Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Біловезька пуща як доїхати

Vanilla

18 грудня 2015 року, 18:52

Наше літо 2015

Зима в розпалі. Все замело. На носі Новий рік! А мені згадалося наше літо. Тепле і чудове. Запрошую вас трохи погрітися! І прогулятися :)

Читати повністю... Читати повністю ♥ Ксюндель ♥

3 серпня 2016, 15:33

Подорож до Білорусі, день 3 ...

Подорож до Білорусі, день 1 тут ... Подорож до Білорусі, день 2 тут ... Вранці третього дня прокинулися ми в Бресті. Зупинялися в орендованій квартирі в центрі міста, від якої близько до всіх основних визначних пам'яток. Дуже сподобалася квартира - свіжий ремонт, все чисте, є абсолютно все необхідне, що можна побажати (кому потрібно поділюся контактами, щоб тут не вважали за рекламу). Але в цей день вирушили ми не по місту гуляти, а поїхали дивитися Біловезьку пущу і в гості до білоруського дідові Морозу.

Читати повністю... Читати повністю Олена ♥♥♥

15 серпня 2015 року, 22:52

Кам'янецька вежа і Біловезька пуща

Поки ті, кому пощастило в цьому році вирватися на море, ніжаться на пляжі, підставляючи сонцю різні частини тіла, ми всіляко намагаємося влаштувати собі літо тут, в Білорусі. Купатися в озері мене щось не тягне, хоча пару раз ми були і діти плюхалися. А ось покататися по околицях - варіант. Колись, коли у нас ще не було машини, таке проведення часу було мрією. І ось через два роки ми нарешті доїхали до Біловезької пущі, по дорозі відвідавши Кам'янецьку вежу, яку я, за ...

Читати повністю...

Активний відпочинок

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

Мила серцю Білорусь ...

Подобається мені там, дуже подобається. Як мінімум за чистоту я обожнюю цю державу! З 29 травня по 2 червня ми не стали сидіти вдома, і замість того, щоб урочисто отримувати диплом про вищу освіту, до якого я йшла 12 !!!! років, ми рвонули в путь-дорогу. 13,5 годин туди, 12 назад, мета - Біловезька Пуща і Брест. Туди дівчата їхали з деякою кількістю примх від нестачі руху, найчастіший крик був: "Бігати!")))), Пару раз анісу трохи заколисало, чого з ними в принципі ...

Читати повністю... Читати повністю Віра

28 вересня 2013, 22:11

Подорож по Білорусі. Мінськ

Я дуже сподіваюся, що ще не раз буду подорожувати по Білорусі. Хочу доїхати до Гродно, побувати на відзначення 1000-річчя Бреста, провести кілька днів у Біловезькій Пущі і навідатися в гості до білоруського Діда Морозу.І в кожну нашу поїздку я буду обов'язково заїжджати в Мінськ. Вже дуже мені подобається це місто! У цю поїздку ми приділили Мінську цілий день.

Читати повністю... Читати повністю Katy19Mac

16 листопада 2011, 22:07

Новий рік в Білорусії-хочемо з компанією і дітьми! Порадьте куди !?

Раптово вирішили зустріти Новий рік в Білорусії. Збирається компанія друзів 8 осіб + 4 дитини різного віку. Порадьте будь ласка де пошукати варіанти. Хочеться зняти котедж дня на 3. ну щоб Дешего сердито))) Почитала в Інтернеті, що в Біловезькій пущі резиденція їх Діда мороза. Туди б теж доїхати. Може хто має досвід? Має у своєму розпорядженні контактами ????

Читати повністю...

Білорусь. Про наш відпочинок.

мій чоловік любить керувати, а я подорожувати. Ми подумували літа вирушити на моря на машині, але боялися, що доча погано перенесе поїздку. Тому влаштували тест-драйв на травневих в Білорусь. Моя шестимісячна крихта перенесла поїздку відмінно, але поки не про це.

Читати повністю... Читати повністю Оінька

19 вересня 2014 року, 12:12

Білорусь за 6 днів)

Теплим осіннім вранці 8 вересня ми висунулися на машині з Дубна Московської області в Республіку Беларусь.Ехалі на двох машинах-в одній я, чоловік і діти, а в інший мої батьки, сестра і племяшка (вони з нами доїхали до Вітебська, а далі поїхали в санаторій) Виїхали на М1, їхали без особливих пригод) Діти молодці.

Читати повністю...

Москва-Мир + Несвіж-Коссово-Ружани-Брест-Біловезька пуща-Заславль.

У минулому році на травневі свята ми вперше відвідали Білорусь. Розповідь про поїздку 2012 року http://www.babyblog.ru/community/post/igraem/1696484. І так нам сподобалося, що ми вирішили повторити ще раз. Ця поїздка кардинально відрізнялася від минулорічної: по-перше ми були без друзів, по-друге весь наш маршрут на 90% був спланований заздалегідь (в тому році ми їхали по натхненню). Готелі я замовила аж в березні місяці, і то станадртов вже не було. Половина Москви було в Білорусі на цей травень. Місць в готелях не ...

Читати повністю...

Фотозвіт про автоподорожей в Білорусію на травневі свята

Дівчата, тільки що повернулися з захоплюючої подорожі по Білорусії. Хочу поділиться враженнями. Кому цікаво - прошу під кат (багато фото). Склад учасників: 2 екіпажі з Рязані, 2 з Москви. 5 сімей, 8 дорослих, 6 дітей різного віку від 4 до 16 років. Час поїздки 1-7 травня. Маршрут - Рязань - Москва - Смоленськ - Бобруйськ - Мінськ - Жодино - Брест - Бресткой фортеця - Біловезька пуща - Мирський замок-додому))) Початок подорожі: Знаючи, що в Москві будуть пробки, хотіли ...

Читати повністю...
Може хто має досвід?
Має у своєму розпорядженні контактами ?

Новости