Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Огляд ресторанів Єрусалиму

  1. Ресторани в центрі міста
  2. Анжеліка Файл Грілл
  3. кафе Алма
  4. Фокачча Бар
  5. Ред Хейфер Стейкхаус
  6. Ресторани на ринку «Махане Ієгуда»
  7. бургер Маркет
  8. ХаКетзавім
  9. Пепітос
  10. Джакози Стріт
  11. Ресторани на Першій Станції
  12. Хамізнон
  13. Стейшн 9
  14. Лехеме Басарія
  15. Ресторани біля Старого Міста
  16. Тоур
  17. Чіело
  18. кафе Мамілла

Ізраїль має дуже різноманітну кухню, в якій укладені як усіма відомі і улюблені традиційні страви, так і вишукані місцеві ласощі. Столична єрусалимська кухня є чудовим прикладом цього гастрономічного симбіозу. У ній використовується велика кількість найсвіжіших фруктів, овочів і зелені, оливкового масла, риби, м'яса і бобових, а «фірмовими» стравами є шакшука, «меурав іерушалайм» (буквально єрусалимська суміш), чолнт, фалафель, Кугель, кнафе і ін.

В Єрусалимі знаходиться величезна кількість чудових ресторанів, в яких кожен, навіть самий претензійний гурман, знайде собі щось до смаку. У місті є багато закусочних з французької, італійської та японської кухнею, великий вибір кафе, які спеціалізуються на знаменитому «ізраїльському сніданку», м'ясних ресторанів, і, звичайно ж, закладів з традиційною близькосхідної кухнею.

Єрусалимські ресторани розкидані по всьому місту, але основні місця їх концентрації - це Центр міста, ринок «Махане Ієгуда» і район Першої Станції. Хоча більшість закладів закриваються з настанням Шаббата, знайдуться і такі, двері яких широко відкриті в цей час, їх кухня сповнена приємних несподіванок, а атмосфера залишить після себе незабутнє враження.

Ресторани в центрі міста

Центр Єрусалиму сповнений різноманітних ресторанів, починаючи від закладів фаст-фуду і магазинчиків, які торгують фалафель, і закінчуючи оригінальними кав'ярнями і ресторанами високої кухні. Всі вони по своєму цікаві і унікальні і, безумовно, кожен заклад вміє перетворити будь-якого свого випадкового відвідувача в свого постійного клієнта.

Анжеліка Файл Грілл

Анжеліка Файл Грілл

ресторан «Анжеліка Файн Грілл» пропонує своїм відвідувачам широкий вибір кошерних страв, приготованих з урахуванням останніх світових кулінарних тенденцій. Акцент робиться на свіжих сезонних овочах і м'ясних стравах, приготованих на грилі для додання їм більш глибокого смаку і спокусливого аромату. Приємно дивує і атмосфера закладу, яка відрізняється незвичайним затишком і цікавими дизайнерськими рішеннями.

Вул. Джорджа Вашингтона, 7; 0 72-328-18-60

кафе Алма

кафе Алма

Вдале розташування в самому центрі Єрусалима, миловидна з'єднання прекрасного природного ландшафту місцевості і сучасної архітектури міста, багате меню з класичними місцевими і загальновідомими міжнародними стравами, робить кафе «Алма» одним з найбільш популярних місць для того, щоб випити чашечку кави і перекусити.

Парк Незалежності; 072-328-19-14

Фокачча Бар

Фокачча Бар

За майже 20 років існування Фокачча Бар заробив бездоганну репутацію завдяки своєму прекрасному обслуговуванню, різноманітному меню, приємному і зручному інтер'єру, а також живий атмосфері закладу. Неповторні аромати свіжоспеченого хліба фокачча і піци з кам'яної печі нікого не залишать байдужими.

Вул. Раббі Аківа, 4; 072-329-07-27

Ред Хейфер Стейкхаус

Ред Хейфер Стейкхаус

Ред Хейфер Стейкхаус спеціалізується на м'ясних стравах, інгредієнти для яких відбираються і готуються під суворим керівництвом власника закладу Йосі Ванха - искуснейшего знавця м'ясних продуктів, який має багатий досвід роботи в США. Сервіс та атмосфера ресторану відрізняються своєю приємністю і невимушеністю, а смак обраного страви наситить навіть самого голодного відвідувача.

Вул. Царя Давида, 26; 072-328-19-05

Ресторани на ринку «Махане Ієгуда»

Ось уже не одне десятиліття ринок Махане Ієгуда є певним гастрономічним відображенням багатою багатовіковою єрусалимської кухні і по праву вважається одним з найбільш відвідуваних місць Єрусалиму. Свіжі продукти з прилавків ринку стають ключовими інгредієнтами страв закладів, що працюють на його території.

бургер Маркет

бургер Маркет

бургер Маркет являє собою нову міську гастрономічну пам'ятка для любителів кошерних бургерів, приготованих з кращих добірних сортів м'яса і свіжоспечених булочок. У своєму інтер'єрі заклад дотримується автентичного для ринку дизайну, при цьому злегка доповнивши його власними авторськими рисами, для створення ще більш теплою, затишною і веселою атмосфери, характерної тільки для Єрусалиму.

