Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бізнес-імміграція в Болгарію

  1. Варіант 1 - відкриття філії компанії на території Республіки
  2. Варіант 2 - відкриття власної фірми
  3. * Зверніть увагу, сама реєстрація фірми не дає Вам права на отримання ВНЖ в Болгарії - це право Ви...

Один з найпростіших і дійсно оптимальних способів емігрувати з Вашої країни    в Болгарію є саме бізнес-імміграція

Один з найпростіших і дійсно оптимальних способів емігрувати з Вашої країни в Болгарію є саме бізнес-імміграція. Якраз за допомогою цього варіанта багато покупців нерухомості та інші емігранти оформляють собі ВНЖ в Болгарії.

Відразу хочемо відзначити, що в даному виді імміграції, компанія Home-Hotel пропонує 2-е, досить різні, імміграційні програми. Вибираючи одну з них необхідно керуватися своїми кінцевими цілями. Для того, щоб вибрати оптимальний для Вас спосіб імміграції, рекомендуємо ознайомитися з їх особливостями.

Варіант 1 - відкриття філії компанії на території Республіки

Цей вид найбільш підходить для тих, хто поставив собі за мету переїхати жити в Болгарію і не переслідує реальних і легальних бізнес інтересів всередині цієї країни Цей вид найбільш підходить для тих, хто поставив собі за мету переїхати жити в Болгарію і не переслідує реальних і легальних бізнес інтересів всередині цієї країни.

Проживаючи в Республіці як представник іноземної компанії (української, російської і т.д.), Ви отримуєте право ВНЖ і всі переваги, що воно дає, але при цьому слід врахувати, що Ви не зможете брати кредити ні на своє ім'я, ні на ім'я копанні, так само не зможете вести комерційну діяльність в країні в повній мірі, набувати майно на ім'я компанії, офіційно працевлаштуватися на стороннє підприємство і т.д.

Важливо, також, розуміти: багато так звані «фахівці» з імміграції, в тому числі їх численні сайти в інтернет, часто рясніють твердженнями, що Ви можете отримати як представник компанії в Республіці Болгарія Вид на Проживання, але фактично Ви нібито не зобов'язані вести ніякої при цьому діяльності, не платити податки та інші збори і заочно продовжувати ВНЖ, нічого не роблячи і взагалі забувши про це аж до отримання ПМЖ. - Ця інформація невірна, оскільки якщо Ви збираєтеся отримати статус ВНЖ в Болгарії, будучи представником українського філіалу фірми, Ви повинні будете платити податки з доходів Вашої компанії, а так само обов'язково проживати на території Республіки не менше, ніж 183 днів в році.

При дотриманні всіх необхідних умов Вам видається Дозвіл на проживання терміном на 1 рік з можливістю його щорічного продовження протягом 5 років. Так само акцентуємо Вашу увагу, що для продовження Вашої ВНЖ дуже важливо щорічно дотримуватися ті ж умови, як і для безпосередньо отримання самого ВНЖ на підставі відкриття представництва компанії.

Більш докладно про те, які права, крім ВНЖ дає представництво в плані ведення комерційної діяльності всередині країни і на міжнародній арені, читайте в нашому розділі Бізнес в Болгарії .

Варіант 2 - відкриття власної фірми

Цей спосіб складніший першого, якщо Ваша кінцева мета - просто, отримання ВНЖ в Болгарії, але якщо Ви плануєте вести в цій країні свій легальний бізнес і не тільки, то вона дає і більше переваг Цей спосіб складніший першого, якщо Ваша кінцева мета - просто, отримання ВНЖ в Болгарії, але якщо Ви плануєте вести в цій країні свій легальний бізнес і не тільки, то вона дає і більше переваг.

Давайте розглянемо докладніше, що ще дає відкриття Болгарської фірми не резидентом для свого засновника.

Отже, маючи фірму в Болгарії, Ви отримуєте такі переваги:

- право на комерційну діяльність;
- придбання землі та будь-якої нерухомості;
- покупка товарів в розстрочку;
- укладання договорів на лізинг автомобілів та інших видів майна і багато інших прав, які не мають громадяни зі статусом ВНЖ або учасники представництв, докладніше про які Ви можете прочитати у відповідному розділі нашого сайту і запитати на консультації.

* Зверніть увагу, сама реєстрація фірми не дає Вам права на отримання ВНЖ в Болгарії - це право Ви купуєте тільки якщо Ваша фірма забезпечила роботою як мінімум десять громадян Болгарії, а так само якщо Ваша діяльність робить значний внесок в економіку країни.

Тобто, в разі відкриття Вашого представництва в Болгарії, Ви в першу чергу маєте право на робочий ВНЖ, але не можете вести повноцінно свій бізнес або будь-яку комерційну діяльність у цій країні.

А ось у разі відкриття своєї фірми Ви, навпаки, отримуєте права на комерційну діяльність, придбання нерухомості та майна, але при цьому для отримання ВНЖ і можливості постійно знаходиться на території Болгарії, Вам необхідно буде найняти на роботу як мінімум 10 болгар і вести успішний і прибутковий бізнес.

Виходячи з цього і необхідно вибирати оптимальний для Вас спосіб бізнес-імміграції в Болгарію, хоча і це ще далеко не всі тонкощі імміграційних коктейлів.

Замовте безкоштовну консультацію і наші менеджери допоможуть Вам вибрати оптимальний спосіб імміграції за кордон з мінімальними витратами:

Так само у нас проходять регулярні групові та індивідуальні консультації в ознайомлювальних турах .

Ми на Facebook   - приєднуйтесь до команди експертів, попереду багато корисного і цікавого саме для Вас Ми на Facebook - приєднуйтесь до команди експертів, попереду багато корисного і цікавого саме для Вас!

Новости