Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як зняти квартиру в Болгарії, варіанти житла

Болгарія - країна не припиняється туристичного сезону Болгарія - країна не припиняється туристичного сезону. Пляжі з м'яким чистим піском і прозорою водою змінюються мальовничими долинами і величними горами, які покривають більшу частину країни. Такий унікальний ландшафт дозволяє поєднувати різні варіанти відпочинку: від пляжного відпочинку біля моря до екстремального катання на лижах або сноубордах в горах. Саме тому Болгарія дуже популярна серед туристів. Багато туристів вважають за краще приїжджати в Болгарію по турам. Однак, набагато дешевше і цікавіше подорожувати самостійно. Якщо ви вирішили поїхати в Болгарію самі, то вам потрібно заздалегідь подбати про покупку авіаквитка, а також зняти житло на час вашого відпочинку. Про те, як зняти квартиру в Болгарії ми розповімо нижче.

У Болгарії досить багато житла, яке здається. Господарі вважають за краще здавати квартири або апартаменти на досить тривалий термін (зазвичай сезон). Зняти квартиру можна як у великому місті або курорті, так і в не великій селищі. Природно, це залежить від ваших планів на майбутній відпустку. Як правило, житло в великих містах і на популярних курортах (Варна, Албена, Сонячний берег, Золоті піски) обійдеться дорожче, ніж аналогічні варіанти в селищах або містах поменше. У Болгарії є наступні типи нерухомості, які доступні для оренди:

  • Курортний готель. Звичайний туристичний готель з різними варіантами розміщення, різної зірковістю.
  • Апартотель. Комплекс, який працює за принципом готелю, але замість номерів - апартаменти. Зазвичай у таких комплексів є своя територія, парковка, кафе. Ціни залежать розташування, якості апартаментів. Чи не найдешевший варіант для оренди.
  • Приватний готель. Маленький готель з декількома стандартними номерами. Оренда кімнати в приватному готелі зазвичай коштує набагато дешевше, ніж в курортних готелях або Апартотель.
  • Сімейний готель. Готель, яким володіє сім'я. Самі члени сім'ї, як правило, проживають там же. Здаються зазвичай кімнати. Це, мабуть, найдешевший варіант для оренди в Болгарії.

Житло в Болгарії можна заздалегідь забронювати у турагентства або самостійно на відповідних сайтах. Якщо з тих чи інших причин ви не хочете бронювати житло заздалегідь, можна зняти житло на місці.

Summary

Article Name

Як зняти квартиру в Болгарії і які варіанти житла пропонують туристам

Description

Болгарія - популярна туристична країна. Як зняти квартиру в Болгарії? Є досить багато варіантів розміщення на будь-який смак і гаманець.

Сергій уривками

Сергій уривками

Omegareal.ru

Omegareal.ru

https://www.omegareal.ru/blog/wp-content/uploads/2017/03/logo-ru.jpg

Як зняти квартиру в Болгарії?

Новости