Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки грошей брати з собою в Тайланд в Паттайю? | Пума в Таїланді, живемо і відпочиваємо в Таїланді дикуном

гроші

Один з найбільш частих питань від тих хто їде в Таїланд по путівці в перший раз скільки брати грошей з собою в Паттайї. Розклад буду робити на одного з урахуванням того що ви вже взяли путівку на два тижні і у вас оплачені квитки і готель по путівці.

В якому вигляді везти гроші в Таїланд (долари, картки, чеки) я писав уже тут:

http://pumainthailand.com/kak-vesti-den-gi-v-tajland-nalichkakar/

Основна стаття витрат туриста зазвичай екскурсії, тут є дві особливості, якщо ви не знаєте англійську і вам потрібна російська гід на екскурсії то беріть грошей побільше, так як екскурсії ви будете швидше за все купувати в росіян, а вони завжди продають в три дорого російським туристам. Основна рекомендація від мене купувати екскурсії тільки у тайських агентств в Паттайя їх як собак не різаних. Або ж робити як я їздити на всі екскурсії самому.

Екскурсії в Таїланді які я рекомендую відвідати http://pumainthailand.com/luchshie-e-kskursii-kotory-e-by-ya-rekomendoval-posetit-v-pattaje/

Орієнтовно людина витрачає близько 8-12 тисяч бат на екскурсії.

Витрати на їжу залежать на скільки ви готові зануритися в тайфуд, я витрачаю на трьох разове харчування 120 бат в день, якщо є європейську їжу то вийде 500 бат в день. Разом 1680-7000 рублів. Пам'ятайте що в готелі у вас майже завжди є сніданки.

Близько 3 000 бат турист витрачає на сувеніри куплені на нічному ринку або в Лукдод.

Транспорной витрати у мене дуже маленькі, так як я їжджу на на туктук, якщо де ви берете мотобайк то це вам вийде по 200 бат в день або 2800 бат на два тижні.

Якщо ви приїхали за секс туризмом то найкращим варіантом буде з'їм дівчаток на діскотетке Insomnia на всю ніч, це ще по 1000 рублів в день + дівчину зазвичай треба годувати і поїти (зазвичай не так вже й дорого, але треба про це пам'ятати). Це ще 14000 бат витрат.

Витрати на одяг якщо просто носити в Таїланді будуть невеликими в межах 2000 тисяч бат, якщо ви приїхали пошопилась ця сума може стати Заоблочная.

На водні задоволення турист витрачає 2-4 тисячі. http://pumainthailand.com/arenda-akvabajka-i-drugie-vodny-e-udov/

Згідно опитування середній турист витрачає 20-30 тисяч бат за два тижні.

Ви можете пропустити до кінця і залишити відповідь. Pinging в даний час не доступні.

Новости