Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що потрібно взяти з собою на відпочинок в Єгипет в 2014 році: що брати з одягу (речей), з ліків в аптечку список в поїздку »Карта мандрівника

  1. Що потрібно взяти з собою на відпочинок в Єгипет
  2. Що потрібно взяти з собою в Єгипет влітку
  3. Що потрібно взяти з собою в Єгипет взимку
  4. Що потрібно взяти з собою в Єгипет восени
  5. Що треба взяти з собою в Єгипет навесні
  6. Що брати дівчині з собою в Єгипет
  7. Відпочинок в Єгипті з дитиною, що потрібно взяти
  8. Гроші: що вигідніше брати з собою в Єгипет, долари або євро
  9. Чемодан зібраний. Підсумуємо

Не забути список необхідних речей

Не забути список необхідних речей. Що потрібно взяти з собою на відпочинок в Єгипет в 2014 році: з одягу, з ліків в аптечку. Що обов'язково брати в поїздку, у відпустку, на море дівчині з дітьми (для дитини). По місяцях взимку (грудень, січень, лютий, на новий рік), навесні (вересень, жовтень, листопад), влітку (червень, липень, серпень), восени (вересень, жовтень, листопад)

Єгипет - дивовижна країна, розташована в північно-східній частині Африки. Узбережжя держави омивається на сході Червоним морем, а на півночі - Середземним, створюючи ідеальні умови для розвитку курортної сфери. клімат Єгипту плавно перетікає з середземноморського в пустельний, змінюючись відповідно з сервера на південь. Збираючись на відпочинок в це таємничу країну, важливо враховувати особливості сезонних змін в погоді і регіон, щоб не помилитися з переліком речей, необхідних для комфортного відпочинку.

Що потрібно взяти з собою на відпочинок в Єгипет

Не залежно від сезону, вирушаючи на море до Єгипту обов'язково потрібно взяти: Не залежно від сезону, вирушаючи на море до Єгипту обов'язково потрібно взяти:

Документи (закордонний паспорт, туристичний ваучер, документи, які потрібні для оформлення візи).
Гроші (долари, євро).
Засоби особистої гігієни (зубна щітка, паста, зубна нитка, гребінець, вологі і сухі серветки, приладдя для гоління, гель для душу, шампунь, мило). У деяких готелях передбачені кошти для миття рук, гелі для душу і шампуні, а в деяких немає, тому краще все це взяти з собою.

Збираємо аптечку з ліків:

Дуже важливо, щоб аптечка була укомплектована всіма необхідними лікарськими препаратами, хіба мало, що може трапитися під час відпочинку.

Список з ліків в аптечку:
• Жарознижуючі засоби;
• Знеболюючі;
• Препарати, призначені для усунення симптомів діареї;
• Протиалергічні препарати;
• Засоби для лікування застуди;
• Мазі для лікування опіків, синців, ран;
• Дезінфікуючі засоби;
• Засоби від комарів;
• Бактерицидний пластир;
• Контрацептиви;
• Ті, хто страждає хронічними захворюваннями, повинні покласти медикаменти, які допоможуть позбутися від проявів тієї чи іншої хвороби.

Що потрібно взяти з собою в Єгипет влітку

Літо в Єгипті спекотне, температура повітря іноді сягає 50 градусів, тому з собою бажано брати легкі речі, прикриваю

ие тіло, тим самим захищаючи його від шкідливого впливу ультрафіолету і опіків.

Одяг. Батистова туніка з довгими рукавами, лляні штани, довге бавовняне плаття і так далі. Можна покласти пару футболок, шорти, сукні для вечірніх прогулянок. А найголовніше, не забути про головний убір, тому що пекуче сонце може спровокувати тепловий чи сонячний удар, і крім того згубно позначиться на стані волосся. Щоб не замерзнути прохолодними вечорами, варто взяти з собою теплі речі (джинси і зручну толстовку або вітровку). Жінкам, які планують з екскурсією відвідати місцеві храми, необхідно потурбуватись про одяг, яка буде прикривати ноги, плечі, руки і косинці для голови.

