Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Імміграція в Болгарію, історія і досвід.

  1. Позитивні аспекти життя - імміграція в Болгарію в Болгарію.
  2. Деякі менш позитивні аспекти життя в Болгарії
  3. На закінчення

Болгарія - дивна країна - схоже, майже рівну кількість російськомовних емігрантів щасливі або незадоволені життям в Болгарії! Імміграція в Болгарію в Болгарію - ми формуємо свою думку на зворотний зв'язок, яку ми отримали за ці роки, а також на те, що ми регулярно читаємо на спеціалізованих форумах. Болгарія - дивна країна - схоже, майже рівну кількість російськомовних емігрантів щасливі або незадоволені життям в Болгарії

Багато з тих, хто прибув на тлі позитивного зростання економіки і рівня життя (і особливо дешеві ціни на нерухомість), згодом втратили свою мрію. Можливо, тому, що їх мрія в першу чергу не мала підстав насправді.

Інші, які взяли, мабуть, більш продуманий підхід до переселення. Витратили час на знайомство з Болгарією і які згодом взяли понад обгрунтоване рішення про передислокацію. Перевага наявності двох таких розділених таборів полягає в тому, що ми можемо принести вам як позитивні, так і негативні аспекти життя в Болгарії.

Якщо ви хочете поїхати з Росії, ви зацікавлені в тому, щоб опинитися у відносно доступною країні з неопереним, але міцним зимовим і літнім туристичним ринком. Де є багато інших емігрантів, вже проживають в цій країні достатній час. В цьому випадку Болгарія гідна вашої уваги. Але знову ж таки, можливо, це не так! Завжди є високі і низькі мінімуми, пов'язані з початком нового життя за кордоном ... але позитивні і негативні аспекти Болгарії часто скасовують один одного.

Позитивні аспекти життя - імміграція в Болгарію в Болгарію.

Болгарія управляє єдиної податкової системою, відповідно до якої ставки по персональним та корпоративним податках в 2017 році становлять 10%. Для тих, хто хоче зменшити суму податку, яку вони платять за дохід або прибуток від бізнесу, Болгарія, безумовно, приваблива! Болгарія управляє єдиної податкової системою, відповідно до якої ставки по персональним та корпоративним податках в 2017 році становлять 10%

Імміграція в Болгарію була обрана поруч іноземців, які хотіли отримати вдома або інтернет-бізнес з нуля. Причина - їх податкове навантаження буде низькою. Інша причина, що спонукає рішення, які ці люди зробили - це вартість життя в Болгарії.

Болгарія - країна з дуже доступними готелями, ресторанами і побутовою технікою в порівнянні з іншою частиною Європейського Союзу.

Вартість болгарських готелів та ресторанів нижче половини середнього для ЄС.

Ціни на нерухомість в Болгарії вляглися від їхніх піків після вступу в ЄС - це означає, що можна купити гідне житло по всій країні (за винятком декількох ексклюзивних передмість в Софії, наприклад). Набагато менше, ніж ви платите Великобританії для аналогічного розміщення.

Вартість проживання в Болгарії на 50% нижче, ніж в середньому по Європі. Алкогольні і безалкогольні напої коштують в середньому на 65% менше, а витрати на одяг на 75% менше, ніж в середньому по Європейському союзу.

Природно, низька вартість життя - це масова нічия. Пенсіонери можуть виявити, що їх пенсійний дохід має більш вагоме значення в Болгарії. Вони можуть отримати вигоду з еміграції, оскільки вони не будуть залежати від місцевої економіки, щоб забезпечити їм життя.

Якщо ви плануєте переїхати з дітьми, ви можете вибрати для навчання своїх дітей на місцевому рівні в Болгарії, або вони можуть відвідувати міжнародну школу, якщо ви живете в Софії або близькі до неї, де є багато варіантів з точки зору школи і навчальної програми.

Болгарія - країна, яка зберегла свою національну ідентичність, історію, культуру і традиції. Це означає, що це справжня країна, де ви дійсно будете мати зовсім інший спосіб життя. Контрастність Болгарії, наприклад, з південної Іспанією або Кіпром, і ви зрозумієте, що ми маємо на увазі!

