Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нічне життя Болгарії - яка вона, куди сходити молоді

Можна з упевненістю сказати, що в Болгарії немає таких явних тусовочних місць, куди зазвичай стікається молодь усього світу, перебираючись з одних часових поясів і материків на інші. Це не Ібіца, що не Флорида, не Париж, чи не Мальта і не Москва. Болгарія в цьому плані трохи нудна країна. Хоча, чи є різниця клабберам, в якій вони країні? Інтернаціональне назва коктейлів, різношерста публіка, одна музика - все це звужує коло уявлень про будь-якій країні. Болгарія все-таки дає шанс ознайомитися з місцевою культурою і пам'ятками без відриву від танцполу.

Природно, тільки курортні місця пропонують різноплановий відпочинок, в тому числі і нічні дискотеки. В глибині країни зосереджені університети, музеї, лікувальні заклади, монастирі та культурні пам'ятки минулих епох. Чим більший і респектабельнее курорт, тим більше шансів потрапити на круте захід з провідними ді-джеями світу. Природно, тільки курортні місця пропонують різноплановий відпочинок, в тому числі і нічні дискотеки

Отже, Болгарія, на перший погляд, скромна у своїх тусовочних пропозиціях.

Золоті Піски - найвідвідуваніший курорт з готелями і ресторанами різної цінової категорії, але неминуче дитячий. А там, де повно дітей, немає феєричного веселощів до світанку, гучної музики і численних барів. Прийшовши в агентство, щоб купити тур в Болгарію заради тусовок, варто сказати про це заздалегідь: список готелів різко звужується в порівнянні з пропозиціями по спокійному відпочинку. На першій лінії біля самого моря круті дискотеки в деяких дорогих готелях 4 та 5 зірок.

Більш бюджетне і отвязной веселощі для молоді на другій лінії, де до вечора народ ліниво збирається на променад по паті-стріт, збираючи різнокольорові флаєри і вибираючи, з якого закладу сьогодні почати.

У день відпочинку від клубів можна відвідати найвідоміший монастир у скелі Аладжа, поправити здоров'я на мінеральних джерелах.

Курорт Сонячний берег для молоді буде цікавий приголомшливим Несебром - музеєм під відкритим небом, хорошими екскурсіями поблизу і веселими тусовками. Казино, нічні клуби, дискотеки при готелях - нудьгувати не доведеться. Публіка, в основному, складається з гучних німців, заможних східноєвропейців, російських. Молоді люди приїжджають з єдиною метою: класно повеселитися і відпочити на морі. Для нескінченних тусовок створені всі умови - пінні вечірки, забіги по пабах і шинках, презентація нових сетів діджеїв в клубах, знайомства в барах. Курорт Сонячний берег для молоді буде цікавий приголомшливим Несебром - музеєм під відкритим небом, хорошими екскурсіями поблизу і веселими тусовками

Не варто забувати, що крім дискотек, курорти Болгарії залучають молодь активним відпочинком на морі, атракціонами, заняттями водним спортом. Викид адреналіну, загар і яскраві емоції гарантовані.

Нічне життя в Болгарії не така строката і культова, як в інших місцях світу. Залежить це від загальної економічної обстановки в країні, розміреності життя болгар, моральних засад. Однак там є цікаві тусовки для молоді, де можна танцювати ночі безперервно, знайомитися, спілкуватися, веселитися.

Розповісти друзям

Інші статті по темі

Коментарі

Хоча, чи є різниця клабберам, в якій вони країні?

Новости