Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як поїхати в Болгарію самостійно? на порталі Паблік Тревел Красноярськ

Як поїхати в Болгарію самостійно?

Золоті Піски в Болгарії для радянських громадян були практично єдиним варіантом закордонного курортного відпочинку, а для сучасних росіян це щось на зразок раритетно-екзотичної ідеї - злітати туди, куди ще їздили бабусі і дідусі. Причому зробити це варто самостійно: на відміну від Єгипту, Таїланду та Туреччини, допомога туроператора в оформленні путівки тільки завадить, найкраще планувати подорож самому.

Замість чартеру, прив'язаного до дат, придбати недорогий квиток в варну, а вже з міжнародного аеропорту доїхати до курортної зони на рейсовому автобусі - так буде і дешевше, і зручніше. А все решта організаційні питання самостійної подорожі можна вирішити швидко і без проблем.

А все решта організаційні питання самостійної подорожі можна вирішити швидко і без проблем

Як поїхати в Болгарію самостійно?

Готель найпростіше забронювати через систему онлайн-замовлення, відфільтрувавши необхідні параметри на свій смак і гаманець. Сайт інтернет-букінга запропонує величезний вибір недорогих готелів з урахуванням маси персональних побажань, таких як віддаленість від моря, стиль готелю, зірковість, наявність екскурсійного бюро і т. Д. Оплатити бронь можна на місці, не обтяжуючи себе перекладом через Інтернет.

Отримати візу можна в посольстві Болгарії в Москві або через спеціалізований візовий центр, якщо доїхати до столиці проблематично. Список документів можна знайти на посольському сайті. Важливо пам'ятати, що для оформлення візи обов'язково необхідно надати і бронь квитків, і оформлену страховку на кожен день планованого перебування в країні.

Важливо пам'ятати, що для оформлення візи обов'язково необхідно надати і бронь квитків, і оформлену страховку на кожен день планованого перебування в країні

Як поїхати в Болгарію самостійно?

Також варто знати, що на період оформлення підтвердження броні звичайно не потрібно, тому можна сміливо роздрукувати лист броні рейсу і йти в посольство з ним. Купується і оплачується квиток в Болгарію вже після того, як віза схвалена і отримана. Вартість такої поїздки буде набагато нижче, ніж ціна готового туру.

Якщо у Вас вже укладено попередній договір купівлі - продажу нерухомості в Болгарії і треба їхати для укладення основного договору (отримання нотаріального акту власності на нерухомість) - навіщо потрібна, в такому випадку, готель, якщо Ви, по суті, вже їдете до себе додому і через пару днів офіційно станете власником заповітних квадратних метрів на чорноморському узбережжі?

Якщо у Вас вже укладено попередній договір купівлі - продажу нерухомості в Болгарії і треба їхати для укладення основного договору (отримання нотаріального акту власності на нерухомість) - навіщо потрібна, в такому випадку, готель, якщо Ви, по суті, вже їдете до себе додому і через пару днів офіційно станете власником заповітних квадратних метрів на чорноморському узбережжі

Як поїхати в Болгарію самостійно?

Після численних звернень наших клієнтів до нас за допомогою в отриманні віз, купівлі авіаквитків, страховок і т.п., ми вирішили створити спеціальну сторінку і роз'яснити, як все треба робити самому і до кого звертатися за допомогою?

Болгарія - прекрасна країна для відпочинку з дітьми: немає різкої зміни клімату, тривалих перельотів і за розумні гроші.

Болгарія - прекрасна країна для відпочинку з дітьми: немає різкої зміни клімату, тривалих перельотів і за розумні гроші

Як поїхати в Болгарію самостійно?

У Болгарії є що подивитися: пам'ятки. красива гірська природа. пейзажі. Найкраще взяти в оренду автомобіль і самим все об'їхати. Також варто відзначити, що Болгарія досить цікава країна з точки зору історії, традицій, культури та кухні.

Страховку (без якої неможливо оформити візу) вам із задоволенням оформлять на час поедкі в будь-який турфірмі. А якщо хочете заощадити, то зверніться безпосередньо в місцеву страхову компанію. Правда, краще знати нюанси страхування виїжджаючих за кордон.

Правда, краще знати нюанси страхування виїжджаючих за кордон

Як поїхати в Болгарію самостійно?

Якщо Вам знадобитися документ про оренду житлового приміщення в Болгарії на час поїздки або документ, що підтверджує, резервування номера в готелі (для отримання візи), то можете відповідний готель знайти в пошуковій системі на сайті (лівий стовпець) і забронювати безкоштовно номер. Відмова від броні, трохи що, теж безкоштовно.

Болгарія належить до тих країн, де при оформленні візи, консульством не потрібні оплата готелів або факси запрошень, як, скажімо, це вимагає Словенія. Тобто формальна вимога існує, але на практиці, простий, неоплаченої броні з www.booking.com цілком достатньо. Але найкраще, перед оформленням візи, зателефонувати в консульство і уточнити, так як правила весь час змінюються.

Але найкраще, перед оформленням візи, зателефонувати в консульство і уточнити, так як правила весь час змінюються

Як поїхати в Болгарію самостійно?

Як поїхати в Болгарію самостійно?
Як поїхати в Болгарію самостійно?
Як поїхати в Болгарію самостійно?
Як поїхати в Болгарію самостійно?
Ми вирішили створити спеціальну сторінку і роз'яснити, як все треба робити самому і до кого звертатися за допомогою?
Як поїхати в Болгарію самостійно?
Як поїхати в Болгарію самостійно?
Як поїхати в Болгарію самостійно?

Новости