Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорт Бориспіль (Київ, Україна) KBP: особистий досвід

  1. Я в шоці від Боріспiля, Термінал Д
  2. Аеропорт Бориспіль - хамство і свавілля охорони
  3. Неподобства в аеропорту Бориспіль
  4. Пропозиції та побажання

Я в шоці від Боріспiля, Термінал Д (квітень 2013)
Аеропорт Бориспіль - хамство і свавілля охорони (Вересень 2011 року)
Неподобства в аеропорту Бориспіль (2-5 травня 2012)
Пропозиції та побажання (Липень 2009)

Я в шоці від Боріспiля, Термінал Д

Автор: 097mcn Дата, рейс: квітень 2013

Бориспіль - це головні повітряні ворота України, 45-мільйонної європейської країни. Я бачив багато аеропортів, але тут відчув шок. І справа не в авіаційно-пасажирської складової, з цим все було якраз нормально. Але чому там в зоні вильоту практично зовсім немає магазинів?

Ось як виглядає типовий європейський аеропорт? Проходиш сек'юріті і опиняєшся в торговій зоні. Тут тобі і різноманітні дьюті-фрі, і одяг модних брендів, і обов'язковий BVLGARI;) а ще й книги, і сумки, і сувеніри, і подарунки, і цукерки, і ресторани з кафешками. А що ми бачимо в майже 3-мільйонну Києві? Жалюгідний дьютік, який за сумісництвом ще й продає магнітики. А ще, якщо пройти трохи далі, крихітний барчик. УСЕ!!!

Ні, мені звичайно плювати і на костюми, і на Булгарі, але в цей раз я обіцяв батькам привезти з Києва "Київський торт". Тягатися з ним по вулицях, в метро і на сек'юріті було зрозуміло не хочеться, і я сподівався на аеропорт.

Ні, ну на ж / д вокзалі торти продавалися, чому в аеропорту немає? Україна ніби як славиться своїми кондитерськими виробами, всі намагаються забрати з собою продукцію фабрики "Рошен", але купити її в аеропорту - ніде! Що це в біса таке? В чому справа?

Так само немає і книжкового, а також нормального магазину з сувенірами. Я б із задоволенням купив би перед відльотом який-небудь фотоальбом про Україну або ще щось. Але ніде!

Вобщем, своєю торгівлею Київ нагадав мені аеропорти Маніли, Куско і непальської Покхара. Навіть в Бангладеш вибір був більше! З чим це пов'язано? Може з тим, що поспішали побудувати до ЧЄ-2012, і не встигли укласти договори з продавцями? Але так адже вже майже рік пройшов! Або що, все гроші вкрали ще тоді?

Так, і ще, по дрібниці. Літак Estonian Air запарковали чомусь кілометрів за два від головного терміналу, перший раз бачив, щоб на автобусі везли так далеко. Щось я останнім часом взагалі забув, як виглядає нормальний телетрапами.

А ще Бориспіль став першим аеропортом, що я бачив, де навпроти кабінок туалету знаходяться не раковини, що не глуха стіна, а ... скляна стіна терміналу з видом на руління :) а також це був перший аеропорт, де, зайшовши в туалетну кабінку, я натрапив на що закінчився рулон туалетного паперу :)

PS Щось я не зрозумів, а де все оце? http://kbp.aero/ru/infrastructure/shops/ Написано, що шопінг там є, але в терміналі D нічого не було!

Я в шоці від Боріспiля, Термінал Д   (квітень 2013)   Аеропорт Бориспіль - хамство і свавілля охорони   (Вересень 2011 року)   Неподобства в аеропорту Бориспіль   (2-5 травня 2012)   Пропозиції та побажання   (Липень 2009)   Я в шоці від Боріспiля, Термінал Д   Автор: 097mcn Дата, рейс: квітень 2013   Бориспіль - це головні повітряні ворота України, 45-мільйонної європейської країни ru-travel

Аеропорт Бориспіль - хамство і свавілля охорони

Автор: обурений Дата, рейс: сентябрь 2011 року

На початку реєстрації підійшли до стійки. До нас підійшли то охоронці, то міліціонери і почали вимагати пройти з ними "до висненія". Вони були в брудній формі, хамили і грубили. Погрожували затримати на добу до з'ясування, тому що ми були "п'яними". Це було в 4 ранку, ми їхали на відпочинок, і так, випили по келиху пива але не більше. Ніхто не валявся, а вели себе цілком адекватно. Тим більше я боюся літати я завжди випиваю 50 грам коньяку, а тут якийсь пиво! Вобщем коли вони зрозуміли що не на тих нарвалися то почали тикати орієнтуванням яка добу як минула і серед нас (5 осіб) не було жодного схожого. Пошарпали нерви що затримають але все ж віддали паспорти і відпустили. Довелося з чоловіком піти на приниження і просити їх не псувати нам відпустку ... Так огидно досі. Вони на це і расщітивают що люди побояться не полетіти так як тур-оператор не відшкодує гроші в разі затримання туристів, навіть не з їхньої вини. А по приїзду додому люди не хочуть йти і знову псувати собі настрій ...

Неподобства в аеропорту Бориспіль

Автор: Ольга Ган Дата, рейс: 2-5 травня 2012

Не можу не висловити моє обурення заворушеннями в аеропорту Бориспіль. З діловим візитом летіли з Тбілісі до Цюріха транзитом через Київ. Після прибуття в Цюріх отримали валізу зі зламаним замком і переритими речами всередині, про що був складений акт в аеропорту Цюріха.

Повертаючись назад в Тбілісі, вирішили себе застрахувати і упакували валізу в целофан, але і це не допомогло. Після прибуття в Тбілісі були в шоці - упаковка розірвана, замок зірваний, всередині валізи знову "попрацювала" чиясь рука. Від інших пасажирів чули аналогічні історії. Невже важко навести порядок в аеропорту, навіть в застійні комуністичні часи таке не відбувалося, а тим більше зараз, коли намагаєтеся претендувати на європейський рівень - це просто ГАНЬБА!

Пропозиції та побажання

Автор: Oxana Дата, рейс: травень 2009

У терміналі А, з якоїсь причини, немає навіть обмінного пункту. Прилетівши з Астани в термінал В і перейшовши з валізами в термінал А для подальшого перельоту до Запоріжжя, я виявила відсутність обмінного пункту! І, само собою, з цими валізами пішла назад в термінал В! Робити щось більше нічого було. З урахуванням того, що я була одна, це було дуже проблематично і неприємно. У терміналі В (переліт назад) немає достатньої кількості місць безпосередньо біля воріт після реєстрації. Рейс затримали і люди сиділи і в кафе, і біля інших воріт і т.п. Камера зберігання дуже глибоко в прямому сенсі слова і досить дорога.

Але чому там в зоні вильоту практично зовсім немає магазинів?
Ось як виглядає типовий європейський аеропорт?
А що ми бачимо в майже 3-мільйонну Києві?
Ні, ну на ж / д вокзалі торти продавалися, чому в аеропорту немає?
Що це в біса таке?
В чому справа?
З чим це пов'язано?
Може з тим, що поспішали побудувати до ЧЄ-2012, і не встигли укласти договори з продавцями?
Або що, все гроші вкрали ще тоді?

Новости