Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Французькому коньячному дому "Meukow" 150 років

Зараз коньячним домом "Meukow" керує родина Мішеля Коста, який придбав його в 1979 році. Кожен член сім'ї виконує значну роль в управлінні. Саме єдність сім'ї і креативність мислення дозволили забезпечити якісний підхід до виробництва і реалізації коньяку ТМ Meukow. Ще в 1991 році, коли компанії шукали свій зв'язок з ефірними нотками, Будинок Meukow обрав своєю емблемою кішку, як уособлення "мощі і елегантності", які несе сам напій. Ще тоді стало зрозуміло, що Меуков, це втілення сучасності і смаку.

1 серпня 2012 року ТМ Meukow виповнилося 150 років з дня заснування. На святкування ювілею було запрошено 250 гостей з 27 країн-партнерів. Урочиста частина проходила два дні в спеціально підготовленому до цієї знаменної події Візит-центрі, саме в цьому будинку проводять захоплюючі екскурсії для всіх шанувальників старовинних сімейних традицій. Дуже вдало було вибрано місце святкування, численні експозиції служили оригінальною прикрасою приміщення, старовинні судини і коньячні бочки, письмена з рецептами і безліч іншого нагадувало про виконану вікової роботі. З відкритою душею, дуже по-домашньому, з піснями і танцями проходив вечір, велика кількість російських традицій витало в повітрі. Кожен мав можливість відчути на собі тепло і затишок, з яким брали ювіляри. Сім'я Мішеля Коста вшановує пам'ять про братів заснували Коньячний Будинок і всіляко підтримують консервативний напрямок його розвитку. У числі запрошених була Україна, в особі делегації керівництва офіційного дистриб'ютора ТМ Meukow - Баядера Логістик. На Україні ТМ Meukow існує 2,5 роки, і представлена ​​в 4 позиціях коньяку: Meukow VS; Meukow VSOP; Meukow XO; Meukow 90 Proof, і коньячним лікером Meukow Vanilla. Представлена ​​гама є не повним переліком усього розмаїття вироблених коньяків ТМ Meukow, але вишуканість і індивідуальність кожного з них дозволяє бути присутнім у всіх сегментах ринку.

Оригінальна і постійну якість коньяків ТМ Meukow сприяє неухильному зростанню репутації в усьому світі. У Будинку Meukow завжди розуміли значення високої якості продукції, пропонованої покупцеві, і використовували всі переваги свого великого досвіду і ноу-хау в сфері винокуріння, витримки й купажування.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости