Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Болгарії - частина 1. Відпочинок в Болгарії

  1. Передмова
  2. Про перельоті, аеропортах і літаках
  3. вибір: Болгарія або Анапа?
  4. Здаю в Адлері номери з усіма зручностями поруч з морем.
  5. Туреччина чи Болгарія?
  6. Різдво і Новий рік в Болгарії.
  7. Відпочинок 2013. Там же :) Ті ж :)
  8. Болгарія
  9. Про те, що не підчепити ротовірус у відпустці.
  10. Привіт з Болгарії!
  11. Не змогла (-:
  12. пляжі Болгарії
  13. Най-най бюджетний відпочинок з дитиною на море
  14. Спортивне плавання влітку в Болгарії.
  15. Болгарія чи Греція? І якщо Греція, то де?
  16. Куди в Болгарію поїхати.
  17. Опитування про відпочинок. Що краще?
  18. Нерухомість в Болгарії дешевше нікуди!
  19. Болгарія VS Туреччина
  20. Болгарія або Туреччина?
  21. У Болгарію або Сочі?
  22. Хто відпочивав в Болгарії (в "приватному" секторі - відгукніться

зміст:

До змісту

Передмова

Найприємніше у відпустці що Найприємніше у відпустці що? Кому як, а по мені виходить, що найприємніше - це очікування його і збори ... передчуття всього того чудесного, що може статися з тобою на відпочинку. Тому що сам відпочинок пролітає так непомітно, що не встиг ти запакувати валізи перепрати і свежеотглаженним, як ось уже і розпаковуєш їхнього будинку, витягуючи гори м'ятою, брудного одягу, подарунки для рідних і друзів, а також заповітні пляшечки з Дюті-фрі ... ну ладно, що це я про сумне.

Це саме очікування відпочинку було у нас досить тривалим - вже на початку квітня, як потепліло, я почала перебирати варіанти -, Кіпр, Туреччина, Болгарія ... Після тривалих роздумів була обрана саме Болгарія. По-перше, за відгуками там дуже м'який клімат - немає виснажливої ​​спеки, море тепле, чисте ... Після того, як ми живцем смажилися на початку червня на Кіпрі, пунктик про спеку став теж досить значним. Та й в світлі майже безперервної низки хвороб осінньо-зимово-весняного сезону, яка псувала кров всієї нашої сім'ї, ця фраза про м'який клімат давала надії на акліматизацію з мінімальними втратами. Оскільки імунна система мого Іллі більше не вселяла мені ніякого довіри.

Крім того, там пляжі з "золотистим дрібним пісочком" (це написано в будь-якому проспекті про Болгарію). Мені здалося, що для маленької дитини пісочок краще, ніж галька. Ну і важливий плюс - все побували в, говорили, що там ДУЖЕ дешево. Тому ми вирішили поїхати на 3 тижні, знову ж таки - 3 тижні краще, ніж 2.

Після спілкування з турагентствами з'ясувалося, що на мого 2-річної дитини, якій не потрібна окрема ліжко, який їсть як пташка - на нього теж треба брати путівку і окремий квиток на літак, без знижок За що? Так треба. І оскільки відпочивати "самопливом" нам було не вперше, я вирішила пошукати інші варіанти. З'ясувалося, що навіть через інет, вийди на болгарські портали, можна знайти безліч варіантів з приватними міні-готелями, де вас поселять за 8-10 $ з носа і нагодують за 10 $ повний пансіон. Причому дитина без місця - безкоштовно. У підсумку за рекомендацією одного товариша з 7ya.ру, який відпочивав в Болгарії минулого літа, знайшла підходящий варіант - курорт Св. Костянтин і Олена, приватна вілла з басейном у дворі, садом та іншими приятностями.

