Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що брати з собою в Таїланд, скільки грошей взяти в Таїланд, який одяг, взуття слід взяти?

  1. Що брати в Таїланд? Сказати напевно "Що взяти з собою в Таїланд?" просто неможливо. У кожної людини...
  2. Яку косметику взяти з собою?
  3. Які ліки варто взяти до Таїланду?
  4. Який одяг краще всього підходить для клімату Таїланду?
  5. У що взутися в Таїланді?
  6. найкраще побажання

Що брати в Таїланд?

Сказати напевно "Що взяти з собою в Таїланд?" просто неможливо. У кожної людини свої вподобання і потреби. Також список необхідних речей залежить від того на скільки часу Ви запланували поїздку, де будете жити - в готелі або на знімних квартирах, а також, чи плануєте ходити на екскурсії або ж задовольнятися відпочинком на пляжі.
Кожен сам для себе вибирає що ж йому взяти - хтось бере тільки потрібні документи і гроші, а хтось вирішує взяти речі на всі випадки життя, більш того, все самі класні і модні штучки. Кращий варіант для подорожі до Таїланду - це не брати туди битком набитий чемодан, в летіти з ручною поклажею.

Якщо Ви обзаведетеся невеликим рюкзаком і помістіть в нього все необхідне, то напевно зможете обійтися без проблем при оформленні багажу в аеропорту, більш того - Ви не ризикуєте його втратити, що може так само трапляться. Також з рюкзаком буде найзручніше ходити на екскурсії так як він вміщає все необхідне і дуже простий в транспортуванні.
Але для тих, хто бажає взяти з собою довше ніж проїзні документи, потрібні кошти і паспорт ми склали якийсь список речей, які можна взяти з собою.

Скільки грошей брати в Таїланд?

Зрозуміло відпочинок в Таїланді, не привід для скупості проявити себе і повністю перевести комфорт від перебування і в цій прекрасній країні. Інша справа, якщо ми буде говорити про економності туриста під час відпочинку. Судіть самі, Таїланд в плані харчування дуже дешева країна. Вам буде достатньо для живлення 10 доларів на одну людину в день, голодним точно не залишуся, але дорогу в ресторани з красивою обстановкою вам доведеться забути. Досить багато застережень гуляє в інтернеті з приводу кухні на вулицях таких туристичних місць як курорт Патайя , Бангкок , острів Пхукет . Багато турагенства залякують туристів що ті не харчувалися на вулиці, аргументуючи антисанітарією в якості доказів. Багато моїх знайомих, і знайомі знайомих, постійно харчуються їжею купленої у макашніц і відчувають себе при цьому дуже добре. Чи не доводилося мені як то чути що хтось з них отруївся. Словом тут таке правило, хочеш дешево, бери жменю смажених коників, брезгуешь - йди в ресторан, там тобі чекають з рахунком з довгими нулями. Словом давайте домовимося так, якщо готель у вас є, візьміть з собою грошей з розрахунку 50 доларів на людину в день, цього вам вистачить, чи не шикувати, але і сильно себе не обмежувати. Хоча самі розумієте, скільки ви б грошей не брали в Таїланд, їх завжди буде не вистачати.

Яку косметику взяти з собою?

І для чоловіків і жінок рада - беріть обов'язково крем від засмаги c максимальним індексом захисту. Тропічне сонце може завдати опіки шкіри, тому перед виходом з літака буде непогано нанести його на шкіру щоб уникнути болючих наслідків. Якщо таке трапиться - зверніться в місцеві магазини за кермом з алое вера - він добре допомагає від опіків. Крім того, перед подорожжю можна піти пару раз в солярій - шкіра буде підготовлена ​​до пекущаяся сонця.

Які ліки варто взяти до Таїланду?

Обов'язково візьміть засіб від головного болю, а так само і від похмілля. У туристичній зоні це один з поширених недуг, тому не варто відноситься до нього зневажливо.
Візьміть також протидіарейні кошти, наприклад, лоперамід, активоване вугілля. Адже їжа тут також екзотична і своєрідна і важко однозначно передбачити реакцію вашого організму на неї.
Пластир і йод також допоможуть Вам у випадку дрібних порізів або ж подряпин, що б потім не шукати його в аптеках країни.
У тайських аптеках є безліч ліків, в тому числі і відомих всесвітніх брендів. Також багато жителів Таїланду володіють англійською мовою, тому якщо Ви його знаєте, то проблем з покупкою ліків виникнути не повинно.

Який одяг краще всього підходить для клімату Таїланду?

Звичайно, пляж, сонце, спека - тут Ви точно не обійдетеся без купальника, пари шортів і майок. Про всяк випадок важливо запастися сорочкою на довгий рукав, штанами і теплою толстовкою, адже, все ж, в деяких регіонах країни може бути прохолодно. Якщо Ви бажаєте відвідати храми, то важливо взяти з собою одяг, що покриває руки і ноги, для жінок - також хустку, інакше, Ви залишитеся перед входом в храм і не будете милуватися його красою.
Якщо Ви все ж не бажаєте брати це все з собою - то можете купити ці речі за 100-150 бат в самому Таїланді.

У що взутися в Таїланді?

На пляжі можете легко ходити в шльопанцях, в'єтнамках або сланцях, а якщо зібралися на екскурсії або ж в джунглі - візьміть з собою кеди і кросівки.
Більшість пляжів Таїланду мають гладке піщане дно, але не всі з них. Тому важливо також прихопити з собою аквашузи - в такому випадку точно не поранити. Або ж можете купити їх на місці за 500 бат.

найкраще побажання

Якщо Ви бажаєте відпочити і розслабиться з найбільшим комфортом - беріть в 3 рази менше речей і в 3 рази більше грошей. Сподіваюся в рамках цієї статті ми відповіли на ваше запитання про те що вам взяти в Таїланд.

Що брати в Таїланд?
Сказати напевно "Що взяти з собою в Таїланд?
Яку косметику взяти з собою?
Які ліки варто взяти до Таїланду?
Який одяг краще всього підходить для клімату Таїланду?
У що взутися в Таїланді?
Сказати напевно "Що взяти з собою в Таїланд?
Скільки грошей брати в Таїланд?
Яку косметику взяти з собою?
Які ліки варто взяти до Таїланду?

Новости