Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ЖК «Одеська Чайка» міф чи реальність?

Наталю, розкажіть, який фронт робіт був проведений з дня запуску проекту ЖК «Одеська Чайка»?
І укладаєтеся ви в зазначені терміни здачі об'єкта?

За 1,5 роки роботи ми побудували і здали 3 секції цегляних будинків за адресою: ул.Ак.Сахарова, 5; 5А і 5Б (216 квартир !! 18 комор і 21 гараж) .Все бажаючі отримали документи власності на квартири в яких працюють всі життєзабезпечуючі комунікації (світло, вода, газ, ліфт, каналізація!). Повним ходом йде благоустрій прилеглої території! Зареєстровано і працює ОСББ "Одеська Чайка.1", які тісно співпрацюють з будівельною компанією.

На сьогодні наша компанія почала будівництво нового об'єкта по ул.Пліева, 1 (кут Грушевського) - "Одеська Чайка на Плієва", 15 хвилин до центру міста, легко, швидко і без пробок.

На даний момент ринок первинної нерухомості зростає з кожним днем і конкуренція не змушує себе чекати. Скажіть, які переваги ваших житлових комплексів?

Ми зарекомендували себе будівництвом цегляних будинків з індивідуальним опаленням, (в кожній квартирі встановлено газовий двоконтурний котел, Ferroli-Італія з лічильником, що істотно заощаджує комунальні витрати. Так само можемо похвалитися не тільки швидким будівництвом і якістю виконання всіх робіт.

Все, що використовуються матеріали відрізняються високою якістю, (вікна W DS 5-ти профільні, двокамерні, енергозберігаючі. Ліфти - (HAS, Туреччина) -двостороння, просторі, що дуже зручно для молодих мам з колясками. Жителів п. Котовського ми продовжуємо радувати будівництвом якісного і надійного житла по вул. Ак.Сахарова, 4-я секція виходить на рівень 1-го поверху, отримані дозволи на будівництво 5 і 6 секції. Навіть в кольоровій гамі секцій - ми не повторюємося, щоб життя наших мешканців була насиченою, цікавою і різноманітною !!

На даний момент ви позиціонуєте себе молодий, що динамічно розвивається, яка є конкурентно здатною на ринку нерухомості в Одесі. Відкрийте секрет, як і динаміка продажів на даний момент?

Можливо, ми виключення з правил. Ми працюємо чесно і завдяки цьому забезпечуємо зростання, навіть незважаючи на негативні тенденції на ринку. Так, на першому об'єкті по вул. Сахарова, 5 вже продано понад 200-та квартир. Активно йдуть продажі квартир в будинку по вул. Плієв. Те, що люди купують у нас квартири, є фактом визнання нашої чесності перед інвесторами. І це факт, який розбиває всі можливі спекуляції.

Як ви прокоментуєте той факт, що зустрічаються окремі негативні публікації про ваших об'єктах?

Звичайно, працювати в сфері нерухомості не просто тому, що нечесні забудовники підривають довіру до будівельного бізнесу в цілому. Але скажіть, якщо деякі виробники печуть недоброякісний хліб, це ж не означає, що потрібно скасувати виробництво хліба взагалі, а людям відмовитися від вживання якісного продукту. Так і в будівництві. Є ті, хто обманює людей, а є ті, хто виконує взяті на себе зобов'язання, чого б нам цього не варто.

Ринок нерухомості - це жорстокий ринок. Де будь-яку нову перспективну компанію відразу ж намагаються "вбити". Завжди є свої старожили, і є амбітні новачки. За кожного клієнта ведеться справжня боротьба. У хід йдуть будь-які методи, включаючи і популярну «чорнуху», тому настійно прошу всіх - перевіряйте документи, вивчайте інформацію з різних джерел, не вірте чуткам і домислів.

Житловий комплекс «Одеська чайка" за досить короткий період встиг завоювати своє місце під жарким сонцем "перлини біля моря". Ми динамічно розвивається. І це природно викликає заздрість у наших конкурентів. Тому ми спокійно реагуємо на їх підступи, інформаційні викиди і це є для нас виключно стимулом зробити нашу роботу якісно і в строк, і розвіяти всі міфи.

Ми рухаємося вперед, не здаємося, ростемо і при цьому залишаємо доступними ціни на наші об'єкти від 12700 грн.за м2 .. !!!

З алогія нашого успіху і зростання - якість і відкритість людям! У нас багато задумок, сюрпризів і знахідок для нинішніх і майбутніх клієнтів !!

Звертайтеся по п.Котовского:

тел: (048) -798-81-18, (097) -798-81-18

За ул.Пліева (048) -781-81-84, (067) -220-81-84

сайт завжди до Ваших послуг www.chaika.od.ua

Наталія Борисова:

"Ми будуємо нову Одесу!"

Наталю, розкажіть, який фронт робіт був проведений з дня запуску проекту ЖК «Одеська Чайка»?
І укладаєтеся ви в зазначені терміни здачі об'єкта?
Скажіть, які переваги ваших житлових комплексів?
Відкрийте секрет, як і динаміка продажів на даний момент?
Як ви прокоментуєте той факт, що зустрічаються окремі негативні публікації про ваших об'єктах?

Новости