Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

мангальні майданчики

  1. Відкриті і утеплені альтанки для відпочинку і барбекю Посмажити шашлики, організувати барбекю на...
  2. Гриль будиночок

Відкриті і утеплені альтанки для відпочинку і барбекю

Посмажити шашлики, організувати барбекю на відкритому повітрі - все це можливо в обладнаних альтанках в лісовій зоні готелю на території, що охороняється.

Альтанки в лісі, поряд з корпусом, на березі ставка і поруч з котеджем, майданчики для сонячної погоди і для похмурих осінніх днів - на будь-який смак.

Місткість альтанок від 6 до 20-ти чоловік.

Всі альтанки електрифіковані і обладнані мангалом.

Можливе надання газового або інфрачервоного обігрівача в холодну погоду.

Якщо Ви не бажаєте готувати самі, то пропонуємо скористатися послугами і послугами офіціантів. Не пропустіть можливість покуштувати чудово приготовані страви на природі!

Мангальні майданчика в готелі Фореста Фестиваль Парк:

Малі альтанки (відкриті і закрита) - до 6 чол

Середні альтанки (відкриті і закрита) - від 8-12 чол

Велика альтанка - до 20 чол

Гриль-будиночок - до 8 чол

ОРЕНДА мангального майданчиківВсі майданчики бронюються від 2-х годинВсі майданчики обладнані: мангал, стіл, лавки, світло, електрику.У вартість включено: оренда альтанки з мангалом, прибирання альтанкиУвага: в готелі немає можливості зберігання і нарізання продуктів гостейАльтанкаВартість

Малі альтанки до 6 чол №4,6,7,9 (відкриті) і №3 (закрита) 800 руб / год Середні альтанки до 12 чол № 8,10 (відкриті) і №2 (закрита) та №12 (на ставку) до 8 чол 1100 руб / год «Гриль-будиночок» (закрита). До 8-10 чол 1500 руб / год Велика альтанка №1 (закрита). До 20 чол 2500 руб / год Шатер-павільйон у Ставу (відкрита) До 20 чол 2500 руб / год Вугілля (3 кг) і розпал (1 шт) 400

Гриль будиночок

Оригінальний гріль- будиночок в усі часи був одним з найпопулярніших споруд, побудованих у дворі. Успіх гріль- будиночка пояснюється, перш за все, його своєрідним зовнішнім виглядом і практичністю, які створювалися протягом століть.

Побудований в фінських традиціях гриль-будиночок вдало розташований в лісовій частині території готелю. Він може стати кращою альтернативою традиційним і вже звичним майданчикам для барбекю. Це неймовірно стильний і в той же час затишний, чимось нагадує альтанку для шашлику.

Невід'ємним атрибутом гриль-будиночка є стіл з грільной установкою, розташований по центру будівлі. Зручні лавки навколо столу дозволяють вільно розміститися у вогню восьми гостям. Гриль-будиночок мають шестигранну форму, його площа при цьому становить приблизно 9,5 кв. м при висоті в найвищій точці даху близько 3 м.

Декоруючи гриль-будиночок, ми, перш за все, прагнули створити атмосферу перебування в цьому будинку. Адже він і призначається для того, щоб укрити, обігріти і нагодувати людину, створити відчуття затишку і захищеності. Все це можна відчути, увійшовши всередину і розвівши вогонь. Тут, в той час як навколо все буденне і неспокійне, панує атмосфера неспішності і душевного спокойствія.Гріль-будиночок - найкраще місце для пікніка в будь-який час року.

Гріль-будиночок - найкраще місце для пікніка в будь-який час року

Новости