Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Чавенг (Chaweng beach)

  1. опис
  2. Як дістатися
  3. Що можна побачити і чим зайнятися
  4. їжа
  5. Відгуки туристів
  6. Інші пляжі Бо пхут

Чавенг - це пляж на східному березі Ко Самуї (Ko Samui) з чистим білим піском і чудовою нічним життям, особливо зосередженої на його північному кінці.

опис

Чавенг (Chaweng) є найбільшим і найбільш популярним з усіх пляжів Самуї (Samui), і його зазвичай поділяють на три райони: Північний Чавенг, Центральний Чавенг і Чавенг Нои (Малий Чавенг) навколо південного мису. Пляж Чавенг (Chaweng Beach) - це найдовший пляж з розташованих на східному узбережжі острова Самуї (Samui). Пляж тут дуже гарний, місцеві забудовники остаточно вичистили засмічені території на острові. Пляж особливо привабливий для молодих мандрівників і молодих сімей, але до сих пір залишається в хорошому стані, завдяки грошам.

Протяжність пляжу - 7 кілометрів, і покритий він дрібним білим піском. Його оздоблюють смарагдово-сині води і коралові рифи, про які розбиваються хвилі, що робить сам затоку досить тихим. Неподалік від пляжу, близько рифа розташовуються два невеликих острівця. Після плавання ви можете досліджувати найближчих з них, пройшовши по мілководдю, або зайнятися пірнанням і плаванням на байдарках близько другого, який знаходиться далі і більше розміром.

На центральній частині пляжу більше народу, ніж на тихій північній. Безліч продавців ходить поблизу, пропонуючи напої, фрукти, морозиво і місцеву тайську їжу для більш сміливих. Також є безліч різноманітних тайських сувенірів і дрібничок місцевого виготовлення.

На пляж найчастіше можна потрапити через готелю, так як ніякі дороги не виходять на сам пляж, щоб не порушувати спокою цього місця. Це дуже гарне місце для відпочинку, але стає більш гучним в розпал сезону. Вода чиста, і її температура зазвичай між 25 і 28 градусами Цельсія.

Паралельно пляжу, витягнувшись в лінію, проходить найбільша на Самуї скупчення ресторанів, барів, сувенірних магазинів і, звичайно ж, закусочних і вечірніх магазинів.

Як дістатися

Чавенг (Chaweng) знаходиться в декількох хвилинах їзди на південь від аеропорту. Водії таксі рідко використовують лічильники тут. Багато водіїв таксі не використовують лічильники, тому ціни потрібно обговорювати заздалегідь. Хороша ціна - це 200-250 бат. Ви також можете замовити транспорт в своєму готелі. Ця послуга зазвичай коштує 300 бат.

Ви можете вибрати інший, більш ризикований вид транспорту, як такі:

  • Таксі-мотоцикл - це звичайні мотоцикли, де ви сидите за водієм під час поїздки. Залежно від відстані, ціни можуть бути від 30 до 150 бат.
  • Якщо ви віддаєте перевагу їздити поодинці, то доступна оренда мотоциклів. Більшість орендованих мотоциклів на Чавенг () мають об'єм двигуна 100-125, наприклад, Honda Wave, Honda Click, Suzuki Step і так далі. Вартість оренди - 100-200 бат в день, в залежності від місця.
  • Більші мотоцикли, як Harley Davidson, і спортивні мотоцикли, як Kawasaki Ninja і Honda CBR, теж доступні. Будьте обережні, так як аварії на мотоциклах - це звичайна справа на Ко Самуї (Ko Samui), так що їздите акуратно.
  • Якщо ви подорожуєте з великою групою, ви можете віддати перевагу орендувати джип. Орендна плата зазвичай складає близько 800 бат в день. Особиста машина обійдеться вам в 1500 бат за кожні 24 години. Ви можете вибирати з безлічі моделей: Honda Jazz, Isuzu Hi-Lander, Toyota Camry, Toyota Fortuner і так далі. Авторитетні компанії, такі як Avis та Hertz, також пропонують страховку. Придбання страховки разом з орендою машини може стати дуже вдалою ідеєю, так як її відсутність під час аварії може обійтися дуже дорого. І не забудьте: тут лівосторонній рух.

Що можна побачити і чим зайнятися

Практично всі заходи проходять на пляжі (і нічне життя частково теж), і більшість шкіл підводного плавання Самуї (Samui) розташовані на Чавенг (Chaweng). Тут також можна замовити:

