Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де зустріти Новий рік 2019?

5 кращих міст для зустрічі справжнього Нового року і Різдва.

Місце для текстового опису фотографії © Джерело

До Нового року залишається все менше часу, і тим, хто мріє зустріти це свято в Європі варто поквапитися.

Ми не будемо писати про екзотичні пляжах, море або океані. Цей рейтинг ми присвятимо кращим містам для зустрічі традиційного Нового року.

Якщо ви не уявляєте собі головний зимове свято без ялинки, подарунків, снігу і чудес, значить це стаття саме для вас.

Якщо ви не уявляєте собі головний зимове свято без ялинки, подарунків, снігу і чудес, значить це стаття саме для вас

Тож не дивно, що туристи з усього світу прагнуть до Праги, щоб зустріти там Різдво і Новий рік: вогні вуличної ілюмінації, море червоних дахів, середньовічні вулички і затишні кав'ярні. Вже не одне десятиліття Новий рік в Празі радує снігом і легким морозом, який дозволяє вдосталь нагулятися по святково прикрашених вулицях і не замерзнути в дорозі.

До того ж, знаючи трепетне ставлення туристів станом на 1 січня, місцеві кафе і магазини зможуть вас здивувати як о третій годині ночі, так і о дев'ятій годині ранку.

Щоб взяти участь в цьому святі не обов'язково шукати ресторан або клуб, просто на вулицях влаштовуються яскраві вистави, а перехожі з задоволенням дарують солодощі незнайомим людям.

Якщо ви коли-небудь мріяли потрапити в фільм про святкування Різдва або Нового року - значить ви мріяли про Прагу.

Хіба може бути більш зимовий місто для зимових свят? Незважаючи на свою морозну славу, температура повітря в столиці Ісландії рідко опускається нижче 10 градусів Цельсія, а значить канікули в цьому місті будуть по-справжньому веселими та цікавими. Різнокольорові будинки, незвичайна місцева кухня, веселі святкові традиції і одна з найкрасивіших ялинок в світі - ось що чекає мандрівників в Рейк'явіку.

А найприємнішим сюрпризом буде те, що в цій країні замість одного старенького Діда Мороза - відразу 13 чарівних створінь, правда, вони не поспішають дарувати подарунки і уважно стежать, щоб діти були дуже слухняні.

А найприємнішим сюрпризом буде те, що в цій країні замість одного старенького Діда Мороза - відразу 13 чарівних створінь, правда, вони не поспішають дарувати подарунки і уважно стежать, щоб діти були дуже слухняні

Коли мова заходить про Різдвяних ярмарках і найяскравіших святкових вуличках, всі дорослі відразу згадують про Берлін. У цьому місті дивним чином поєднуються казкові середньовічні декорації і сучасні зручності: вуличні катки - ідеально рівні, їжа на ярмарку - завжди свіжа і гаряча, за кожним кутом можна насолодитися справжнім какао, а по місту їздить іграшкова залізниця.

У святкові дні розвагу до смаку зможуть знайти як діти, так і дорослі серед яскравих магазинчиків, розкішних ресторанів, готичних соборів і численних атракціонів.

Ніхто не розповість про Новий рік і Різдво більше і краще, ніж фіни, адже саме поруч з ними в не такий вже далекої Лапландії знаходиться будинок Санта Клауса, куди зможуть навідатися всі бажаючі. Крім відвідування головної резиденції зимового чарівника, в Гельсінкі можна також відвідати різдвяний ярмарок, взяти участь в народних гуляннях, побачити нову незвичайну новорічну ялинку, з'їздити покататися на санях або оленях.

І це ще не все розважальна програма яку може запропонувати один з найкрасивіших Європейських міст.

І це ще не все розважальна програма яку може запропонувати один з найкрасивіших Європейських міст

Такого Нового року ви ще ніколи не бачили. По-перше, на відміну від попередніх міст в Талліні це свято відзначають з не меншим розмахом, ніж Різдво. По-друге, відзначають його НЕ тихо і скромно у власних квартирах, а величезними компаніями знайомих і малознайомих людей просто на вулиці. Тут нікого не здивує дама за 50 в костюмі зайчика або мужні військові з крилами метеликів за спиною, адже в цю ніч місцеві жителі із задоволенням віддаються веселощам.

А щоб свято стало по справжньому європейським, катайтеся на традиційному вуличному ковзанці, додайте прикрас на ялинку, яка вам сподобається, випийте гарячого глінтвейну і спробуйте смажених в цукрі горіхів.

Традиційний сніг і класична архітектура допоможуть відчути себе героєм листівки, де зображені ідеальні зимові свята.

Читайте також: Парад різдвяних пінгвінів в Японії .

Проголосувало: 87 осіб.

Хіба може бути більш зимовий місто для зимових свят?

Новости