Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Питання мандрівників про Кіпр

Меніко як дістатися з Лімассола на автобусі в Храм Кипріяна і Устини? Підкажіть будь ласка.

Добридень! Чи є можливість організувати екскурсію або трансфер на блакитний берег Айа напилення з Лімасола? Скільки це буде коштувати? І які дати, якщо є екскурсії?

Підкажіть, прилітаю в аеропорт Ларнака сьогодні о 20.40, як можна дістатися до Ай-напи нема на таксі?

Доброго дня!
Порадьте прокатну контору на Кіпрі, щоб оренда була без франшизи (застави). І щоб можна було забронювати авто через Інтернет.
Дякуємо!

У квітні збираюся з чоловіком на Кіпр, хотілося б дізнатися як на ВІД дістатися до каменя афродіти? Та й в принципі як добиратися на основні визначні пам'ятки

Питання по місцю: Автостанція ЛарнакіВсем привіт, плануємо поїздку на Кіпр в квітні і дуже хочеться потрапити в бухту Афродіти. Як туди дістатися на громадському транспорті

Питання по місцю: Скала АфродітиЕслі екскурсія на пляж Афродіти з Протараса?

Підкажіть пожадуйста - Як дістатися до пляжу Макронісос. Айя-Напа від Протараса. Кіпр

Питання по місцю: Грот «Білі камені» Як дістатися сюди з Лімассола?

Чи є прокат електровелосипедів в Лімассолі?

Підкажіть приблизні маршрути на машині з Лімассола, днів на п'ять оренди машини.

Питання по місцю: Аеропорт ЛарнакаВсем здрастуйте.
Ми зібралися скоро на Кіпр. Готель вже забронювали в Айя Напі.
Хочеться трохи заощадити і тому хочемо відправитися до готелю на громадському транспорті.
Підкажіть будь ласка на якому автобусі, як і чи можна взагалі виконати цей маршрут.

Питання по місцю: Мис Грекокак довго йти від зупинки до місця де лавки нагорі?

Доброго дня! Підкажіть хто знає, хочу прилетіти на Кіпр, в Лімассол - пожити кілька місяців, може і довше ... А ще, якщо вийде, то хочу взяти з собою собаку. Але житло на сайтах дуже дороге ... Порадьте будь ласка, як знайти недороге житло? Можна навіть в селі якийсь ... Як і де

Питання по місцях: Ослиная фермаДобрий день! Мене цікавлять контакти ослячої ферми Apesia Hills Donkey Riding - адреса, телефон, як проїхати громадським транспортом з Лімасола? Що-небудь. Дякуємо!

Питання по місцю: Ослиная фермаДобрий день! Мене цікавлять контакти ослячої ферми Apesia Hills Donkey Riding - адреса, телефон, як проїхати громадським транспортом з Лімасола? Що-небудь. Дякуємо!

Питання по місцю: Ранчо MoonshineРанчо з розведення коней Moonshine - не вказані контакти ранчо - телефон, е-маил, сайт, точну адресу. Як з ними зв'язатися?

Будемо відпочивати на Кіпрі, в Протарасе. Підкажіть, як можна побачити затонулий корабель в районі Фамагусти?

Яка відстань від готелю Nissiana до центру міста? Чи є поруч з цим готелем прокат велосипедів

Хто їздив, підкажіть будь ласка, як дістатися від замку Колосси до Куріона або наоборот.Ходіт чи транспорт, чи діють там денні проїзні? Чи можна пішки дійти до святилища Аполлона (3 км) від Куріона.? Або під'їхати на автобусі, якому? Як дістатися до Котяче монастиря? .Реальная чи все зробити за

Якщо Ви хочете піднятися в замок Іларіона на саму вершину, обов'язково одягайте зручну обувь.Под'ем дуже крутий, ступені місцями надщерблені, а місцями їх просто нет.Возьміте з собою пляшечку води: після підйому по жарі дуже хочеться піть.А також не забудьте фотоапарат. види з вершини просто сногосшібательние)))

Питання по місцю: Аквапарк "Афродіта" в ПафосеПодскажіте вартість відвідування на сьогоднішній день і як можна до нього дістатися самостійно від готелю Ascos Coral Beach. Дякуємо!

Зараз готель знаходиться в стані глибокої розрухи.

