Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пілот завершив останній дальній рейс airberlin вражаючим маневром

Пілот рейсу airberlin AB 7001 Майамі-Дюссельдорф завершив останній далекомагістральний рейс в історії авіакомпанії вражаючим маневром над аеродромом 15 жовтня

Пілот рейсу airberlin AB 7001 Майамі-Дюссельдорф завершив останній далекомагістральний рейс в історії авіакомпанії вражаючим маневром над аеродромом 15 жовтня.

Під час першого заходу н а посадку в Дюссельдорфі Airbus A330 виконав низький проліт над смугою, після чого повернув в сторону терміналу та скоїв коло пошани на низькій висоті.

Подібний прощальний маневр в аеропорту Дюссельдорфа зняли відразу з декількох ракурсів. Після відходу на друге коло літак успішно виконав посадку.

"Сьогодні останній раз, коли я вас вітаю після приземлення в Дюссельдорфі. Від імені екіпажу і моїх колег, на землі і повітрі, хотів би подякувати вам за те, що зберігали лояльність по відношенню до нас довгі роки. Спасибі екіпажу, і висловлюю повагу за професійне виконання своїх обов'язків під час останнього польоту. Сьогодні ми говоримо вам не "до побачення", а "прощайте". Робіть все добре і бережіть себе ", - сказав командир рейсу AB 7001 в своєму останньому привітанні.

Свої середньомагістральні польоти airberlin припинить до кінця жовтня. Створений в 1978 році як американський авіаперевізник, оскільки до об'єднання Німеччини польоти з західного Берліна могли здійснювати авіаперевізники з реєстрацією в США, Франції та Британії, airberlin з невеликої чартерної компаніістала другий за величиною авіакомпаній Німеччини.

Однак посилюється на ринку конкуренція призвела до збитковості airberlin. Останні роки витрати авіаперевізника покривав інвестор -авіакомпанія Etihad з ОАЕ.После того, як Etihad відмовилася надавати подальшу фінансову допомогу, airberlin подала заяву до суду про неплатоспроможність.

Для того, щоб авіаперевізник не припинив виконання рейсів відразу ж, уряд Німеччини видало airberlin кредит в розмірі 150 млн. Євро, який був схвалений Єврокомісією.

На даний момент airberlin веде переговори з Lufthansa і easyJet про продаж активів. Передбачається, що Lufthansa викупить деякі підрозділи і входить до групи airberlin авіакомпанію Niki, а easyJet забере частину флоту airberlin.

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com



Новости