Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячий День народження Черкаси - Дні народження дітей в Черкасах

  1. Дні народження дітей в Черкасах - подаруйте дитині незабутнє свято!
  2. Акції і прикраса залу на дитячий День народження
  3. На дитячий День народження

Дитячий День народження в Черкасах в ресторані «Україна» та клубі «Космос боулінг»

Дитячий День народження в Черкасах в ресторані «Україна» та клубі «Космос боулінг»

Що може бути краще дитячого сміху і радісної усмішки на обличчі Вашої крихти?

Готель «Україна» і клуб «Cosmos-bowling» являються лідерами по проведенню дитячих заходів!

Безкоштовна дитяча кімната з лабіринтами і сухим басейном, дитячий боулінг, Спортивні змагання на літній терасі (в теплу пору року), театральні постановки за участю дітей, аніматори, дитяча дискотека, квітковий феєрверк, ляльки-велетні, фотосесія і це тільки частина того, що чекає Вас і Вашого малюка на дитячому святі від готелю «Україна» та клубу «Cosmos-bowling»! Тепер про все і по порядку!

Дні народження дітей в Черкасах - подаруйте дитині незабутнє свято!

зали ресторану

У ресторані «Україна» 2 зали ресторану місткістю на 60 чол кожен і літній майданчик: 2 альтанки кожна місткістю на 35 чол. А також для дитячого торжества ми пропонуємо зал ресторану - клубу «Космос боулінг» місткістю до 150 чоловік.

Бронювати зал на Дні народження дітей в Черкасах потрібно заздалегідь, хоча б за тиждень. Якщо дата вільна, ми зможемо обслужити День народження Вашої дитини, навіть якщо Ви забронювали цю дату вчора.

Меню

З Вами працює Ваш персональний менеджер. Ми враховуємо всі Ваші побажання. Шеф кухар ресторану «Україна» під час складання меню бере до уваги вік дітей, Ваші побажання, смаки, бюджет.

Акції і прикраса залу на дитячий День народження

Акції

У нас в ресторані діє акція «День народження». При замовленні не менше 100 грн. на 1 дитину і 200 грн. на 1 дорослого, ресторан «Україна» і клуб «Космос боулінг» дарують 1 година гри в боулінг в ПОДАРУНОК! Якщо Ви бажаєте скористатися Акцією, необхідно про це сказати Вашого менеджера.

прикраса залу

На території нашого ресторану Ви можете використовувати Ваші прикраси, кульки, поліграфію і т.д. Для цього необхідно узгодити з Вашим менеджером, коли декоратори можуть мати доступ до залу, які роботи у нас дозволено проводити, а які ні. Також якщо у Вас немає декораторів для прикраси свята, і Вам необхідна допомога у виборі оформлювачів залу, ми з радістю її надамо.

На дитячий День народження

Розваги для дітей

На території клубу «Космос боулінг» для всіх дітей є безкоштовна дитяча кімната з лабіринтами і сухим басейном, відео іграми і зоною для творчості.

Також діти зможуть отримати масу позитивних емоцій від гри в боулінг з дитячими бортиками, пограти в аерохокей.

У теплу пору року для дітей у дворику ресторану «Україна» в мальовничій зоні можна організувати спортивні змагання і театральні постановки, ігри, фотосесію.

Ресторан готелю «Україна» і клуб «Космос боулінг» - це ідеальне місце для проведення дитячого свята, Дня народження!

Новости