсолютно невірно. У статті Імміграційні закону говориться, що сума для отримання довгострокової візи Е- 2 повинна бути достатньою для даного типу бізнесу.

Віза Е-2

Імміграційні влади США надають можливість проживання і роботи в США Іноземна інвесторам. Віза Е-2 видається іноземцю для того, щоб він шляхом інвестицій купив існуючий бізнес, керував ним і контролював його.
Візу Е-2 можуть отримати тільки громадяни країн, з якими США підтримує договір про торгівлю та навігацію. Віза Е-2 є унікальною можливістю для людей з обмеженими фінансовими засобами і бажаючих придбати недорогий бізнес, що приносить дохід в США, з полученініем легального статусу для себе і своєї сім'ї.

Е-2 віза дає право інвестору і його сім'ї довгостроково перебувати на території США для управління своїм підприємством. Віза Е-2 видається на невизначений термін, тобто інвестор і члени його сім'ї можуть проживати в Америці стільки, скільки діє бізнес руководстводімий інвестором.
Отримання візи Е-2 дозволяє інвестору працювати в США на власному підприємстві, отримувати заробітну плату і прибуток.

Віза Е-2 має багато переваг такі, як швидке оформлення візи (близько 2-х місяців), невеликий капітал для інвестування, відсутність вимог про досвід роботи та створення робочих місць для громадян США (як потрібно для візи ЕВ-5).

Віза E -2 може видаватися на термін до 5 років, в залежності від країни громадянства заявника. Продовжувати цю візу можна необмежену кількість разів, в залежності від стану Вашого бізнесу в США.

Інвестор, який має візу Е-2 може вільно багаторазово в'їжджати на територію США і виїжджати за її межі без обмежень терміну перебування. Для керівництва і контролю бізнесом інвестор не повинен постійно перебувати в США. Якщо цього вимагають інтереси справи, він може без обмежень їздити за кордон, в тому числі і в країну свого громадянства.

Якщо цього вимагають інтереси справи, він може без обмежень їздити за кордон, в тому числі і в країну свого громадянства

Яким повинен бути розмір інвестиції
Для отримання візи Е-2 інвестор повинен придбати бізнес в США. У законі йдеться про те, що для отримання візи Е-2 інвестор повинен зробити «достаточнийний інвестмент». Сума інвестиції повинна бути достатньою для того, щоб забезпечити успішну діяльність бізнесу і приносити дохід, що перевищує потреби інвестора і його сім'ї щодо забезпечення їх життєвого рівня.

Сума інвестиції для отримання візи Е - 2 може починатися приблизно від 100,000 тис. Дол. США і вище. Величина суми залежить від типу бізнесу і його потреб.

Одним з найбільш надійних способів отримання візи Е-2 є придбання франшизи в США, який користується великою популярністю серед іноземних інвесторів. В нашій базі даних є великий вибір недорогих бізнесів для інвестування, що приносять стабільний дохід.

В нашій базі даних є великий вибір недорогих бізнесів для інвестування, що приносять стабільний дохід

Віза Е-2 і Грін Карта

Перебуваючи в США по візі Е-2 інвестор і його сім'я може клопотати про видачу їм грінкарт для постійного проживання при наявності на те законних підстав. У деяких випадках клопотати може сама корпорація, організована інвестором.

Клопотання про грінкарті для постійного проживання в США не тягне за собою анулювання візи Е-2.

Наші досвідчені імміграційні адвокати допоможуть Вам по всім за всіма Імміграційні питань і дадуть відповідь на всі Ваші запитання.

Наша ріелторська компанія підбере Вам підходить за Вашим засобам бізнес, разом з адвокатом оформить його придбання відповідно до закону. Після цього імміграційний адвокат оформить пакет документів для оформлення візи Е-2.
Для попередньої консультації зверніться до нас і ми допоможемо Вам здійснити Вашу мрію про переїзд в Америку!

Для попередньої консультації зверніться до нас і ми допоможемо Вам здійснити Вашу мрію про переїзд в Америку

RUSSIAN SPEAKING COMMERCIAL BUSINESS REAL ESTATE BROKER IN MIAMI

Іміграція в США через бізнес

Іміграція в США через бізнес

Для БЕЗКОШТОВНОЇ КОНСУЛЬТАЦІЇ з питань нерухомості, Ви можете зателефонувати нам, враховуючи різницю у часі 8 годин.

Через різницю в часі, найкращий час для дзвінка між 19 і 24 годинами за московським часом. Ми говоримо по - російськи.

Телефон офісу: 1- 561-540-8122

Телефонуйте нам БЕЗКОШТОВНО через SKYPE. Наше ім'я в SKYPE: HOMEMAXSKYPE.

Ви можете зателефонувати нам БЕЗКОШТОВНО прямо з нашого сайту натиснувши розташовану нижче кнопку

Ви можете зателефонувати нам БЕЗКОШТОВНО прямо з нашого сайту натиснувши розташовану нижче кнопку

ALICE LONNQVIST

REAL ESTATE BROKER

SINCE тисяча дев'ятсот дев'яносто чотири

DISCLAIMER: THE INFORMATION ON THIS WEBSITE IS NOT TO BE CONSIDERED LEGAL ADVICE. SUCH INFORMATION IS INTENDED TO EDUCATE MEMBERS OF THE PUBLIC GENERALLY AND IS NOT INTENDED TO PROVIDE SOLUTIONS TO INDIVIDUAL PROBLEMS. READERS ARE CAUTIONED NOT TO ATTEMPT TO SOLVE INDIVIDUAL PROBLEMS ON THE BASIS OF INFORMATION CONTAINED HEREIN AND ARE STRONGLY ADVISED TO SEEK ADVICE FROM AN EXPERIENCED IMMIGRATION ATTORNEY REGARDING SPECIFIC CASE SITUATIONS.

Новости