Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки грошей взяти на відпочинок? Болгарія, ціни 2018, Раннє бронювання Болгарія, ціни на тури в Болгарію, відпочинок в Болгарії, Болгарія туризм, тури в Болгарію 2018+ Гарячі тури Львів

  1. Скільки грошей взяти на харчування в Болгарії?
  2. сувеніри
  3. Як заощадити на трансфері з аеропорту в готель?
  4. курорти Болгарії

Будь-яке подорож за кордон вимагає планування свого бюджету. Скільки грошей взяти з собою, в якій валюті, на що витратити свої заощадження і як не купити речі в два рази дорожче (за ціною для туриста, який не орієнтується у вартості тієї чи іншої послуги / сувеніра / іншого товару).

вибравши Болгарію для своєї подорожі, варто орієнтувати в наступному:

Валюта Болгарії: Лев (BGN)

Але з собою в подорож найкраще брати валюту в доларах або євро. Купити долари вдома і поміняти їх в Болгарії на місцеву валюту набагато вигідніше. Змінюючи гроші в пунктах обміну, потрібно бути обережним. Надійніше міняти валюту в банках.

Але якщо міняєте в обміннику, відразу уточніть скільки міняєте і скільки отримаєте. Тому що часто, оголошений курс на рекламі біля обмінника не збігається з дійсністю. Іноді навіть в обмінниках видають стару валюту, яка вже не актуальна у Болгарії, це один з неприємних видів обману туристів.

Скільки грошей взяти на харчування в Болгарії?

Якщо Ви купуєте готовий тур в Болгарію і він включає в себе харчування. Тоді супер. Якщо ж ні - потрібно орієнтуватися в цінах на продукти і харчування в країні.

Ціни на харчування в Болгарії не вважаються занадто високими. Особливо, якщо купувати продукти в супермаркеті і готувати самому. Якщо харчуватися в ресторанах, як і в будь-якій країні вийде дорожче.

Наприклад, якщо купувати їжу в супермаркеті на двох за 7 днів = 50 $ плюс-мінус в залежності від товарів, на які Ви будете орієнтуватися. + в Болгарії недорогі фрукти влітку.

Якщо ж харчуватися в ресторанах, будьте готові витратити цю ж суму за один обід на двох.

Якщо ж харчуватися в ресторанах, будьте готові витратити цю ж суму за один обід на двох

сувеніри

З Болгарії туристи привозять магнітики і їх тут достатньо. Вартість магнітиків приблизно 3-7 левів.

З більш корисних і практичних речей, які можна привезти з Болгарії - продукція за доглядом тіла: мило, шампунь, крем, тощо На це потрібно витратити 7-10 левів.

Болгарія - не дуже дорога країна для відпочинку. Саме тому, її вибирають українські туристи для сімейного відпочинку.

Більшість грошей витрачається суто на розваги, обіди в прекрасних ресторанах, поїздках на таксі, водні види спорту, оренди транспорту, відвідування аквапарків.

Більшість грошей витрачається суто на розваги, обіди в прекрасних ресторанах, поїздках на таксі, водні види спорту, оренди транспорту, відвідування аквапарків

Як заощадити на трансфері з аеропорту в готель?

Бувають ситуації, коли туристи не купують тури в Болгарію , Де передбачено організацію трансферу в готель. А організовують поїздку самостійно. Як не витратити в такому випадку великі гроші на таксі (якщо брати машину відразу біля аеропорту - це може обійтися вдвічі-втричі дорожче за реальну ціну)?

Якщо плануєте брати авто в оренду, попросіть підігнати його до аеропорту - це найдешевший і простий варіант.

У разі, якщо автомобіль не потрібен - замовте трансфер з аеропорту. Ця послуга обійдеться значно дешевше, ніж таксі.

курорти Болгарії

Ціни на відпочинок в різних курортах Болгарії - різні. При цьому можуть відрізнятися в 5-6 разів. Це потрібно враховувати, якщо Ви плануєте в Болгарію в сезон відпочинку.

  • Найбільш дорогі курорти Болгарії: Сонячний берег, Золоті піски. Все тому, що вони найпопулярніші для туристів і вважаються кращими напрямками за всіма критеріями (готелі, пляжі, послуги, обслуговування)
  • Хорошим курортом вважається також Несебр. Але ціни на відпочинок тут, також не сильно низькі.
  • Для більш бюджетного відпочинку, ідеально підходять: Поморіє, Бургас, Равда, Балчик, Огляд, Варна.

Для того, щоб заощадити на літній відпочинок в Болгарії. Пропонуємо забронювати тури з послугою Раннє бронювання. Це допоможе заощадити на відпустці в кілька разів! Тури в Болгарію 2018 на літо - є можливість придбати вже, за привабливою ціною.

Раннє бронювання існує для того, щоб туристи мали можливість купити тур за низькою ціною, а туристичні оператори змогли розрахувати кількість мандрівників, які обрали саме цей курорт.

Про особливості, плюси і мінуси Раннього бронювання дивіться: Раннє бронювання & Гарячі тури

Скільки грошей взяти на харчування в Болгарії?
Скільки грошей взяти на харчування в Болгарії?
Як заощадити на трансфері з аеропорту в готель?
Як не витратити в такому випадку великі гроші на таксі (якщо брати машину відразу біля аеропорту - це може обійтися вдвічі-втричі дорожче за реальну ціну)?

Новости