Пляжні приналежності. Пару плавок або купальників, бавовняна пляжна туніку, сонцезахисні окуляри, сонцезахисні засоби. Пляжні рушники, як правило, видаються в готелі, але все одно бажано взяти свої.

Взуття. Вона повинна бути зручним, не натирати. Перевагу краще віддати сандаль, зробленим з натуральної шкіри. А для тривалих прогулянок та екскурсій краще взяти мокасини або кросівки. На пляж можна відправитися у в'єтнамках або шльопанцях. Для вечірніх прогулянок, походів по ресторанах і клубах необхідно взяти відповідне взуття (для жінок це туфлі чи босоніжки на підборах).

Що потрібно взяти з собою в Єгипет взимку

Зими в Єгипті відносно теплі, температура повітря досягає 25 градусів, а температура води - 21 градуси. Купатися, звичайно, не дуже комфортно, але зате не так жарко, як влітку. Отже, що ж брати з собою у відпустку?

Одяг. Варто запастися теплими речами: светр, кофта, джинси, теплі штани, толстовка, пара футболок. Шорти, майки, сарафани стануть в нагоді для походу на пляж прогулянок, екскурсій. Зими в Єгипті вітряні, тому важливо не забути вітровку.

Пляжні приналежності. Не дивлячись на те, що температуру води складно назвати комфортною, туристи все одно купаються. Щоб зігрітися після купання, необхідно взяти великий банний рушник.

Взуття. Кімнатні тапочки, шльопанці або сланці для пляжу, сандалі для міських прогулянок і спортивне взуття для тривалих походів.

Що потрібно взяти з собою в Єгипет восени

Осінь - це найбільш сприятливий час для відвідування країни пірамід. Помірна температура, тепла, ідеальна для купання, вода - оксамитовий сезон у самому розпалі. Якщо у вересні або жовтні потрапити в Шарм ель шейх , Захищений з усіх боків від вітрів і буревіїв, можна сповна насолодитися чудовим відпочинком під м'якими променями єгипетського сонця.

Одяг та взуття. Для комфортного відпочинку необхідно запастися стандартним набором засобів гігієни (описано вище) і одягом на всі випадки: купальники, плавки, шорти, майки, футболки, нижню білизну, сарафан, плаття, сорочка, джинси, кофта, светр, бавовняна туніка, штани. Також не варто забувати про сонцезахисні окуляри, головний убір і правильного взуття (шльопанці, мокасини, сандалі, туфлі).

Що треба взяти з собою в Єгипет навесні

Щоб відчувати себе комфортно, прибуваючи під весняними, але вже палючими, променями сонця, необхідно взяти ті ж речі, що і для літнього відпочинку в Єгипті (описано вище). Щоб не брати з собою зайвого, краще заздалегідь скласти список і по ньому збиратися. Дуже важлива вимога до всіх речей, які будуть носитися під час відпочинку, вони повинні бути з натуральної тканини, щоб тіло могло дихати.

Що брати дівчині з собою в Єгипет

Прекрасній половині людства доводиться тягнути з собою важкі валізи, забиті всілякими нарядами, косметикою, прикрасами, взуттям Прекрасній половині людства доводиться тягнути з собою важкі валізи, забиті всілякими нарядами, косметикою, прикрасами, взуттям. Не факт, що всі узяте буде хоча б раз одягнута, але, тим не менш, жінки збираються з розмахом. Якщо проаналізувати реальні потреби жінок на відпочинку, можна скласти цілком прийнятний список речей, які дійсно знадобляться в Єгипті.

Косметичка. Тонік для обличчя, лосьйон для вмивання, скарб, крем для обличчя, тіла, рук, ніг, демакияж, засіб по догляду за губами, декоративна косметика, сонцезахисний крем.

Засоби особистої гігієни. Гель для душа, пінка для вмивання, гоління, засоби для інтимної гігієни, зубна щітка, паста, ватяні диски, серветки, гребінець, фен, рушник.

Одяг. Нижня білизна, одяг для сну, купальник, шорти, майки, футболки, пару блузок з довгими рукавами, зшитих з натуральної тканини, довгий бавовняний сарафан або плаття, бавовняні штани. Не варто забувати і про теплі речі: светр, толстовка, вітровка (взимку), джинси або штани.

