Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди їздять українці - найпопулярніші напрямки

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

12 лютого 2018, 4:01 Переглядів: 12 лютого 2018, 4:01 Переглядів:   Традиційно, багато запитів надходить на теплі країни

Традиційно, багато запитів надходить на теплі країни. Фото: з відкритих джерел.

У Держприкордонслужбі недавно відзначили, що безвізом в минулому році скористалося близько 400 тис. українців . Уже більше півроку в Україні діє безвізовий режим з країнами Європи. За цей час, згідно зі статистикою ДПСУ українці найбільше відвідували Польщу і країни ближнього зарубіжжя. Так, в Польщі з'їздило трохи більше 94 тис. Українців, до Румунії - 79 тис., Угорщину відвідало 55 тис. Наших співвітчизників, а Словаччину майже 27 тис.

Уподобання українців змінюються в залежності від пори року. Якщо влітку популярністю користуються теплі країни і Європа, то взимку віддають перевагу гірськолижним курортам. Але в усі часи стабільно відправляються на відпочинок туди, куди літали масово і до безвіза - в Єгипет і Туреччину.

"Останні кілька років ми спостерігаємо практично однакову картину. Українці все одно віддають перевагу масовим напрямками - Єгипту і Туреччини. А сумарно з України в Єгипті відпочиває близько 700 000 чоловік", - розповів в коментарі сайту "Сегодня" Дмитро Сероухов, виконавчий директор туроператора "Join UP!".

Туроператори відзначають, що в 2017 році попит на Єгипет виріс в 10 разів, а на Туреччину - в 13.

"Традиційно ми отримуємо багато запитів на тури в теплі країни. У першу чергу, це курорти Єгипту. Завдяки тому, що країна є цілорічним напрямком, Червоне море - найтепліше море світу, а інфраструктура динамічно розвивається, туристичний потік з України з кожним сезоном збільшується ", - говорять в" TUI Україна ".

Поїздки в Європу були популярними і до безвізового режиму, зараз багато українців як разу встигли зробити собі біометричні паспорти і, очікується, що в цьому році попит на європейські напрямки значно виросте. Багато українців хотіло провести Новий рік саме в Європі і почали бронювати місця для поїздки ще з вересня.

Туроператори пояснюють, що також зростає попит на Італію, Іспанію і Болгарію, що пов'язано не тільки з безвізом, але і з широкою польотної програмою.

"Уже зараз бачимо, що попит на Іспанію виріс в 10 разів, а на Італію в 5 разів. Це пов'язано не тільки зі скасуванням віз, але і широкої польотної програмою, в тому числі і з регіонів. Також в 5 разів виріс попит на Болгарію , Чорногорію, Кіпр. з нових напрямків українцям стануть доступні такі як Албанія і Тенеріфе, а також Китай (о.Хайнань), - один з лідерів раннього бронювання ", - коментує Дмитро Сероухов.

Більше читайте в матеріалі сайту "Сегодня": Українці стали більше подорожувати: куди найчастіше їздять по безвізу і не тільки

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Українці почали частіше їздити до Італії, Іспанії та Болгарії". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Анастасія Іщенко

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости