Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляж Банг Тао на Пхукеті: огляд. фото, відгуки

  1. Південна частина
  2. Північна частина
  3. Як дістатися
  4. житло
  5. Розваги
  6. магазини

Пляж Банг Тао (Bang Thao, Bang Tao), а також «Лагуна» - це величезний пляж, протяжністю понад 7 км. Знаходиться недалеко від Патонга в одній із заток Пхукета. Банг Тао умовно розділений на північну і південну частину.

З огляду на те, що пляж Банг Тао розташований в затоці, море тут завжди спокійне. Ширина пляжу, як і довжина, вражає, особливо, під час відливів. Окремої згадки заслуговує пісок - він тут золотистий, невеликий.

Пляж Банг Тао на карті Пхукета

Море в районі пляжу, в основному, неглибоке. Однак, в деяких місцях глибина пристойна, тому потрібно бути уважними. Захід в море довгий, близько 15 м.

Вранці пляж Банг Тао знаходиться в тіні - її створюють казуаріновиє дерева, що ростуть уздовж усього пляжу. Так триває приблизно до 11 годин, після чого тут починає панувати спекотне сонце. А ввечері відпочиваючі мають щастя спостерігати красиве видовище - захід.

Вартість прокату лежаків - від 100 до 150 бат. Але, тут можна проявити хитрість. Як правило, якщо зробити замовлення в одному з пляжних кафе, лежак можна отримати безкоштовно.

Карта пляжу

Карта пляжу

Південна частина

Найбільшою популярністю у відпочиваючих користується південна частина пляжу. Це обумовлено тим, що в цей район можна дістатися за зручною дорозі або пішки з пляжу Сурін. У цій частині пляжу до послуг відпочиваючих - унікальні ресторани, будівельним матеріалом для яких послужив бамбук і пальмові гілки.

Такі ресторани на острові Пхукет можна зустріти тільки на Банг Тао.

Родзинкою центру пляжу є лагуна - це кілька найкрасивіших озер, які з'єднані з морем за допомогою вузької протоки. Відповідне назву має розташований тут комплекс готелів «Лагуна». «Лагуна» - це 7 шикарних готелів, що мають в своєму арсеналі поле для гольфу.

У центральній частині пляжу люблять відпочивати заможні туристи.

Північна частина

Якщо ви віддаєте перевагу відокремленому відпочинку, вам варто відвідати північну частину пляжу. Пояснити причину малої популярності цієї частини Банг Тао легко - сюди не так вже й просто дістатися.

Пляж тут пустельний не тільки від туристів, а й від лежаків і розваг.

Як дістатися

Кращий спосіб дістатися до Банг Тао - орендований транспорт. Це пояснюється тим, що громадський транспорт сюди не ходить, а вартість поїздки на тук-туку 500 бат в одну сторону.

з аеропорту Пхукет до пляжу Банг Тао близько 20 кілометрів, можна дістатися на таксі або на мікроавтобусі. Таксі до пляжу обійдеться вам в 700 бат, поїздка на мікроавтобусі - від 150 до 200 бат. На таксі можна доїхати за 30 хвилин, на мікроавтобусі - близько години.

Маршрут від аеропорту Пхукета

Таксі на пляж можна замовити безпосередньо в аеропорту. Тут же можна придбати і квиток на мікроавтобус. А ось про зворотній дорозі в аеропорт потрібно подбати за день до виїзду. Це можна зробити в будь-який турфірмі або у численних стійок для замовлення таксі.

Вартість зворотної дороги така ж.

Пішки ж на пляж Банг Тао зручно добиратися тільки з сусіднього пляжу Сурін. Місцевий транспорт - сонгтео, курсують виключно до пляжів Сурін і Камала за 50 бат.

житло

Взагалі район Банг Тао, дорогий. Ціни на житло і харчування тут значно вище на відміну від інших районів. Ціни від 1500 бат, але за таку вартість можна оселитися лише двох-трьох готелях.

Найбільш поширений вид житла для Банг Тао - місткий і комфортабельний готель, що має в своєму розпорядженні кілька сотень номерів.

Готель Best Western Premier Bangtao Beach

Характерна вартість проживання такого роду готелях від 200 доларів на добу. Є на пляжі 3 лакшери готелю, номери в яких коштують від 1500 доларів. Варто відзначити, що вартість проживання в 1000 доларів в день є цілком звичайними цінами для пляжу Банг Тао.

Решта ж готелі Банг Тао мають цілком прийнятні ціни від 100 - 300 доларів на добу «економ-класу» і від 300 доларів «люкс». Популярні: готелі Best Western і Best Western Premier.

У низький сезон, травень-жовтень, ціни на проживання меншу суму.

Доступні готелі, розташовані в районі пляжу Банг Тао, можна подивитися на будь-якому сайті бронювання готелів.

Розваги

До послуг туристів на пляжі Банг Тао численні кафе і ресторани, де можна зі смаком відпочити. Тут, на відміну від подібних закладів пляжу Сурін, в більшій мірі дотримуються національні традиції Таїланду як в кухні, так і в інтер'єрі. Тайський масаж від 200 -250 бат.

А любителі нічного життя будуть на Банг Тао розчаровані - тут нічних клубів немає.

Найголовніше, на цьому пляжі розташовані найбільші популярний бич бари - Nikki Beach і Xana Beach і Blease. Де можна послухати хорошу музику, потанцювати, поїсти і подивитися на захід.

Починаючи з листопада дається взнаки інфраструктура Банг Тао. Починають роботу всілякі магазини і кафе, пропонуються напрокат лежаки. Найбільша щільність лежаків - біля клубу Bliss Beach Club.

магазини

Що стосується магазинів, то в цьому плані південь пляжу Банг Тао дасть фору північ. Саме в південній частині знаходяться магазини, більшість яких спеціалізуються на виробах тайських і південноазіатських майстрів, виконаних вручну. З популярних: Lemongrass House, Canal Village, Heritage Collection, Banyan Tree Galleries, розташовані поряд з курортним комплексом Лагуна Пхукет.

З популярних: Lemongrass House, Canal Village, Heritage Collection, Banyan Tree Galleries, розташовані поряд з курортним комплексом Лагуна Пхукет

Теско Лотус на Банг Тао.

А, якщо звернути з цієї вулиці до пляжу, то можна потрапити в мусульманську село. У цьому селі, до речі, розташовані як шикарні вілли, так і готелі економ-класу, вартість проживання від 7000 бат в місяць, за оренду кімнати на довгий термін, і будинок від 15000 бат.

Відмінною особливістю магазинів пляжу Банг Тао є відсутність в них дешевого товару, яким наповнені магазини Патонг. Товари в місцевих магазинах тільки вищої якості. Це відноситься до одягу, взуття, всіляких аксесуарів, сувенірів.

Багато магазинів розташовані в селі Canal Village.

Новости