Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Експрес Київ-Бориспіль зламався на другий день роботи

  1. Орфографічна помилка в тексті:

1 грудня 2018, 14:53 Переглядів: 1 грудня 2018, 14:53 Переглядів:   Швидкісний експрес Київ - Бориспіль, який запустили 30 листопада   , Зламався на другий день роботи

Швидкісний експрес Київ - Бориспіль, який запустили 30 листопада , Зламався на другий день роботи. Про це повідомляє "Громадське ТБ" .

"Експрес Київ - Бориспіль виїхав о 11:01 з вокзалу і повинен був прибути в аеропорт о 11:38, через 37 хв. Однак через вимушену зупинку потяг прибув до Борисполя близько 13 годин. Його відбуксирував інший потяг", - йдеться в повідомленні.

За словами машиніста експреса, виникла проблема з двигуном, тому в суботу, 1 грудня, поїзд не заводився.

Поломка експреса обурила пасажирів, а деякі навіть були змушені добиратися до аеропорту своїми силами, щоб встигнути на рейси.

"Хто буде компенсувати мені втрати? Хто буде купувати новий квиток. Ми застрягли тут. Я не встигну на свій літак. Я впевнений, що ніхто нічого не компенсує мені. Вони повинні були враховувати графік вильоту рейсів. Якщо вони знали, що є якісь то проблеми, вони повинні були організувати трансфер для пасажирів в аеропорт ще на першій зупинці, але цього не сталося і ось ми тут ", - розповів австрієць Мартін, який планував повернутися додому до Відня.

У свою чергу "Укрзалізниця" нагадала, що негода випробовує всіх транспортників, проте підкреслила, що неприємна ситуація було оперативно усунуто і поданий справний поїзд.

"Сьогодні поїзд 830 сполученням ст. Київ-Пасажирський - ст. Бориспіль-аеропорт о 11:58 на 19 км маршруту запросив допоміжний поїзд. Він був відправлений ст. Київ-Пасажирський о 12:00. Про ситуацію, що склалася були оперативно сповіщені відповідні служби аеропорту "Бориспіль", щоб забезпечити посадку на рейси пасажирів, що знаходилися в поїзді ", - йдеться в повідомленні" Укрзалізниці ".

А глава відомства Євген Кравцов заявив, що незважаючи на вимушену зупинку рейкового автобуса, всі пасажири встигли на свої рейси, а одного пасажира перегістріровалі на завтрашній рейс в Доху. Він такого ж зазначив, що зараз вже немає затримок у графіку швидкісного сполучення в аеропорт Бориспіль.

раніше стало відомо офіційне розклад експреса в аеропорт "Бориспіль" . Експрес до повітряної гавані курсуватиме цілодобово. Основний інтервал руху складе годину, але вранці і ввечері потяг буде їздити частіше - в середньому раз в півгодини.

Нагадаємо, 25 жовтня на пробному експресі до аеропорту "Бориспіль" їздили прем'єр-міністр України Володимир Гройсман і міністр інфраструктури Володимир Омелян. Вони проінспектували завершення будівництва і залишилися задоволені поїздом.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Експрес Київ - Бориспіль зламався в дорозі на другий день роботи". інші транспорт дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Хто буде компенсувати мені втрати?

Новости