Взуття. Пара в'єтнамок, сандалі, мокасини, кросівки, туфлі на високих підборах (для вечора), тапочки (ходити в номері).

Пляжні приналежності. Містка сумка, пляжний рушник, сонцезахисні окуляри, головний убір, пляжна туніка з натурального матеріалу.

Відпочинок в Єгипті з дитиною, що потрібно взяти

Щоб поїздка з дитиною пройшла без неприємних ексцесів, слід взяти перелік необхідних для комфортного відпочинку речей.

Одяг. Майки, футболки, нижню білизну, білизну для сну, шорти, сарафани, сукні, бавовняні кофтинки з довгими рукавами, бавовняні штанці, джинси, тепла кофта, вітровка (для зими), головний убір.
Взуття. Зручні капці для пляжу, сандалі, мокасини або кросівки, домашні тапочки.
Пляжні приналежності. Купальник або плавки, рушник, головний убір, сонцезахисні окуляри, сонцезахисний крем, іграшки для ігор з піском.
Якщо дитина маленька, необхідно запастися памперсами і дитячим харчуванням, а також взяти з собою необхідні лікарські препарати (про це нижче).

Збираючись в Єгипет, бажано підбирати оптимальний для дітей регіон, щоб і клімат був комфортним, і інфраструктура дозволяла добре провести час родиною Збираючись в Єгипет, бажано підбирати оптимальний для дітей регіон, щоб і клімат був комфортним, і інфраструктура дозволяла добре провести час родиною. Найбільш відповідний варіант - курорт Хургада , Шарм-ель-Шейх або Таба. Велика кількість розваг перетворило ці місця в рай для дітей і їх батьків.

Гроші: що вигідніше брати з собою в Єгипет, долари або євро

Державна валюта країни - фунти і піастри, але, незважаючи на це на арабських курортах приймають і долари, і євро Державна валюта країни - фунти і піастри, але, незважаючи на це на арабських курортах приймають і долари, і євро. У магазинах, на ринку, в готелях вигідніше розраховуватися місцевою валютою, тому що навіть якщо оплатити товар або послугу в доларах, здачу видадуть в фунтах і за своїм, невигідним для туристів, курсу. До слова сказати, чайові також даються в фунтах.

До відпочиваючим, які розраховуються американською валютою, місцеві жителі більш прихильні, тому в Єгипет краще їхати з доларами. Щоб обміняти долари або євро на фунти, можна звернутися в пункти обміну, розташовані в готелях, в аеропортах, з цією метою можна відвідати місцеві або європейські банки.

Курс валют в Єгипті виглядає приблизно так:
1 долар - 5-6 фунтів;
1 євро - 7-8 фунтів.

Вивозити єгипетську валюту категорично заборонено, тому, перед поверненням додому, все решта фунти і піастри необхідно обміняти на євро або долари, а краще купити на них сувеніри , Щоб зберегти пам'ять про відпочинок в цій дивовижній країні.

Чемодан зібраний. Підсумуємо

Збираючись до Єгипту в будь-який час року, необхідно взяти певний перелік речей.
Документи.
Ліки та гроші.
Літні речі: шорти, майки, футболки, сорочки з бавовняної тканини, довгі сарафани або сукні, які захищають тіло від сонця, штани з тонкої натуральної тканини (льон, бавовна, батист), косинку для відвідування храму.
Теплі речі: кофта, светр або толстовка, вітровка (особливо необхідна для зимового відпочинку), джинси або штани.
Взуття: домашні тапочки, шльопанці або сланці, сандалі чи босоніжки, мокасини або кросівки, взуття на підборах (для вечірніх прогулянок).
На пляж: купальник, плавки, пляжна бавовняна туніка, головний убір, сонцезахисні окуляри, сонцезахисний крем, пляжний рушник.

відвідавши пам'ятки Шарм-ель-Шейха , Ви на завжди запам'ятаєте це місто.

Отже, що ж брати з собою у відпустку?

Новости