Вул. Хаармонім, 3; 072-329-07-01

ХаКетзавім

ХаКетзавім

ресторан ХаКетзавім , Який спеціалізується на східній м'ясної кухні, стане справжнім відкриттям для справжніх цінителів м'ясних страв. В меню закладу входить широкий вибір м'ясних страв: все від смачних баранячих відбивних і різних Cтейк до гусячої грудинки і традиційного східного кебаба. Всі страви неодмінно подаються з найсвіжішими салатами. У закладі є широкий вибір вин, пива та безалкогольних напоїв.

Вул. Агріпас, 34; 072-328-18-91

Пепітос

Пепітос

Відкритий навесні 2016 року ресторан є дітищем трьох молодих емігрантів з Венесуели і Колумбії, які завжди мріяли розбавити вуличну кухню Єрусалиму гастрономічними уподобаннями Латинської Америки. І це їм блискуче вдалося! У Пепітос чудові відгуки, як від туристів, так і від місцевих жителів, які завжди раді спробувати що-небудь новеньке.

Вул. Хаегоз, 11; 072-328-18-83

Джакози Стріт

Джакози Стріт

ресторан «Джакози Стріт» - це затишне і гарне заклад, з відкритою кухнею, просторим приміщенням, чуйним персоналом і головне - вкуснешімі ласощами. У меню представлений широкий спектр м'ясних і рибних страв, фруктових і овочевих салатів, бобових страв, а також десертів. Цікаво оформлений інтер'єр закладу допомагає відвідувачам по-справжньому відпочити і розслабитися.

Вул. Хашікма, 6

Ресторани на Першій Станції

Територія Першої Станції відрізняється достатком ресторанів, галерей, кіосків і широким асортиментом культурних заходів і розваг. Тут без перебільшення «кипить життя», а також закипає безліч несподіваних гастрономічних шедеврів.

Хамізнон

Хамізнон

Нарівні з прихильністю традиціям, в Хамізнон культивують любов до міжнародної кухні, черпаючи натхнення з кращих кулінарних практик Європи, Сходу і Середземномор'я. Концепція інтер'єру закладу з високими стелями, винами і продуктами, представленими на загальний огляд по всьому ресторану і газетами на кожному столику, перенесуть вас у часи Старого Світу.

Вул. Давида Ремеза, 4; 072-329-07-26

Стейшн 9

Стейшн 9

Стейшн 9 - це перший азіатський фьюжн-ресторан в Єрусалимі, який пропонує страви китайської, в'єтнамської, тайської та японської кухні, майстерно поєднуючи їх з традиційними ізраїльськими ласощами. Інтер'єр закладу виконаний в сучасному дизайні з відкритою кухнею, звідки доносяться ваблять аромати їжі, що переплітаються зі сміливими колірними рішеннями приміщення, стельовими фресками і сервіровкою столу з натуральних матеріалів.

Вул. Давида Ремеза, 4; 072-329-07-30

Лехеме Басарія

Лехеме Басарія

Лехеме Басарія (Буквально Хліб і М'ясо) - кошерний ресторан, унікальний своєю еклектикою, так як поєднує в своєму інтер'єрі елементи стилів ретро і модерну. Як стає зрозуміло з назви ресторану, акцент в меню зроблений на користь м'ясних страв і неймовірно свіжих і хрустких хлібобулочних виробів, хоча і ті, хто вважають за краще рибу, зможуть підібрати собі щось підходяще. Визначаючись з вибором, постарайтеся залишити місце для десерту, адже він тут просто видатний!

Вул. Давида Ремеза, 4; 072-328-19-70

Ресторани біля Старого Міста

Чимало прекрасних ресторанів знаходиться і біля стін Старого Міста. Безумовно, в число їх головних переваг входить унікальна атмосфера, яка панує в цьому районі Єрусалиму і приголомшливий вид на його багатовікові пам'ятки.

Тоур

Тоур

Тоур - це кошерний ресторан «високої» кухні в історичному районі Єрусалиму Мішкенот Шаананім, який може похвалитися не тільки стравами від шефа, а й мальовничими краєвидами на вежу Давида і стіни старого міста. Меню являє собою яскравий фьюжн середземноморської та азіатської кухні і включає в себе як м'ясні, так і вегетаріанські страви, приготовані за унікальними кулінарним технікам шеф-кухаря Бенні Ашкеназі, і тільки на основі найсвіжіших інгредієнтів.

Вул. Ш. Накхон, 2; 072-329-07-22

Чіело

Чіело

Шеф-кухар і власник Чіело Аді Коен заснував ресторан 25 років тому, щоб внести смаки автентичної місцевої кухні Італії в гастрономічну життя Єрусалиму. Магія цього закладу криється в гармонійному поєднанні кращих італійських кулінарних рецептів і вибагливих смаків, найсвіжіших ізраїльських продуктів і місцевих багатовікових традицій.

Вул. Бен Сіра, 18; 072-329-07-10

кафе Мамілла

кафе Мамілла

Це двоповерхова кошерне кафе з неймовірним видом на старе місто знаходиться прямо в центрі - на розі вулиць Мамілла і Шломціон. кафе Мамілла являє собою ідеальний варіант для тих, хто гуляє по старому місту і відвідує його численні пам'ятки, тому що саме тут можна не тільки відпочити і розслабитися, але і перекусити, випити чашечку кави, келих вина, стакан фрешу або ж грунтовно пообідати.

Вул. Шломціон, 18; 072-371-34-55

Новости