Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Їжа в Валенсії: путівник по традиційних страв міста Валенсія, Іспанія

  1. Валенсійський страви з рису
  2. валенсийськая паелья
  3. Орчата з Валенсії
  4. Пан Кемада з Валенсії
  5. Тапас в Валенсії

Традиційна орчата і Фартон

Будучи в Валенсії, не пропустіть можливість спробувати справжню валенсійскую кухню. У цьому місті і в регіоні є свої традиційні страви, які варто покуштувати. Ця сторінка містить інформацію про традиційні фірмових стравах Валенсії.

Валенсійський страви з рису

В Іспанії паелья (див. Далі) вважається одним з багатьох видів страв, приготованих з рису, тут їх називають "arroces". 30% рису, виробленого в Іспанії, вирощується в регіоні Валенсія. В національному заповіднику Albufera під культивування рису відведено 9 000 га землі. Якщо ви хочете купити додому якісного валенсийского рису, то дивіться, щоб на упаковці стояла спеціальна печатка якості - "Рис проведений в Валенсії".

Якщо ви хочете знайти хороший ресторан в Валенсії, де можна скуштувати страви з рису, то найкраще заходити в місця, де готують традиційну, місцеву кухню (ознайомтеся з нашим списком ресторанів Валенсії ). Одне з найцікавіших класичних страв з рису в Валенсії "arroz negro" - блюдо, в приготуванні якого використовується чорнило кальмара для додання рису особливого смаку і фарбування його в чорний колір.

валенсийськая паелья

Найулюбленішим блюдом з рису в Валенсії вважається паелья. Кажуть, що її винайшли саме в Валенсії, і городяни цим дуже пишаються. Відомий факт, що Ернест Хемінгуей вперше в житті спробував паелью в Валенсії, в ресторані La Pepica. Пообідати в цьому легендарному ресторані можна і зараз, він знаходиться на набережній біля пляжу Валенсії . Саме на набережній можна покуштувати найкращу паелью в Валенсії, там є цілий ряд ресторанів морепродуктів, які спеціалізуються на місцевих стравах.

Цікаво відзначити, що найбільш традиційний варіант паельї не включає в себе морепродукти, для його приготування використовується курка, кролик і равлики.

Орчата з Валенсії

Орчата - це солодкий молочний напій, який робиться з клубеньков чуфи. Чуфа або земляний мигдаль, до Валенсії спочатку був завезений з Єгипту арабами. Тепер цей мигдаль вирощується в 16 містах регіону Валенсія - спеціальний метод, яким чуфа вирощується в певному районі L'Horta Nord, означає, що тільки в цьому районі Іспанії отримують справжній земляний мигдаль.

Відпочиваючи в Валенсії, ви рано чи пізно обов'язково натрапите на Орчата. Цей напій становить класичний сніданок в Валенсії, його подають з ФАРТОН. ФАРТОН - це довгі булочки з тонким шаром глазурі. Традиційно їх маку в Орчата.

Якщо ви хочете спробувати Орчата, то йдіть в старе місто - El Carmen . Там є заклади, які називаються орчатеріямі - маленькі кафе, що спеціалізуються на приготуванні Орчата і ФАРТОН. На маленьких вуличках, що оточують площу Plaza de la Reina, можна знайти найкращі орчатеріі. А якщо сходити на знаменитий продуктовий ринок Валенсії, Mercado Central, то всередині, прямо біля головного входу, можна побачити кіоск, куди щоранку вишиковуються черги за свіжою Орчата і ФАРТОН.

Влітку на вулицях в центрі Валенсії стоять спеціальні намети, в яких продають Орчата Влітку на вулицях в центрі Валенсії стоять спеціальні намети, в яких продають Орчата. Там можна перехопити Орчата на ходу.

Пан Кемада з Валенсії

Пан Кемада - це таке тістечко, яке в Валенсії готують на свята. Це просте тістечко круглої форми, яке робиться з яєць, борошна, цукру, масла і лимона. На великі свята вітрини валенсийских булочних ломляться від цих солодких тістечок.

Тапас в Валенсії

Тапас в Валенсії


Насправді тапас не зовсім типове для Валенсії блюдо. На відміну від таких міст, як Мадрид або Севілья, в Валенсії люди рідко ходять з бару в бар, пробуючи в кожному новому місці різні тапас. У Валенсії прийнято проводити весь вечір в одному барі чи ресторані, замовивши відразу багато тапас.


Інформація про тапас-барах Валенсії є в нашому путівнику по тапас в Валенсії .

Якщо мета вашої поїздки до Валенсії гастрономічний туризм, то варто відзначити, що Управління з туризму Валенсії щорічно організовує тиждень ресторанів в Валенсії Якщо мета вашої поїздки до Валенсії гастрономічний туризм, то варто відзначити, що Управління з туризму Валенсії щорічно організовує тиждень ресторанів в Валенсії. Під час цього тижня в центрі міста багато ресторанів пропонують своїм відвідувача незвичайні меню, знижки та інші заходи. навідуйтеся на офіційний веб-сайт організаторів тижні ресторанів в Валенсії , Щоб бути в курсі дати проведення наступного тижня ресторанів.

Валенсія - це місто, яке може похвалитися наявністю більше 8 000 барів, ресторанів і кафе. У місті є шість ресторанів з зірками Мішлен. Чимало ресторанів і барів пропонують традиційну і місцеву кухню. Приїхавши до Валенсії, дізнайтеся, що їдять і п'ють місцеві жителі. Ви розфарбуєте свій відпочинок і обов'язково привезете додому пару нових рецептів.

Новости