Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Віза до Великобританії, Список Документів на Візу, Терміни Подання

  1. файли

  • Оформлення візи до Великобританії на 6 місяців 135 €
  • Оформлення термінової візи до Великобританії на 6 місяців 420 €
  • Оформлення візи до Великобританії на 2 роки 490 €
  • Оформлення візи до Великобританії на 2 роки / Подача без паспорта 580 €
  • Оформлення візи до Великобританії на 5 років 900 €
  • Оформлення візи до Великобританії на 5 років / Подача без паспорта 990 €
  • Оформлення візи до Великобританії на 10 роки 1 150 €
  • Оформлення візи до Великобританії на 10 років / Подача без паспорта 1 240 €
  • VIP прохід 100 €
  • Послуга «Прайм тайм» 110 €
  • Послуга sms-повідомлення 3 €

При плануванні поїздки в Англію, постає питання:

  • як отримати візу?
  • які документи потрібні для візи до Великобританії?
  • �кільки коштує віза в Англію?

ВАРТІСТЬ ВІЗИ ДО АНГЛИЮ ПІД ВАШ ТУР З ВАШИМ готель:

Тип візи

Термін дії візи

Візовий збір

Вартість наших послуг

Гостьова / туристична

до 6 місяців

140 $

6000 руб.

до 2 років

520 $

7000 руб.

до 5 років

945 $

8000 руб

до 10 років

тисячі сто вісімдесят п'ять $

10000 руб.

Гостьова / туристична / бізнес ТЕРМІНОВА

до 6 місяців

420 євро

8000 руб.

П олучение англійської візи - складний процес. Потрібно правильно вибрати тип візи, грамотно підібрати пакет документів, і перевести документи на англійську, заповнити анкету на сайті консульства, записатися на подачу в візовий центр.

Самостійне проходження цих етапів не завжди закінчується успішно і оформлення візи до Великобританії затягується. Зверніться до нас за допомогою в отриманні візи в Англію (Великобританію). Наші експерти, які вже заробили позитивну репутацію у візових офіцерів, знають, як оформити візу до Великобританії (Англії) і зроблять все аж до запису в візовий центр. Вам залишиться тільки прийти для подачі документів і біометрії Самостійне проходження цих етапів не завжди закінчується успішно і оформлення візи до Великобританії затягується

Якщо ви проживаєте в регіонах, ми допоможемо оформити документи і запишемо вас у відповідний візовий центр, найбільш зручний для Вас:

  • візовий центр в Санкт-Петербурзі: Ленінградська область, Новгородська область, Псковська область, Мурманська область, Архангельська область і республіка Карелія.
  • візовий центр Єкатеринбурзі: Свердловська область, Челябінська область, Пермська область, Курганська область, республіка Башкирія і республіка Удмуртія.
  • Ростов і сусідні області - візовий центр в Ростові.
  • Новосибірськ і сусідні області - візовий центр Новосибірськ.

До біометричних даних належать відбитки пальців і цифровий фотознімок заявника на візу. Правила подачі біометричних даних поширюються на всі вікові категорії громадян. Всім бажаючим подати заявку на британську візу необхідно особисто прийти в Британський візовий центр.

З 1 грудня 2014 р відповідно до змін в законодавстві Великобританії, всі пасажири, які планують транзит через територію Великобританії, повинні мати британську візу або британську транзитну візу.

З 18 березня 2013 року всі заявники, які звертаються за візою в Москві, Санкт-Петербурзі, Ростові-на-Дону, Новосибірську і Єкатеринбурзі, відповідно до вимог ст. 9, 11 Федерального Закону від 27.07.2006 р «Про персональні дані» № 152-ФЗ повинні надати «Згода на обробку персональних даних». За неповнолітніх заявників документ повинен бути підписаний одним з батьків або офіційним опікуном. Форму Згоди ви можете отримати у нас в офісі.

Якщо туристи планують проходити біометрії в регіонах (а саме Ростов-на-Дону, Санкт Петербург, Новосибірськ і Єкатеринбург), документи необхідно надсилати до нас в офіс у відсканованому вигляді на електронну пошту [email protected] Оригінали документів висилати не треба!

Велика частина візових звернень розглядається протягом 21 робочого дня з дати подання заяви та здачі біометричних даних у візовому центрі. Заяви на візи терміном від 2 років і більше можуть розглядатися до 28 робочих днів. Звертаємо вашу увагу, що в даний час у зв'язку з відкриттям нового Британського візового і центру і великою кількістю звернень за візою, термін розгляду документів і терміни записи збільшуються

ВАЖЛИВО! Подавати візову заяву можна не більше ніж за 3 місяці до передбачуваної дати поїздки

Необхідно надати копії з усіх оригіналів документів, що надаються на візу, в тому числі копії всіх сторінок старого закордонного паспорта.
Копії повинні бути хорошої якості і читаються при скануванні. Оригінали документів надавати не потрібно.