Квиток в результаті на Іллю вирішено було взяти - я побоялася опинитися в ситуації, коли на реєстрації виникнуть питання з приводу безквиткового дитини старше 2 років. Прикро, звичайно, що на момент вильоту Іллі було рівно 2 роки і 2 тижні, так що він не набагато відрізнявся від себе 2 тижневої давності, коли йому ще не було 2 років. Але що робити ... Ми брали 2 квитка на 3 тижні для нас з Іллею і 1 квиток на 2 тижні для Сергія, чоловіка і батька нашегоJ Коли ми вже визначилися з датами вильоту і з компанією, який хотіли летіти, раптом виявилося, що дістати квитки на 3 тижні не так-то просто. Тобто дзвониш в агентство, кажеш:

  • мені потрібно на таке-то число 2 квитка в Варну на 3 тижні і 1 квиток на таке-то число на 2 тижні
  • да, у нас є квиток
  • тобто сьогодні можна під'їхати і відразу купити?
  • зачекайте, я перевірю ... Ой, знаєте, 3 тижневі вильоти квитків немає, тільки на 2 тижні.

У підсумку купили-таки квитки в турагентстві "Бравий турист" на чартер East Line з Домодєдово. Квиточки нам з Іллею обійшлися по 200 $ з носа, на Сергія - 180 $. Там же оформили страховки і візи, по 35 $ з мене і Сергія і 5 $ за Іллю. В принципі можна оформити візи і самостійно, за 23 $ консульського збору в посольстві Болгарії. Але ми якось вирішили поберегти нерви і сили на більш продуктивні заняття.

До змісту

Про перельоті, аеропортах і літаках

Отже, настав час Х, зібраний величезний чемоданіще і рюкзачок, ми їдемо в Домодєдово Отже, настав час Х, зібраний величезний чемоданіще і рюкзачок, ми їдемо в Домодєдово. У порівнянні з Шереметьєво-2, з якого ми вилітали на Кіпр роки тому, Домодєдово виграє. Реєстрацію пройшли одні з перших, тому що прилетіли за 2год до вильоту, як і рекомендували в турагентстві. Паспортний контроль теж. Я тільки встигла злякатися, коли на реєстрації сказали, що на паспортному контролі знадобиться свідоцтво про народження Іллі, а ми його не взяли. Перед кабінкою контролю я злякалася, що потрібна довіреність на вивіз Іллі, тому що ми летіли без тата. Але все обійшлося. Але на майбутній рік треба б не забути свідоцтво про народження .. хіба мало що. Літати East Line мені сподобалося. Туди рейс затримали всього на 15 хв (проти минулорічного регулярного рейсу Аерофлоту, який був затриманий на 2 год). Правда, на зворотному шляху рейс був затриманий вже на годину з гаком, а багаж в Домодєдово ми чекали близько години. Але ж це мелочіJ Зате стюардеси - милі усміхнені дівчата, до яких не страшно звернутися з проблемою (проти каменноліцих дівчат з Аерофлоту). І вже наше особисто з Іллею везіння - ні зльоту, ні посадки ми не помітили. Ні туди, ні назад. Хоча і в минулому році польоти Ілля переніс добре. Так що незважаючи на те, що я на зльоті і посадці тримала "цицю напереваги" на випадок можливих проблем, Ілля ніякого занепокоєння не показував. Забарикадовану між вікном з одного боку і мною з іншого - він весь політ провів або на підлозі під кріслом, або на кріслі, або повзаючи по мені, благо наших 2 крісел вистачало, щоб не заважати сусідові. На посадці я розглядала в віконце акуратні білі будиночки з дахами з червоної черепиці - з висоти пташиного польоту і вище це виглядає дуже мило.

Прилетівши в Варну, ми досить швидко пройшли паспортний контроль, ще швидше отримали багаж і були зустрінуті господарем вілли Дімчо. В аеропорту я поміняла трохи грошей за курсом 1.87лев / $, тоді як по місту він становив 1.95-1.97. Так що чоловіка попередила, щоб в аеропорту грошей не міняв.

І ще одна деталь - якщо їхати дикуном, то при в'їзді в Болгарію можуть, але необов'язково зажадають ваучер. А ось при виїзді - обов'язково потрібна папірець з витягом про реєстрацію. Інакше погрожують стягувати штрафи по 200 $ з людини. Так що майте на увазі.

