Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

А мені норм: місця для одиночного подорожі

  1. Варшава Польща
  2. Гетеборг, Швеція
  3. Тбілісі, Грузія
  4. Дублін, Ірландія
  5. Дубровник, Хорватія
  6. Про що не можна забувати

Одиночне подорож - не вирок, а подарунок. Не завжди виходить знайти попутника, але не відкладати ж через це поїздку в місто мрії. Подорож наодинці з собою повинен хоча б раз в житті спробувати кожен.

Плюсів достатньо: не потрібно узгоджувати маршрути, щоб всім учасникам було добре, а якщо захочеться подивитися на світанок або піти серед ночі в місцевий клуб - ніхто не буде заважати і бурчати. Всі дороги відкриті, залишилося тільки рюкзак зібрати. А ми розповімо, куди втекти в поодинці, щоб не нудьгувати.

Варшава Польща

Хороший варіант для тих, хто по-англійськи не Андестенда. У Польщі багато російськомовних людей серед старшого покоління. Тому, якщо добре попросити, то можна обійтися без гіда - хтось точно розповість щось цікаве.

Ні в якому разі не обмежуйтеся містом. Так, на мощених вуличках подивитися є на що, але ігнорувати гори не можна. На головному вокзалі Варшави сідайте на поїзд до Закопане. Татри - гарне місце, щоб побути наодинці з собою.

Татри - гарне місце, щоб побути наодинці з собою

Гетеборг, Швеція

Швеція - це не тільки Стокгольм. У країні є чимало затишних куточків, наприклад, Гетеборг. Там трохи нижче ціни, трохи менше людей, а краси стільки ж - ідеально!

Тут найбільший парк атракціонів в Скандинавії - Лісеберг. Якщо в вас спить шалений дитина, сміливо виділяйте день на каруселі. Це задасть гарний настрій поїздці або ідеально її завершить.

Це задасть гарний настрій поїздці або ідеально її завершить

Тбілісі, Грузія

Всі знають про гостинність Грузії і про те, що нудьгувати там не доведеться. Гори, озера, смачна їжа і вино, люди - все в одному місці! Якщо обставини склалися так, що ви приїхали сюди на самоті - не сумуйте, додому точно поїдете з новими контактами.

Дублін, Ірландія

А ось варіант для тих, у кого з англійським все добре. У Дубліні в принципі складно занудьгувати, але якщо дуже хочеться поговорити з ким-небудь, то заходите в будь-який паб. Ірландці веселі і балакучі, тому компанія не змусить довго себе чекати. Якщо хочеться завести іноземних друзів, щоб потім їздити до них в гості - кращого місця не знайти.

Крім колоритних пабів загляньте в ботанічний сад, собор святого Патрика, Фенікс-парк з зоопарком, на пивоварню «Гіннес» або в музей віскі. Не факт, що ви знайдете горщик із золотом, але відчути себе Лепрекон точно вийде.

Не факт, що ви знайдете горщик із золотом, але відчути себе Лепрекон точно вийде

Дубровник, Хорватія

Дубровник - одне з місць зйомок знаменитого серіалу. Прогулятися по заповітним містечках з дзвіночком і криками "Ганьба!", Скуштувавши середньовічний колорит, постояти на вежі в очікуванні корабля, влаштувати бенкет з видом на Адріатичне море - весело і реально навіть без натовпу друзів.

А щоб втекти від натовпів фанатів, вирушайте в старе місто Пилі. Поживіть там небагато - так ви відчуєте різницю. Місцеві жителі привітні і тихі, через дрібниці не турбують. Хочете лежати на пляжі весь день? Без проблем. У регіоні багато платних і безкоштовних пляжів, однаково класних, між іншим.

У регіоні багато платних і безкоштовних пляжів, однаково класних, між іншим

Про що не можна забувати

Коли подорожуєш соло, пильність працює на максимумі. Нікому повартувати багаж або взятий в оренду велосипед, поки ви купуєте каву або ходите в туалет. Будьте уважні і по всім сторонам, не залишайте особисті речі незнайомцям, не беріть від них напої. Дружелюбність дружелюбністю, але шахраїв всюди вистачає.

Хочете підібрати квитки в подорож?

підібрати квитки

поділіться записом

Хочете лежати на пляжі весь день?
Хочете підібрати квитки в подорож?

Новости