Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найпопулярніші ресторани Маріуполя - топ-5

  1. Найпопулярніші ресторани Маріуполя - топ-5
  2. Друге місце: Барбарис
  3. Третє місце: Бригантина
  4. Четверте місце: Сито П'яно
  5. П'яте місце: На вугіллі
  6. І ще ...

Ви шукайте і знаходьте ресторани і бари, кафе і піцерії, кав'ярні та паби на Tomato.ua . А ми складаємо рейтинг найпопулярніших запитів в вашому місті. Отже, найпопулярніші ресторани Маріуполя - перша п'ятірка з фото і подробицями. Поїхали.

Найпопулярніші ресторани Маріуполя - топ-5

Перше місце: Шафран

Першу почесну сходинку нашого рейтингу зайняв східний ресторан шафран , Що розташувався в центрі міста по проспекту Миру. Інтер'єр в теплих пісочних тонах доповнений різьбленими меблями з натурального дерева. Тут варто обов'язково спробувати бешбармак, чебуреки, лагман. Крім того, сюди приходять спеціально, щоб насолодитися спеціальними стравами від шефа на рожні. Традиційні східні солодощі і європейські десерти теж в меню.

Друге місце: Барбарис

На другому місці опинився клуб-кафе барбарис . Тут в меню є страви японської та європейської кухонь. Увечері це місце перетворюється в нічний клуб, де можна не тільки танцювати, а й курити ароматні кальяни. У барі готують авторські коктейлі, які приємно пити під сети діджеїв.

Третє місце: Бригантина

ресторан Бригантина знаходиться в тихій гавані Маріуполя і на третьому місці нашого рейтингу. Тут багато локацій, в тому числі і літній майданчик прямо на березі моря. Інтер'єр в стилі сучасної класики. Пригощають стравами європейської та японської кухні. Тобто любителі суші оцінять це місце гідно. Часто тут проводять вечірки і шоу-програми.

Четверте місце: Сито П'яно

На четвертій сходинці рейтингу і теж на проспекті Миру розташувався ресторан сито П'яно . Тут пригощають європейськими стравами, в тому числі, і фірмовою піцою на тонкому тесті. Є в меню і гамбургери . І Українська кухня . Зверніть увагу на фірмові м'ясні та рибні страви, приготовані в хоспері, і на фірмове пиво власного виробництва. Хороший асортимент кавових коктейлів. Часто тут грають діджеї. Інтер'єр в стилі лофт.

П'яте місце: На вугіллі

І замикає наш список заклад під назвою на вугіллі . Шашлична в центрі Маріуполя пригощають традиційними стравами грузинської та кавказької кухонь. Обов'язково тут потрібно спробувати шашлик, люля-кебаб, хачапурі по-менгерельскі, салат «Кавказька полонянка». Працює своя служба доставки.

І ще ...

Підписуйтесь на нашу сторінку в фейсбуці , Щоб дізнаватися всі подробиці про наших розіграшах, світі їжі та ресторанів вчасно.

Новости