Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Садові дерев'яні альтанки для дачі, лазні - ціни, фото, виготовлення і будівництво дерев'яних альтанок

Любителі французьких романів вісімнадцятого-дев'ятнадцятого століття, напевно, пам'ятають, що все найромантичніші і зворушливі моменти книги завжди відбувалися в садових альтанках. Це й не дивно, адже кожна з таких невеликих, але дуже милих серцю будівель проникнута особливою атмосферою затишку і романтики. Сьогодні прикрасити свій заміський ділянку дерев'яної альтанкою стало зовсім нескладно, безліч будівельних компаній, що виконують виготовлення і будівництво дерев'яних альтанок, пропонують вашій увазі дерев'яні альтанки для дачі всіляких дизайнів і стилів. Якщо в дитинстві ви зачитувалися "Євгеній Онєгін" або "Дубровським", вам, напевно, припадуть до душі вишукані дерев'яні альтанки і лазні в російській стилі, виконані з клена, тополі або модрини. Якщо ж ви зачаровані Францією, радимо вам замовити дерев'яну альтанку в стилі ампір або рококо, витончена дах і чудові вигнуті опори нікого не залишать байдужим.
Любителі французьких романів вісімнадцятого-дев'ятнадцятого століття, напевно, пам'ятають, що все найромантичніші і зворушливі моменти книги завжди відбувалися в садових альтанках А може бути, вам сподобаються дерев'яні дачні альтанки в китайському стилі, що віддалено нагадують пагоди. Якщо ж ви хочете, щоб у вас на дачі була унікальна дерев'яна альтанка або, може бути, ви вже самі придумали оригінальний дизайн цієї необхідної кожному заміському будинку споруди, зверніться до дизайнерів, вони допоможуть скласти креслення дерев'яної альтанки, за яким пізніше майстри зможуть виконати ваш замовлення.

Отже, стиль альтанки визначено, тепер вибір за матеріалами, з яких вона буде побудована. Садова альтанка - дерев'яна або ковані - в будь-якому випадку буде хорошим придбанням. Але головний плюс дерева перед металом або каменем - це його душевність. Дерево добре тримає тепло і має досить високу зносостійкість, однак, це не найголовніше. Дерево володіє особливим цілющим ароматом, який не здатний вам дати ні камінь, ні метал. Сидячи в дерев'яній альтанці, ви будете відчувати себе в світлій березовому гаю або на залитій сонцем галявині діброви. Дерево прекрасно вбере в себе аромати літа і після нагадає вам про теплу пору дощової осені. До того ж дерево можна вважати одним з найбільш екологічно чистих матеріалів, а це значить, що встановлюючи таку альтанку, ви не шкодите озоновому шару і, отже, продовжуєте життя нашої планети.

Які ж вимоги потрібно пред'явити майстрам, щоб отримати довговічну і красиву альтанку з дерева, яка стане перлиною вашого заміського ділянки? Перш за все, зверніть увагу на дерево, яке буде використовуватися при будівництві. Бажано, щоб деревина була просякнута спеціальними водовідштовхувальними розчинами, альтанці з такого дерева будуть не страшні ні проливні дощі, ні суворі російські морози. Безумовно, альтанка буде виглядати солідніше і прослужить довше, якщо великі деталі будуть виконані з цільного дерева, проте така альтанка обійдеться вам значно дорожче. Поспішаємо втішити вас, що при належному догляді дощата альтанка з погонажу теж здатна зрівнятися за терміном своєї служби з цільної. Але якщо ви все ж хочете купити дерев'яну альтанку з цільного дерева, рекомендуємо Вам ретельно підійти до вибору, адже альтанки дерев'яні і ціни на них не завжди мають належне співвідношення "ціна - якість". Продаж дерев'яних альтанок - один з основних видів діяльності багатьох фірм, але далеко не всі з них можуть запропонувати оптимальний для Вас варіант. Попередньо можна переглянути дерев'яні альтанки в фотогалереї і вибрати вподобані Вам дерев'яні альтанки на фото, тоді Ви будете приблизно представляти габарити, вартість та зовнішній вигляд бажаного Вами вироби. Яку б альтанку Ви не вибрали, ми впевнені, що вона зможе привнести в ваш заміський ділянку той домашній затишок, до якого ми так прагнемо, їдучи від міської суєти.

Так само рекомендуємо ознайомитися з послугою Ландшафтний дизайн ділянки

Які ж вимоги потрібно пред'явити майстрам, щоб отримати довговічну і красиву альтанку з дерева, яка стане перлиною вашого заміського ділянки?

Новости