1. Закордонний паспорт з підписом власника, дійсний не менше 3 місяців на момент передбачуваного походу в візовий центр для подачі документів + копії всіх сторінок закордонного паспорта
2. Копії всіх сторінок (навіть порожніх) старого закордонного паспорта.
3. Довідка з місця роботи на фірмовому бланку з печаткою організації, з обов'язковим зазначенням посади, дати надходження на це місце роботи, розміру щомісячного доходу. Довідка підписується двома посадовими особами, наприклад, керівником і головним бухгалтером. Турист не повинен сам собі підписувати довідку.

  • Для домогосподарок, дітей, пенсіонерів:
    - спонсорський лист від особи, що оплачує поїздку, із зазначенням ступеня споріднення, якщо таке є, і причиною спонсорства (наприклад, подарунок літнім батькам на річницю весілля від дітей);
    - довідка з місця роботи спонсора із зазначенням доходів;
    - виписку з банківського рахунку спонсора;
    - документи, що підтверджують родинні зв'язки зі спонсором (наприклад, свідоцтво про шлюб або свідоцтво про народження).
  • Пенсіонери - копію пенсійного посвідчення
  • Студенти - копію студентського квитка та довідку з інституту
  • Школярі - довідку зі школи
  • Індивідуальні підприємці надають:
    - копію свідоцтва про реєстрацію індівідуальногопредпрінімателя;
    - копію податкової декларації (можна за попередній рік) з печаткою податкової інспекції;
    - копію свідоцтва про постановку на облік в податковому органі + бажано надання виписки з особового банківського рахунку.

4. В обов'язковому порядку надається виписка з банківського рахунку (з оригінальною печаткою, термін дії виписки - не більше трьох тижнів на момент подачі документів). Виписка повинна показувати «рух грошей» як мінімум за останні три місяці. Якщо грошових коштів на рахунку недостатньо, прикладаються:

  • спонсорський лист від особи, що оплачує поїздку, із зазначенням ступеня споріднення, якщо таке є, і причиною спонсорства (наприклад, подарунок літнім батькам на річницю весілля від дітей)
  • довідка з місця роботи спонсора із зазначенням розміру доходів.
  • виписка з банківського рахунку спонсора.
  • документи, що доводять спорідненість зі спонсором (наприклад, свідоцтво про шлюб або свідоцтво про народження)

При наявності власності, оформленої на ім'я туриста (квартира, автомобіль, дача, цінні папери, земельну ділянку і т. Д.), Необхідно надати копії свідоцтв про державну реєстрацію права на власність, а також копію техпаспорта автомобіля.
5. Опитувальний лист, заповнений власноруч туристом і завірений його особистим підписом. Заповнюється друкованими літерами російською мовою.
6. При наявності родичів в Великобританії надається копія першого листа закордонного паспорта (з фото) + копія візи родича, який перебуває на території Великобританії. В опитувальному аркуші обов'язково вказати ПІБ, родинні стосунки, адреса і телефон місця перебування, терміни перебування.
7. Копія російського паспорта (1 сторінка та сторінка з пропискою) і заповнена туристом довіреність на отримання закордонного паспорта представником BSI (обов'язково !!!) (паспортні дані представника BSI запитуйте у провідного менеджера ВІЗОВОГО ВІДДІЛУ)
8. Свідоцтво про шлюб
9. Додатково для дітей до 18 років:

  • копія свідоцтва про народження
  • копія нотаріально завіреної довіреності на виїзд (при виїзді з одним з батьків - від другого з батьків, при виїзді з супроводжуючим - довіреність від обох батьків на ім'я супроводжуючого). Згода на вивезення дитини за кордон має бути переведено на англійську мову.
  • дітям до 5 років необхідно надати кольорове фото 3,5 на 4,5
  • Все що додаються копії (крім згаданих особливо) завіряти у нотаріуса не потрібно.

Необхідно надати копію кожного супровідного документа, який прикладається до пакету документів.
Все що додаються копії (крім згаданих особливо) завіряти у нотаріуса не потрібно.

файли

Контактна інформація посольства / консульства

Назва: Посольство Великобританії в Москві
Адреса: 121099 Москва, Смоленська набережна, 10
Тел .: +7 (495) 956-72-50 для російськомовних
Тел .: +7 (495) 956-73-52 англомовних

Контактна інформація візового центру

Назва: Британський візовий центр в Москві
Адреса: 2-ий Сиромятніческій провулок, Бізнес Центр «Дельта Плаза»
коментар: Схема проїзду ...

Список документів може змінюватися, уточнюйте при бронюванні.

ОФОРМИТИ ВІЗУ В АНГЛИЮ? ... З НАМИ - ЛЕГКО!

Кі документи потрібні для візи до Великобританії?
?кільки коштує віза в Англію?
ОФОРМИТИ ВІЗУ В АНГЛИЮ?

Новости