Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

СПА курорти Болгарії: Хисаря. Основна інформація, фото, спа і бальнеологія, мінеральні води.


Розташування: Місто Хисаря знаходиться на висоті 364 м над рівнем моря біля південно-східного підніжжя середнього гори. Місто знаходиться в 165 км від Софії і в 42 км від Пловдива.
Хисаря є одним з найбільших болгарських бальнеологічних курортів міжнародної популярності. Хісар - екологічно чисте місто, в районі, якого немає індустріальних плантацій і фабрик. Він відомий своїми численними парками і луками.
СПА та відпочинок: Місто Хисаря славиться лікувальною мінеральною водою з температурою між 24 ° і 49 ° C і з дебітом 40 л / сек. Тут 22 мінеральних джерел з чистою, смачною, трохи мінералізованою водою, яку можна використовувати як для пиття, так і для купання. Вона лікує численні захворювання (нирок, печінки, жовчі, гастрит, діабет, подагру). Найвідоміший - джерело в районі Моміна лазня з радіоактивною лужною водою. Для лікувальних процедур, масажів і терапій використовуються і лікувальні грязі.
На курорті багато санаторіїв і лікарень, бази відпочинку і мінеральний пляж.
Пам'ятки: Символом міста є останки Хісарской фортеці з IV століття. Фортечні стіни довгою 2200 м, товщиною близько 3 м і висотою 10 м. Фортеця має 43 вежі і ворота. Головними воротами були південні, так звані «Каміль» (верблюди). Ці ворота, так як і західні ворота збережені і по сей день. Нині місто оголошене археологічним заповідників. В археологічному комплексі знайдені 5 античних гробниць. Найвідоміша, з яких Хісарская гробниця - римська фамільна гробниця з IV століття.
Окрестоності: Місто Хисаря є вихідним пунктом туристських маршрутів в середньому горе до туристичних домівках.
Значний фракийский храм знайдений при археологічних роботах поблизу села Старосілля, яке знаходиться в 25 км від Хисаря. В околиці виявлені багаті гробниці з золотими прикрасами та іншими предметами з високою, художньої та музейною цінністю.
Read more about Hissar here!

Новости