Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторно-оздоровчий комплекс "Зелений Бір": свіже повітря, відмінний сервіс, розваги на будь-який смак

Чи ведете активний спосіб життя, любите красиву природу, спорт, заміський відпочинок на свіжому повітрі? Хочете відпочити в мальовничому місці, набратися свіжих сил і зарядитися чудовим настроєм? Тоді санаторно-оздоровчий комплекс "Зелений Бір" - то, що вам потрібно!

Розташований в красивому лісі недалеко від МКАД, санаторій став улюбленим місцем у цінителів свіжого повітря, відмінного сервісу, цікавого проведення часу.

База відпочинку "Зелений Бір" - ідеальне місце для туризму з масою можливостей, приємних дрібниць. Тут ви знайдете затишні гостьові будиночки, мангали, альтанки, лікувальний блок, їдальню, бар, зручну автостоянку, що радують око спортивні майданчики, зможете сходити в спортивний і тренажерний зали, солярій, відпочити в інфрачервоній сауні, викупатися в басейні, взяти на прокат лижі, велосипед, прогулятися по дивним місцях, насолодитися красою місцевості.

Любителі спорту оцінять тенісні корти, футбольне поле зі штучним газоном, майданчики для гри в волейбол, баскетбол і бадмінтон, роллердром. Взимку працює лижна база: ви зможете перевірити свої сили на двох трасах - на 3 і 5 км. У прокаті є все необхідне для активного відпочинку: м'ячі, ракетки для великого і малого тенісу і ін.

Крім того, відпочиваючих в санаторії "Зелений Бір" чекає насичена культурна програма: до ваших послуг - відеозал, бібліотека, дискотека, при бажанні можна відправитися в екскурсії по історичних місцях, побувати в театрах, музеях, на виставках.

Потрібно організувати спартакіаду або виїзний семінар? Це можна зробити за туристичними путівками вихідного дня з заїздом в п'ятницю або інші дні на дві доби. У вартість такої путівки включено проживання, харчування та басейн.

Подробиці за телефонами: +375 17 542 21 16, +375 44 500 54 22.

сайт: minskarena.by

Чи ведете активний спосіб життя, любите красиву природу, спорт, заміський відпочинок на свіжому повітрі?
Хочете відпочити в мальовничому місці, набратися свіжих сил і зарядитися чудовим настроєм?
Потрібно організувати спартакіаду або виїзний семінар?

Новости