Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що Подивитися в Майамі, Потрібно, Варто Відвідати в Майамі-Біч

  1. Що подивитися в Майамі: популярні місця і пам'ятки
  2. Дисконтна карта туриста в Майамі
  3. Що подивитися в Майамі: найпопулярніші тури і екскурсії
  4. Оглядові автобусні екскурсії в Майамі
  5. океанаріум Майамі
  6. Оглядові круїзи і морські прогулянкові екскурсії в Майамі
  7. Що подивитися в Майамі: прогулянки по місту і шопінг
  8. Як самостійно замовити недорогий морський круїз з Майамі
  9. Морські круїзи з Майамі

Майамі - це не тільки пляжі, це ще безліч цікавих і унікальних місць для відвідування, екскурсій, турів, зоопарків, акваріумів, сафарі і просто красивих парків, скверів і набережних. Плануючи самостійну поїздку в Майамі-Біч на відпочинок може виникнути питання Плануючи поїздку в Майамі, в якому пропонується безліч турів, екскурсій для що ж варто подивитися, які з визначних пам'яток міста стоять того, щоб їх відвідали, куди сходити і що подивитися в цьому теплом і сонячному місті на узбережжі Атлантичного Океану.

Що подивитися в Майамі: популярні місця і пам'ятки

При виборі місць для відвідування в Майамі головне визначитися з вашими бажаннями, тимчасовими і матеріальними можливостями, тоді вибір стане простіше, а перегляд пам'яток цікавіше.

Дисконтна карта туриста в Майамі

  • Ціни на карту знижені до 31 березня.

Go Miami Card / Гоу Майамі Кард - це карта туриста для відвідування більше 25 пам'яток Майамі. Абонемент відкриває доступ до цікавих місць, турам та екскурсіях Майамі з великою знижкою і без необхідності придбання квитків в кожне з місць, а також дає пріоритетне право проходити в усі покриваються абонементом місця без черги! Купили карту і більше немає необхідності купувати квитки в кожне з місць. Карта може бути використана прямо з телефону або в роздрукованому вигляді. Відвідуйте те, що подобатися, то що хочеться і при цьому економте!

Читати »

Що подивитися в Майамі: найпопулярніші тури і екскурсії

Оглядові автобусні екскурсії в Майамі

  • Знижка 10% при покупці через Інтернет

Автобусні маршрути включають більше 20 зупинок в різних районах Майамі з цікавими місцями міста, пам'ятками, магазинами, ресторанами і пляжами. Куплений через квиток може бути використаний в будь-який день протягом 6 місяців з дня покупки. Три автобусні маршрути - The City Loop (Red) (Сіті тур / кільце / Червоний маршрут), The Beach Loop (Blue) (Пляжний тур / кільце / Синій маршрут) і Night Tour (Yellow) (Нічний тур / Жовтий Маршрут) - включають більше 20 зупинок в різних районах Майамі.

Читати »

океанаріум Майамі

Океанаріум Майамі, який займає площу понад 153 тисяч квадратних метрів, пропонує різноманітні шоу та вистави за морськими тваринами. Океанаріум - це відмінне місце для відпочинку всією сім'єю. Щодня в океанаріумі проводиться 8 різних уявлень з морськими котиками, дельфінами, касатки. Все шоу включені у вартість квитка.

Читати »

Оглядові круїзи і морські прогулянкові екскурсії в Майамі

У Майамі можна зробити кілька оглядових круїзів і прогулянкових екскурсій по затоці Біскейн, по національних парках на яхтах, човнах, катерах, повітряних човнах і ін. Залежно від бажань, уподобань, матеріальних можливостей і часу можна підібрати оглядовий круїз відповідний спеціально для вас. Не пропустіть шанс прокотитися на швидкісному катері по затоці Біскейн - сонце, вітер, свіже повітря, море і море позитивних емоцій забезпечені!

Читати »

Що подивитися в Майамі: прогулянки по місту і шопінг

Тим, хто віддає перевагу пішим прогулянкам, чому б просто не прогулятися по знаменитому Майамі-Біч з архітектурою в стилі Art Deco. Свіже морське повітря, приємне тепле сонечко, ну і та практична користь - знайомство з історичним районом міста, а заодно і можна і калорії трішечки спалити. Ну не весь же відпустку боки відслідковувати, та вагу набирати!

Але ж увечері напевно захочеться насолодитися вечерею в одному із затишних ресторанчик Майамі-Біч. Увечері також можна зайнятися і шопінгом. Чого-чого, а вже торгових центрів в Майамі дуже багато. І це ні для кого ні секрет, що шопінг в Майамі популярне проведення часу багатьох відпочиваючих в цьому сонячному місті на узбережжі Атлантичного Океану.

Центр Майамі також прекрасне місце прогулянок. Цей район відрізняється від всіх інших районів міста, але саме в цьому його принадність! Прогуляйтеся по набережній Даунтауна Майамі, загляньте в райончик Mary Brickell Village - красиве і затишне місце з багатим вибором ресторанів, відвідайте район Маркетплейс, де можна не тільки відпочити в одному з кафе або ресторані, але також і зробити шопінг.

Як самостійно замовити недорогий морський круїз з Майамі

Морські круїзи з Майамі

Якщо дозволяє час і матеріальні можливості, можна зробити 3-5 денний круїз з Майамі по Карибському Басейну. Залежно від матеріальних можливостей, можна підібрати як недорогі варіанти, так і варіанти подорожче в каютах з прекрасним, розслаблюючим видом на море. Круїз з Майамі можна зробити в будь-який час року. Вартість гарячих круїзів з Майамі починається все з $ 50 за ніч. І зовсім не обов'язково мати американську адресу для того, щоб забронювати круїз самостійно через американський сайт. Ми відкриємо секрет, на яких сайтах можна бронювати круїзи в Америці з будь-якої країни світу.

Читати »

Дякуємо за Вашу підтримку!

Новости