Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Секрети щасливого життя в Болгарії. Семінар по нерухомості в Болгарії, 3 і 10 квітня в Києві!

  1. Орфографічна помилка в тексті:

29 березня 2016, 10:20 Переглядів: 29 березня 2016, 10:20 Переглядів:   Інтерес до Болгарії продиктований різними сприятливими факторами - можливість інвестицій, легкий і простий процес відкриття фірми, доступні ціни на нерухомість, низькі витрати на проживання, рівень якого не поступається Європейського союзу, прекрасні умови для сімей з маленькими дітьми, легка процедура переїзду

Інтерес до Болгарії продиктований різними сприятливими факторами - можливість інвестицій, легкий і простий процес відкриття фірми, доступні ціни на нерухомість, низькі витрати на проживання, рівень якого не поступається Європейського союзу, прекрасні умови для сімей з маленькими дітьми, легка процедура переїзду.

Якщо Ви хочете дізнатися ще більше про Болгарії, то відвідайте Семінар на тему "Збережіть і Примножте Ваш капітал в ЄС ".

Де: Київ, Бізнес Центр "Парус", конференц-зал

Коли: 3 і 10 квітня, початок заходів о 15:00 год

Як: Семінар безкоштовний. Вхід вільний за попередньою реєстрації або записавшись по телефону +380 94 710 60 60

Організатор: Болгарська будівельно-інвестиційна компанія Булдей.

Організатор: Болгарська будівельно-інвестиційна компанія Булдей

Що ховається за щасливим життям українців в Болгарії?

Можливості інвестицій - Болгарія , Як один з останніх новоприйнятих членів ЄС, радіє стабільної економічної та політичної обстановці.

Аутсорсинг - Болгарія є топ-напрямком для аутсорсингу в Європі згідно з рейтингом Cushman & Wakefield 'за 2015 р світовому масштабі Болгарія займає 3-е місце як аутсорсинг напрямок.

Можливості бізнесу і роботи: В Болгарії адміністративні процедури з відкриття та реєстрації фірми досить полегшені і швидкі. Початкові витрати на відкриття фірми починаються з 15 лева (близько 8 євро) за адміністративні такси по відкриттю ІП (болг. ЕТ) в електронному вигляді. Процедура по відкриттю фірми є недорогий послугою, а терміни порівняно короткі - від 3-х робочих днів з моменту подачі заяви.

Робота в Болгарії: Багато українців починають свій бізнес в сфері нерухомості, туризму і надання послуг. Сильний туристичний сезон і збільшується потік українців з метою переїзду в Болгарію є предпоставки для специфічних запитів і пропонованих послуг, в тому числі медичних, оздоровчих, бізнес послуг, послуг IT та ін.

Як виїхати? Виїхати до Болгарії легко і просто! ВНЖ в Болгарії (дозвіл на тривале перебування) оформляється протягом 2-4 тижнів, діє один рік і продовжується щорічно.

Освіта. Болгарія пропонує безліч варіантів освіти і навчання і славиться як країна з визнаними традиціями в сфері медицини, інженерних і IT спеціальностей. Дипломи про отриманому вищу освіту в Болгарії визнаються у всіх країнах Європейського Союзу.

На пенсію в Болгарію. Багато українців вибирають Болгарію як країну, комфортну для проживання на пенсії. У чому ж криються причини? Справа в тому, що законодавство Болгарії дозволяє пенсіонерам-іноземцям законно проживати в країні при наявності житла та стабільно одержуваної пенсії. пенсіонери відчувають себе в Болгарії комфортно, завдяки близькості менталітету, культури і відсутності мовного бар'єру. Рівень цін на продукти і послуги в Болгарії нижче, ніж в Україні, так що пенсіонер цілком зможе забезпечити себе всім необхідним. Ритм життя в Болгарії спокійний і позбавлений стресу. Незаймана природа, м'який клімат, чисте повітря і різноманітність лікарень допоможуть пенсіонерам не тільки підтримувати своє здоров'я, але і значно оздоровитися і омолодитися!

Болгарія - рай для сімей з дітьми. Чисте і пологе море, золотисті піщані пляжі, велика кількість сонячних днів в році і різноманітність розваг радують дітей і їх батьків. Спеціальні школи, дитячі аніматори, атракціони, міні клуби і дитячі табори працюють невпинно для наймолодшої аудиторії. У Болгарії є понад 20 аквапарків, десять з яких розташовані на узбережжі - в них створені спеціальні умови для самих маленьких любителів водних пригод.

Дізнайтеся ще більше про таємниці щасливого життя в Болгарії!

Семінар безкоштовний! Вхід вільний за попередньої реєстрації або записи по телефону +380 94 710 60 60

www.buldom.ua

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Секрети щасливого життя в Болгарії. Семінар по нерухомості в Болгарії, 3 і 10 квітня в Києві!". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Що ховається за щасливим життям українців в Болгарії?
Як виїхати?
У чому ж криються причини?

Новости