Нарешті, болгари можуть бути дуже доброзичливі і привітні, і вони можуть добре пристосуватися до іноземних жителям у своїй спільноті.

Однак, сказавши все вищевикладене, можна протиставити все позитивні негативи ... і, схоже, цілком можливо, що справа доходить до особистої думки про те, чи є Болгарія хорошим місцем для життя чи ні!

Деякі менш позитивні аспекти життя в Болгарії

Якщо ви переїдете в Болгарію з перспективою знайти роботу там - вам може бути дуже складно знайти роботу, яка дозволить вам отримати вигоду з низької вартості проживання в Болгарії.

По-перше, якщо ви не говорите на мові, типи робочих місць, які ви можете отримати, будуть низькооплачуваними роботами, і вам доведеться дуже багато працювати, щоб звести кінці з кінцями.

По-друге, вартість проживання в Болгарії низька тільки для тих, хто заробляє вище середнього по країні: згідно з даними Національного статистичного інституту, середньомісячний дохід в Болгарії становить 767,68 левів (болгарський лев) на одне домашнє господарство і 310,56 левів на людину , що становить близько 7000 рублів відповідно.

Тому, якщо ваш дохід надходить з-за меж країни і відповідає стандартам Москви наприклад - ви можете жити в Болгарії, як король. Однак, якщо ви працюєте на місцевому рівні і заробляєте середню зарплату для країни, вам доведеться відповідним чином коригувати свій спосіб життя.

Вам потрібно порівняти вартість життя з тим, що ви можете очікувати в Болгарії. Подумайте про цей аспект вашого переміщення ретельно і добре, перш ніж ви зробите рух. З тих, хто найголосніше скаржиться на життя в Болгарії, високий відсоток побоюється відсутності гідних можливостей працевлаштування.

Переходячи до розгляду цін на нерухомість в Болгарії, це ще раз відноситься до вищесказаного. Якщо ви заробляєте менше, ніж прийнята щомісячна мінімальна сума, щоб насолоджуватися «нормальним» рівнем життя, ви будете боротися за покриття витрат на оренду на гідному житло.

Крім того, покупка нерухомості в Болгарії залишається складним процесом, який не можна недооцінювати.

Під час обговорення болгарського народу, його країни і їх визнання іноземців - ще раз думку повністю розділено. Відповідно до огляду Софії, опублікованому на веб-сайті Expat в Болгарії, наприклад:

«Це не рідкість бачити коней, прив'язаних до вагонів, або пенсіонерів, які намагаються доповнити їх мізерні пенсії, прориваючи сміттєві корзини. З іншого боку, розкішні позашляховики вищого класу і спортивні автомобілі рухаються по потужним мостовим вулицях, виставляючи напоказ войовничі нові гроші і піклуючись про позицію ».

Британці, які добре влаштувалися в країні, зазначають, що болгари дуже привітно ставляться до них, особливо коли вони докладають зусиль для вивчення місцевої мови. Інші, які оплакують свій статус емігрантів в Болгарії, коментують, як недружні співробітники знаходяться в урядових установах, поштовому відділенні і навіть готелях, наприклад.

На закінчення

Є, звичайно, ті емігранти, які зробили дуже позитивну зміну життя, перейшовши в Болгарію. Це, як правило, ті, у кого є солідний дохід, і які хочуть вивчати місцеву мову і повністю адаптуватися. Хто витратив свій час на вивчення нації, перш ніж зробити поїздку в одне місто, місто або село на основі тільки обмеженого дослідження, стали більш ефективними. Є, звичайно, ті емігранти, які зробили дуже позитивну зміну життя, перейшовши в Болгарію

Тому, якщо ви розглядаєте Болгарію, це одна з тих країн, де упередження вважаються дуже маленькими, і де вам потрібно витратити тривалий час на вивчення, перш ніж здійснювати переїзд .

Summary

Article Name

Еміграція в Болгарію, історія і досвід.

Description

Еміграція в Болгарію - ми формуємо свою думку на зворотний зв'язок, яку ми отримали за ці роки, а також на те, що ми регулярно читаємо на спеціалізованих форумах.

Сергій уривками

Сергій уривками

Omegareal.ru

Omegareal.ru

https://www.omegareal.ru/blog/wp-content/uploads/2017/03/logo-ru.jpg

Новости