Фролова Ліза (pадость), [email protected] .

Особистий досвід

x

Вам сподобалася стаття?

Оцініть статтю

Коментувати можут "Відпочинок в Болгарії (частина 1)"

вибір: Болгарія або Анапа?

Самостійна організація відпочинку: бронювання готелів, покупка квитків, оренда авто і житла, екскурсії та визначні пам'ятки. моя знайома з дітьми відпочивали два місяці в Болгарії. один місяць - в Созополі, після перебралися в один з Форт Нокс в Сонячному ...

Здаю в Адлері номери з усіма зручностями поруч з морем.

У Болгарії за 35 євро можна зняти апартаменти в 40 метрів на 4 людини і з кухнею і всієї технікою (чайник мікрохвильовка пралка). Серед пальм. Відпочинок з лікуванням на Півдні Росії. Частина 1.

Туреччина чи Болгарія?

Так, саме так-но якщо Ви любите тусню- Вам понравітся.Мне сподобалася Албена -зелено, різноманітно, хороша берегова лінія.Но ці монстри для мене всю красу відпочинку в Болгарії перекреслили раз і назавжди.

Різдво і Новий рік в Болгарії.

Новий рік в Болгарії - це дуже вдалий вибір для тих, хто бажає отримати незабутні враження в цій гостинній країні і наповнити враженнями для себе і своїх близьких цей дивовижний свято .Болгарія - ідеальна країна для зустрічі Нового року і зимових канікул. По-перше, переліт займає не більше трьох годин. По-друге, якщо подбати про це заздалегідь, квитки будуть не дорогими, і житло доступним за ціною майже кожному .. По-третє, відсутність мовного бар'єру зробить ...

Відпочинок 2013. Там же :) Ті ж :)

Струм не смійтеся :) Я вас тут про Іспанію катувала, ага :) В результаті, той готель що я вибрала, нам не підтвердили. Шукати інший мені було лінь, та й час підтискав - поїхала і Туреччину забронювала :)) 15й рік, йо-майо :( Але! Відпочили ми все одно відмінно. І я навіть пораділа, що з Іспанією у нас не зрослося (ну в наступний раз, може ... По-перше, ми з Кузею здійснили мою мрію (Кузя до неї примазався ненароком так) Оооооо !!! Вони такі! такі! суперские! По-друге, Кузя вперше побував на ...

Болгарія

Про відпочинок в Болгарії на популярних курортах *** Тема перенесена з конференції "Самостійні подорожі"

Про те, що не підчепити ротовірус у відпустці.

Три рази їздили з дітьми в Турцію.Одін раз перехворіли ротовірусом.С викликом швидкої младшему.Полотпуска нанівець. Потім мене навчили профілактиці. Лікар вищої категорії, тітонька платна додому приходила. За кілька днів до вильоту і в день вильоту-Арбідол і свічки Віферон.Отріцательно ставлюся до імуномодуляторів і стимулятором, але тут работает.Перед поверненням бажано той же самое.Но я забивав. Зараз діти 8 і 13 років з бабусею в Болгарії, третій тиждень заканчівается.В житловому комплексі 2 ...

Привіт з Болгарії!

Я люблю пляжний відпочинок, коли втрачаєш рахунок дням, тому що вони всі однакові. У Болгарії не так: то з ранку шквальний вітер, то взагалі похмуро вдень, то на сніданок не дадуть бринзи в лаваші. Тому я точно пам'ятаю, який сьогодні день. Десь між понеділком і четвергом. Вже п'ятницю-то я б дізналася! .. Муніципальний пляж Сонячного Берега сповнений голлівудських красенів з розкішними фігурами. І на всю цю юрбу - всього одна красуня - масажистка з палаточки, що стоїть тут же, на пляжі. Дівчина ...

Не змогла (-:

Треба ж було так закрутити! Звідси: [посилання-1]

пляжі Болгарії

У Болгарії дуже чисті пляжі, багато хто з них навіть можуть похвалитися «Блакитним прапором», який видається за чистоту води. *** Тема перенесена з конференції "Самостійні подорожі"

Най-най бюджетний відпочинок з дитиною на море

Болгарія? за однокімнатну квартиру 25-30 дол на добу, Кашен зі пральки, душем, кухнею, вобщем, як вдома. Харчування там недороге. Перший раз на море. Відпочинок з дітьми: на Чорне море - на машині. Частина I. Збори, дорога М4.

Спортивне плавання влітку в Болгарії.

Шановні батьки дітей 2002-2005 року народження, які займаються плаванням або бажаючих пройти інтенсивну початкову підготовку перед надходженням в спортивні школи - йде формування груп на літо 2012. Відмінна можливість поєднати літній відпочинок на чорноморському узбережжі і тренування з плавання (5 разів на тиждень) у відкритому басейні (50 м). Професійний спортивний басейн знаходиться в Варні на березі моря (Південний пляж) в парковій зоні. Заняття проводить російськомовний тренер. По всім...

Болгарія чи Греція? І якщо Греція, то де?

У Болгарії, звичайно, жах-жах, але зі своєю машиною повинно бути набагато легше, мені там дуже автомобіля не вистачало. Ми їздили на 2 місяці великою компанією (4 дорослих, 5 дітей), все згадують цей відпочинок з великою теплотою, але ніхто, ось жоден з дев'ятьох ...

Куди в Болгарію поїхати.

Куди в Болгарію поїхати .. Підготовка. Самостійні подорожі. Самостійна організація відпочинку: бронювання готелів, покупка квитків, оренда авто і житла, екскурсії та визначні пам'ятки. Гори в центральній частині Болгарії.

Опитування про відпочинок. Що краще?

Опитування від користувача lemfotografo Що для Вас краще за співвідношенням ціна / якість для відпочинку? Греція Іспанія Інша Що для Вас краще за співвідношенням ціна / якість для відпочинку? Болгарія Російське чорноморське узбережжя Інша Поточні результати Інші опитування Опитування на сайті www.7ya.ru

Нерухомість в Болгарії дешевше нікуди!

Нерухомість в Болгарії - мрія, яка може стати реальністю! Купівля нерухомості це безумовно дуже важливий і відповідальний крок, особливо коли ви купуєте нерухомість за кордоном. Купуючи нерухомість в Болгарії за допомогою нашої компанії Ви можете бути спокійні, що весь процес покупки нерухомості в Болгарії пройде спокійно і швидко, ми про все подбаємо замість Вас!

Болгарія VS Туреччина

Ми були в Болгарії 2 роки тому, за системою "все включено". Дико несмачна їжа, частина салатів просто смерділа сечею. Так що повертаюся до свого запитання - а Вам у скільки обійшовся ваш відпочинок в Болгарії?

Болгарія або Туреччина?

Вона сама не дуже багато заробляє, але протягом року збирає гроші саме на цей відпочинок. Я і сама подумую про таку поїздку влітку, оскільки в Болгарії не так жарко, як у Туреччині (в літні місяці).

У Болгарію або Сочі?

Ось все прицінююся - відпочинок в Болгарії все-одно виходить дорожчим, ніж в Сочі. Відпочинок на Сонячному березі. Частина 1. Болгарію рекомендую! В Таїланд по туру агентство все в конвертику вручило і чоловік в аеропорт відвіз, ось і весь ...

Хто відпочивав в Болгарії (в "приватному" секторі - відгукніться

Розділ: Свята, відпочинок (болгарія відпочинок в приватному секторі з дтьмі). Хто відпочивав в Болгарії з дитям в "приватному" секторі, тобто знімали апартаемнти або щось в цьому роді? Будь ласка відгукніться.

Туреччина чи Болгарія?
Болгарія чи Греція?
І якщо Греція, то де?
Що краще?
У Болгарію або Сочі?
Болгарія чи Греція?
І якщо Греція, то де?
Що краще?
Опитування від користувача lemfotografo Що для Вас краще за співвідношенням ціна / якість для відпочинку?
Греція Іспанія Інша Що для Вас краще за співвідношенням ціна / якість для відпочинку?

Новости