  • Покупки «100 Degrees East». Ця школа завоювала нагороду Самуї «П'ятизірковий PADI курорт підводного плавання» і «BSAC центр відпочинку». Безпечне місце для підводного плавання в дружньому і підтримує оточенні, де ви можете розслабитися, веселитися і насолоджуватися цим часом. Тел .: +66 (0) 77 245 936, [email protected]
  • Searobin Dive Center ». Тел .: + 66-1-535-7768. Тут вам пропонується повний набір навчальних курсів PADI, особисту увагу, уроки в малих групах на хороших катерах.
  • «The Salamander Dive Centre». Тел .: + 66-77-413693. Ця школа пропонує вам численні послуги, включаючи уроки підводного плавання і тури, де зустрінуться всі ваші потреби. Ми надамо вам все підводне спорядження, необхідне вам на уроках або в турі, для покупки або ж оренди.
  • Торг завжди доречний, коли справа доходить до сувенірів і подібних продуктів, навіть коли ціна вказана зі знижкою до 50%. Так як багато магазинів і дешевші ринкові намети продають здебільшого однакові продукти, запитаєте ціни в різних місцях, щоб мати уявлення про прийнятну ціну, перш ніж почати торгуватися за продукт, який вам хочеться придбати.
  • По місту розташовано безліч сувенірних магазинів. Для власників магазинів не є незвичайним запитувати у туристів ціну в п'ять разів більше нормальної, особливо в центральному районі.
  • Одяг, що продається тут, часто можна знайти на Као Сан Роад (Khao San Road) в Бангкоку за більш низьку ціну.
  • «Timmys Massschneider». Приватний кравець, який працює з 1984 року. Тел .: +66 77 230 954, сайт: http://www.timmystailor.com, електронна адреса: [email protected]

їжа

Увечері деякі ресторани пропонують морепродукти на пляжі. Майже всі готелі пропонують вечерю на пляжі, так що порівняйте ціни.

  • «Ninja», через дорогу від курортів «Baan Samui Resort» і «Chaweng Buri Resort». Хороша сім'я володіє цим традиційним тайським рестораном, де дуже розумні ціни. Не очікуйте побачити модний інтер'єр, але чекайте смачну їжу за низькими цінами.
  • «Sea Food Centre» знаходиться десь в кілометрі від бару «Coco Blues Bar» і являє собою набір з п'яти ресторанів морської їжі. Цілий засмажений люціан коштує близько 240 бат, а також спробуйте смаженого червоного люциана в соусі чилі.
  • «Khao San Road Restaurant» близько "Soi Green Mango«. Це ресторан для зустрічей за сніданком або ленчем для піших мандрівників і гарне місце, щоб зорієнтуватися, де знайти хорошу турбазу, і познайомитися з іншими мандрівниками.
  • «Poppies Samui» близько нижнього кінця пляжу Чавенг (Chaweng) - це чудовий ресторан інтернаціональної і тайської кухні, якщо ви шукаєте вишукане оточення і гарного шеф-кухаря.

Koh Samui Chaweng Beach на відео

Відгуки туристів

Володимир

лютий 2019

Чавенг - це пляж на східному березі Ко Самуї (Ko Samui) з чистим білим піском і чудовою нічним життям, особливо зосередженої на його північному кінці

Кому тут не подобається з різних причин, ласкаво просимо в крим, там все на вищому рівні

Ольга

лютий 2018

лютий 2018

Пляж гарний і досить чистий, але мазут на піску, який бруднить ноги і взуття - це повний пизду ... ц !!!!!!!!!!!

Ksenia

лютий 2018

лютий 2018

Розчарував пляж.Сам по собі пісочок класний, як мука, і хвиль немає (хвилерізи) але 1) багато людей, 2) глязная вода і вздовж на вході в воду лінія водоростей зростає 3) зустріли хаство від місцевих робітників

Олена

серпень 2017

серпень 2017

дуже дрібно, багато медуз

Інші пляжі Бо пхут

2 турістa були тут

Бо пхут - це пляж і пляжна село, розташоване на північному узбережжі Ко Самуї (Ko ...

2 турістa були тут

Чонг Мон розташований на північному узбережжі Ко Самуї (Ko Samui), між Чавенг (Chaweng) і Травні Нам (Mae ...

Coral Cove знаходиться на східному березі острова Самуї, між Тонгтакіан і Чавенг Ной. Називається від назви ...

Називається від назви

Chaweng Noi знаходиться недалеко від основного Чавенг і мало чим відрізняється від нього. Має такий же пісок ...

Має такий же пісок

Череда назв: пляж готелю Нора, Чавенг Яй, Нора бич - відносяться до одного й того

Череда назв: пляж готелю Нора, Чавенг Яй, Нора бич - відносяться до одного й того

Кілька назв: Чавенг північний; пляж готелю Нора; Чавенг Яй; Нора бич - відносяться до одного і того ж пляжу, який розкинувся ...

Кілька назв: Чавенг північний;  пляж готелю Нора;  Чавенг Яй;  Нора бич - відносяться до одного і того ж пляжу, який розкинувся

На півночі Самуї знаходиться мальовничий мис Плай Гавкотом, на якому примудрилися розташуватися аж 7 пляжів, але ...

На півночі Самуї знаходиться мальовничий мис Плай Гавкотом, на якому примудрилися розташуватися аж 7 пляжів, але

Бухта Тонгсай Бей (Thongsai Bay) - одне з наймальовничіших місць на острові. Пляж Тонгсай чудовий ...

Новости