З чоловіком прилітаємо з різницею в кілька годин. Хочу почекати його на пляжі ... чи можна пішки дійти до пляжу Маккензі з аеропорту або далеко йти?

Для тих, хто летить у відпустку в Лімассол - дуже раджу: закачайте собі на телефон або планшет мобільний додаток 2ГІС, а в цьому додатку - карту Лімассола. Лімассол - велике місто, ця карта дуже добре допомагає орієнтуватися в ньому, тим більше що нею можна користуватися і без підключення вашого гаджета до інтернету.
Особливо рекомендую це зробити, якщо ви збираєтеся ходити не тільки по променаду уздовж узбережжя. Причому в 2ГІС в Лімассолі відзначені такі корисні для туристів місця, які ви не знайдете ні на одній друкованій мапі, яку вам можуть видати в готелі або туристичному інформаційному центрі.
На жаль, інших міст Кіпру (крім столиці) в 2ГІС поки немає ...

Добрий день. Їду з сином 13 років в липні в готель біля м Лімассол, перший раз на Кіпрі. Кількість євро обмежена. Як бюджетно познайомитися з визначними пам'ятками? Чи є абонементи в аквапарки на 7-10 днів? Де в місті смачне недороге м'ясне і рибне мезе (син дуже хоче спробувати)? І де

Можна дізнатися як дістатися в бухту Афродіти заг-м трансп-м?

Як дістатися до цього пляжу від Лімассола, якщо не брати в оренду машину? Доступ на пляж вільний або як? На карті видно, що він знаходиться на території, що належить Великобританії. Це точно пляж для всіх, а не закритий для обраних?

Підкажіть будь ласка де знаходиться найближчий Вестерн Юніон від готелю Хілтон в Нікосії.

Привіт хочу дізнатися адресу Церкви Кипріяна і Юстини в Меніко щоб написати пісьмо.Спасібо.

З відгуків зрозуміло, що в Айя-Напі немає хороших магазинів. Підкажіть як проїхати з Айя Напи на громадському транспорті (від готелю Callisto Holiday Village) до Паралімні або до Нікосії. І скільки часу їхати?

Вітання всім!! Підкажіть будь ласка, хто відпочивав в Пафосе.Есть така можливість з'їздити до Ізраїлю на теплоході по морю.І скільки буде коштувати така поездка.Спасібо

1.Здравствуйте, в які дати проходить фестиваль вина на Кіпрі в цьому 2015 г.Как туди дістатися з Протарас і о котрій годині працює?
2.Какой пляж порадите в Протарасе для компанії без дітей.
3.В яку кіпрську таверну можна відвідати щоб зрозуміти їх кухню і який середній чек на человека.Спасібо.

як розрахувати вартість таксі на Кіпрі? треба домовлятися про ціну відразу або час очікування в а / п + багаж + посадка + ще що то і сума виявиться непідйомною?

Підкажіть варіант недорогого таксі на Кіпрі. Їду з 2-ма дітьми перший раз на Кіпр

Здравстввуйте, готель Вріссана ВІЛ Протарас як далеко від ранчо (MOONSHINE? (Кінні прогулянки) яку адресу і тел.возможность замовлення поїздки.

Добридень! Будь ласка, підкажіть де є найближчий Western Union до готелю PANARETI CORAL BAY -
Keratidiou Street, Coral Bay, 8650 Paphos, Cyprus
Телефон (+357) 26 815 600

Підкажіть, пжл, хто яким транспортом користується при самостійній поїздці з аеропорту Пафосу в Корал Бей (Кіпр)? і скільки приблизно буде коштувати таксі за умови що у нас крім 2дорослих і 2детей 3 валізи і 1 коляска ?? ))

Добрий день. Підкажіть фірми з прокату авто в Ларнаці без франшизи (без застави).

