Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Біржа статей TextSale: реєстрація і заробіток. ВІДЕО

  1. TextSale реєстрація
  2. Заробіток на TextSale
  3. Як продати статтю на біржі TextSale відео:
  4. TextSale відгуки

біржа статей TextSale по праву користується величезною популярністю як у авторів цього контенту, так і у вебмайстрів. Як наслідок цієї величезної популярності - велика кількість замовників, які готові заплатити вам цілком хороші гроші за вашу роботу.

Перед реєстрацією обов'язково чистимо куки . Процедура ця нескладна і займе ну дуже мало часу.

Почистили? натискаємо:

TextSale реєстрація

На головній сторінці сайту в правому вертикальному меню натискаємо Реєстрація:

У формі читаємо правила проекту, погоджуємося з ними і ставимо відповідну галочку. Далі заповнюємо всі поля: придумуємо Нік для проекту, 2 рази вводимо діючий адресу електрон-ної пошти, вводимо номер R-гаманця (він завжди починається з R і ще 12 цифр) Webmoney , Ставимо галочку, що Ви копірайтер (в тому випадку, якщо Ви збираєтеся писати контент на продаж), вводимо код перевірки з картинки і натискаємо Реєструвати:

На вказану вами адресу електронної пошти був висланий згенерований пароль, запишіть його в надійне місце. Заходимо на проект використовуючи власний нік і отриманий пароль. Можна приступати до роботи.

Заробіток на TextSale

безпосередньо почати роботу в мережі можна кількома способами: прорекламувати себе через рекламу, взяти замовлення з ЗАМОВЛЕННЯ (Нова форма) або виставити свої статті на продаж через Продати статтю:

З продажем статей все просто - заповнюємо необхідні поля: вказуємо категорію, заголовок, короткий опис, копіюємо саму статтю, вибираємо тип написання, встановлюємо бажану ціну в рублях за тисячу знаків або цілком за всю статтю (комісія системи складе 10% від цієї ціни) і натискаємо Розмістити на продаж. Все просто погодьтеся.

А ось з Новою формою трохи складніше. заходимо:

заходимо:

Натискаємо Підібрати замовлення:

Натискаємо Підібрати замовлення:

Вам буде запропонований значний список, доступних до виконання замовлень. Даний список буде підбиратися для Вас в залежності від вашого рейтингу на проекті. Щоб взятися за виконання замовлення натискайте Забрати замовлення і він відразу перейде до Вас в статусі "На виконанні".

Перед тим, як взяти замовлення собі на виконання, уважно прочитайте опис даного замовлення і зверніть увагу на термін його здачі - за правилами проекту Ви будете повинні виконати віддалену роботу на дому , За яку взялися в термін, який зазначений у самому замовленні, але не пізніше, ніж через сім днів після того, як Ви взяли замовлення на виконання!

Обов'язково стежте за термінами!

Також на проекті існують «Публічні замовлення»:

Повний доступ до цього розділу закритий, щоб його отримати, необхідно або оплатити 10 $ за місяць доступу, або отримати зірку на проекті (хоча б одну), яка є своєрідним знаком якості Вашої роботи копірайтером на проект. В даному розділі, щоб отримати замовлення, потрібно в коментарях до даного замовлення повідомити або про якомусь своєму вмінні або бажанні взятися саме за цю роботу і т.п.

Роботодавець прочитає всі коментарі і якщо вирішить віддати свою роботу саме Вам, то повідомить про це в особистому повідомленні або в коментарях до цього ж замовлення. У такому випадку дане замовлення перейде на продаж в розділ Готові, але вже із зазначенням ника замовника.

Як продати статтю на біржі TextSale відео:

Як продати статтю на біржі TextSale відео:

автори даної біржі копірайтингу реалізували відмінний проект для тих, хто хоче писати і продавати замовникам те, що у них затребуване. Якщо Ви хочете щось написати, але не знаєте про що, скористайтеся місячним ТОП-20 найбільш популярних тем статей .

І ви побачите, що верхні пункти цього рейтингу знаходяться в числі найбільш продаваних І ви побачите, що верхні пункти цього рейтингу знаходяться в числі найбільш продаваних. В абсолютній більшості це: автоіндустрія, будівництво, краса, здоров'я, туризм, заробіток в інтернеті та ін .. Так ось: на 50% ваш успіх вже залежить від тієї тематики, на яку ви збираєтеся написати статтю.

Потім вам слід визначитися з темою на яку Ви хочете написати і зі структурою Вашої майбутньої статті. Рекомендую Вам користуватися сервісом «Статистика ключових слів на Яндексі». Введіть в пошукову рядок потрібний запит, оцініть кількість звернень по ньому.

Якщо Ви вивчіть, отриману з інтернету інформацію і напишіть хорошу статтю з набором відповідних "ключових слів" або фраз, то істотно збільшите свої шанси на її продаж за вищою ціною. Згодом у Вас обов'язково з'являться постійні клієнти і Ви будете отримувати вже постійна співпраця для копірайтера .

Також на проекті можна придбати статті у початківців авторів, трохи підредагувати її і виставити знову на продаж, але тільки за вищою ціною, це називається дохід на перепродажі статей . Пробуйте, пишіть і у Вас обов'язково все вийде. Можливо це ваше покликання!

TextSale відгуки

Мій відгук про TextSale: Однозначно варто реєструватися і пробувати заробляти в інтернеті , Так як Ви в будь-якому випадку нічого не втрачаєте і нічим не ризикуєте. А раптом біржа статей TextSale - це саме "ваш ресурс", на якому у Вас піде, адже біржа TextSale однозначно одна з кращих бірж контенту, її робота не викликає нарікань, перевірена часом, вона користується великою популярністю і повагою у замовників і у авторів. Автори, які пишуть свої роботи на актуальні теми завжди зможуть знайдуть тут свого замовника.

Вам також буде цікаво:

- бін арні опціони для новачків

Почистили?

Новости