Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки грошей брати на Гоа

  1. Витрати на харчування
  2. Де можна недорого перекусити?
  3. екскурсії
  4. транспорт
  5. Нічне життя на Гоа
  6. шопінг
  7. Які гроші везти на Гоа?

Перед тим, як поїхати на Гоа, необхідно заздалегідь розпланувати своє дозвілля і підрахувати передбачувані витрати. Туристи, які неодноразово відпочивали на знаменитому курорті, вже знайомі з цінами і чудово уявляють, скільки їм коштуватиме поїздка. Однак початківці мандрівники поки не в змозі оцінити свої витрати, тому їм слід заздалегідь вивчити це питання.

Скільки грошей брати на Гоа на 10 днів? Це залежить від того, яким способом туристи поїдуть на відпочинок. Якщо вони скористаються послугами туристичної компанії, то в такому випадку їм заздалегідь будуть відомі ціни на квиток і проживання в готелі.

Тим, хто поїде самостійно, потрібно попередньо забронювати номер або квартиру самостійно. Вартість проживання буде залежати від сезону і місця розташування.

Витрати на харчування

Якщо харчуватися в недорогих кафе і ресторанах, то грошей на харчування піде зовсім небагато. Їжа буде простий, без вишукувань, але смачною і свіжою.

У тому випадку, коли бюджет обмежений, але делікатесів спробувати хочеться, потрібно вирушати на місцевий ринок. Приходити на нього бажано рано вранці, тому що в цей час рибалки продають найсвіжіший улов.

На ринку також можна купити екзотичні фрукти , Які коштують набагато дешевше, ніж в супермаркетах і маленьких магазинчиках. До того ж не варто забувати, що з продавцями прийнято торгуватися. Це допоможе відпочиваючим заощадити значну суму грошей.

Де можна недорого перекусити?

Крім різних кафе і ресторанів, на вулицях стоять пересувні лотки, в яких можна недорого перекусити. Їх легко знайти біля великих пляжів. На цих літаках продають смажену рибу, курку, морепродукти, салати, хліб. Коштує така їжа в середньому 2 долара.

Приготовлена ​​вона смачно і без гострих спецій. Продукти тут завжди свіжі, оскільки такі лотки користуються великою популярністю серед місцевого населення, і страви швидко розкуповуються.

екскурсії

Екскурсії на Гоа коштують дорого. Найпопулярніші з них - це екскурсія по Золотому трикутнику Індії (700 доларів) і поїздка в Хампі (140-180 доларів).

Золотий трикутник Індії - це тур з Гоа з відвідуванням Делі, Агра і Джайпур. Він триває 4 дні з розміщенням в готелях 3 зірки.

Він триває 4 дні з розміщенням в готелях 3 зірки

Екскурсія в древнє місто Хампі

Екскурсія в древнє місто Хампі - це дводенна поїздка в колишню столицю Віджаянагарской імперії.

транспорт

Щоб поїздити по Гоа, будь-який бажаючий може взяти напрокат мотобайк, за умови, що він вміє його водити. Для Азії цей тип пересування дуже популярний, хоча туристичні агентства не рекомендують ганяти на них з-за міркувань безпеки. Їздити на байці потрібно вкрай обережно, оскільки на Гоа, втім, як і у всій Індії, правил дорожнього руху як таких немає.

Оренда мотобайка буде коштувати приблизно 1,5 долара в день.

Самий бюджетний і безпечний вид транспорту в цій місцевості - автобуси. Вони їздять по всьому штату і коштують від 0,5 долара при поїздці в одну сторону.

Найкомфортабельніший вид пересування - це, безумовно, таксі. Ціна поїздки буде залежати від самого пасажира і його вміння торгуватися.

Нічне життя на Гоа

Вночі на Гоа життя не зупиняється, а навпаки, стає веселіше і яскравіше. Денна спека спадає і наступає час для розваг.

У Гоа знаходиться багато різних нічних клубів. Є пафосні місця, а є і більш прості. Для чоловіків вхід в такі заклади коштує від 10 доларів, дівчат, як правило, пускають безкоштовно. Вартість коктейлів досить висока і починається від 6 доларів.

Вартість коктейлів досить висока і починається від 6 доларів

У нічних клубах Гоа можна потанцювати, смачно поїсти, добре випити. Тут є все, що потрібно для чудового відпочинку - просторий танцпол, якісний звук, прохолодний чіл аут, ароматний кальян і великий асортимент напоїв.

шопінг

Важлива складова відпочинку на Гоа - це шопінг. Туристи везуть додому багато речей, які не продаються в їх країнах, тим більше, що варто все це в Індії дуже дешево.

Найчастіше відпочиваючі купують:

  • Сувеніри.
  • Косметику.
  • Килими.
  • Постільна білизна.
  • Тканини.
  • Національний одяг.
  • Літній одяг.
  • Золоті та срібні прикраси.
  • Шкіряні вироби.
  • Їду.
  • Спеції.
  • Чай.
  • Спиртні напої.

Всі ці речі і продукти можна купити в Гоа за доступними цінами. Наприклад, вартість сувенірів починається від 1 долара, одягу - від 3-х доларів. Косметика також коштує від 1 долара за баночку.

Вулична торгівля на Гоа процвітає в будь-який час. Придбати тут можна практично все. На ринках продається багато виробів ручної роботи. Особливо туристи люблять купувати ювелірні прикраси з натуральних каменів і шкіряні аксесуари.

Брендові речі можна придбати у великих торгових комплексах, але там немає можливості торгуватися через фіксовану ціну. І хоча вартість фірмового одягу в Індії нижче, ніж в Росії, вона не користується великою популярністю у туристів в порівнянні з ринковими речами.

Які гроші везти на Гоа?

Чи потрібно перед поїздкою міняти гроші і якщо так, то на яку валюту? Досвідчені туристи рекомендують брати готівку в доларах. Прилетівши в Гоа, їх відразу ж можна обміняти на рупії.

Крім готівки, обов'язково потрібно взяти з собою банківські картки міжнародного зразка. Вони виручать в разі нестачі, крадіжки або втрати банкнот. Класти гроші і банківські карти рекомендується в різні місця, щоб в непередбачених обставин не втратити все відразу.

Щоб комфортно відпочити протягом 10 днів, бувалі туристи радять брати з собою в середньому 400-500 доларів. Цієї суми буде цілком достатньо для проживання і дозвілля.

Скільки грошей брати на Гоа на 10 днів?
Де можна недорого перекусити?
Які гроші везти на Гоа?
Чи потрібно перед поїздкою міняти гроші і якщо так, то на яку валюту?

Новости