І так, побувавши в континентальній Європі захотілося відвідати її острівну частину. Так звані британські \ англійські колонії, поїздити подивитися, що і як ... + відпочити. Першим моментом після отримання багажу став виклик машини до отеля.Тут стало ясно: ціни-звичайно, "кусаються". Машини - не зрозуміло технічного стану. Місцеві водії. В цьому плані допомогло скористатися одним із сервісів замовлення, швидко, зручніше і вибирають з перевірених підприємств, ні з вулиці. При замовленні уточнюйте наявність дитячих крісел, якщо з дітьми, інакше можна ще й штраф сплатити крім машіни.Точную вартість. Так само позитивною стороною є, то що трансфери вільно пропускають і до готелів, і до інших. Приїхав, розмістився. Після того як прогулянки пішки моторошно втомили, вирішив орендувати автомобіль на 4 дні. І взяв кабріолет, reno megane, варто було мені це 74 євро на добу, з послуг безкоштовно запропонували в страховку внести 2го людини. В цілому станом авто задоволений, чистий і без пошкоджень. Звертався на http://carsrent.ru/rent/, працюють по всьому світу. Це нижче ніж пропонують компанії, яких повно, і не дуже зрозуміла їх юридична чистота, їх ціна 90-110 EUR, за аналогічну послугу. Коли ви будете брати в оренду авто, не забувайте перевіряти наявність запасного колеса, компресора (насоса), аптечки і знову ж дитяче крісло. За останній швидше за все доведеться доплатити. Уважно оглядайте і вносите будь-які відколи, подряпини і тріщини в бланк оформлення. Адже підсумком можна потім потрапити на гроші. Машину здавати на ресепшен свого готелю, її заберуть. якщо будуть питання зв'яжуться. При здачі а \ м втратив один ковпак на колесо, але все тихо))))) Хороших подорожей!

Якщо вам належить на Кіпрі багато автобусних поїздок в районі свого міста, наприклад, Пафосу, то вигідно брати багаторазовий квиток на день, який коштує 5 євро. Вартість однієї поїздки на автобусі 1,5 євро і, якщо ви їдете в Нижній Пафос, а потім плануєте заїхати в Верхній Пафос на базар або пройтися по магазинах, то ви вже окупається вартість квитка на день. А тим більше, кілька разів пересісти доведеться, якщо ви хочете відвідати Королівські гробниці або інші пам'ятки в місті або його околицях.

Підкажіть як з Пафосу на авто дістатися до пляжу Лара? Спасибі за відповідь. Надія, Санкт-Петербург.

Хотів замовити машину через інтеренет, в підтримці мені сказали, що на Кіпрі немає повної страховки (full)? і якщо в аварії Будеї моя вина, мені доведеться оплачувати частину витрат. Хотів запитати у знаючих людей, чи можна зробити на Кіпрі страховку по аналогу нашого КАСКО, коли все включено?
Якщо так, то

Будемо жити близько Пафосу, планую взяти машину на весь час поїздки, порекомендуйте православні святині і монастирі.
Уже були в котячих монастирі, Кікос, у глави прав. Лазаря.

Скільки коштує таксі до Ларнаки в аеропорт з Протараса. Хто брав, підкажіть, будь ласка.

Підкажіть, як з Протараса дістатися до пляжу Ніссі Біч і мису Греко ?? знаю, що на 102 автобусі, а які зупинки ?? Дякуємо!

Підкажіть, будь ласка, як дістатися до міського пляжу Протараса і до церкви Пророка Іллі ??? Дякуємо!!!

Підкажіть, як на громадському транспорті з'їздити подивитися купальні Афродіти, жити буду в Сансет бич, як добрати ся до автостанції в като пафосі уявляю - 615 автобус)))

Підкажіть будь ласка чи зможемо ми дістатися з Айя-напи на громадському транспорті (взяти машину в оренду немає можливості) до міст Протарас і Лімассол. І скільки буде коштувати приблизно.

Їдемо в Айя-Напу в травні, хочемо поїздити по острову. Підкажіть що подивитися обов'язково варто і порадьте чи брати машину напрокат або можна обмежитися автобусом?

Меніко як дістатися з Лімассола на автобусі в Храм Кипріяна і Устини?
Чи є можливість організувати екскурсію або трансфер на блакитний берег Айа напилення з Лімасола?
Скільки це буде коштувати?
І які дати, якщо є екскурсії?
К можна дістатися до Ай-напи нема на таксі?
У квітні збираюся з чоловіком на Кіпр, хотілося б дізнатися як на ВІД дістатися до каменя афродіти?
Чи є прокат електровелосипедів в Лімассолі?
Питання по місцю: Мис Грекокак довго йти від зупинки до місця де лавки нагорі?
Порадьте будь ласка, як знайти недороге житло?
Мене цікавлять контакти ослячої ферми Apesia Hills Donkey Riding - адреса, телефон, як проїхати громадським транспортом з Лімасола?

Новости