Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель Sunrise Beach Resort

Sunrise Beach Resort Nha Trang Hotel Розташування: Новий п'ятизірковий готель Sunrise Beach знаходиться в густий парковій зоні поруч з одним з найбільш красивих пляжів В'єтнаму Sunrise Beach Resort Nha Trang Hotel Розташування: Новий п'ятизірковий готель Sunrise Beach знаходиться в густий парковій зоні поруч з одним з найбільш красивих пляжів В'єтнаму. При цьому готель знаходиться недалеко від центру міста Нячанг і головних його пам'яток, розташований по сусідству з готелем YASAKA SAIGON - NHA TRANG HOTEL 4 *.

Номери: В кожному з 121 номера готелю є кондиціонер, супутникове телебачення, міні-бар, сейф, чай-кава, ванна і панорамний вид з вікна на золоті піски пляжів. Також в готелі є поверх з соединяющимися номерами спеціально спроектований для сімейного відпочинку.

В готелі: Діловий центр пропонує послуги телефонного та internet зв'язку, фотокопіювання, послуги перекладача та ін. Сувенірні магазини. Пляж міської, обладнаний, в 30 м від готелю через дорогу. Дайвінг та інші види активного відпочинку на воді.

Новости