Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини Ізраїлю - Міжнародний аеропорт Ізраїлю "Бен-Гуріон" зупинить роботу через страйк профспілки - 112 Україна

Страйк оголосили на знак протесту проти теоретично можливого оподаткування аеропорту муніципальним податком Страйк оголосили на знак протесту проти теоретично можливого оподаткування аеропорту муніципальним податком   відкритий джерело   У Міністерстві закордонних справ попереджають, що найбільший ізраїльський аеропорт Бен-Гуріон не працюватиме 1 і 2 грудня в зв'язку з оголошеною профспілкою страйком

відкритий джерело

У Міністерстві закордонних справ попереджають, що найбільший ізраїльський аеропорт "Бен-Гуріон" не працюватиме 1 і 2 грудня в зв'язку з оголошеною профспілкою страйком. Про це повідомив в Twitter Департамент консульської служби МЗС.

"Профспілки аеропортів Ізраїлю прийняли рішення оголосити страйк і припинити роботу міжнародного аеропорту" Бен-Гуріон "1-2.12.17", - йдеться в повідомленні.


За повідомленням Міністерства транспорту, всього буде скасовано 160 польотів. Зміни в розкладі торкнуться не менше 28 тис. Пасажирів. Більш детальна інформація вже направлена ​​представникам авіакомпаній, рейси яких заплановані на ці дні.

Пасажирів просять уточнювати дані по своїм польотів у перевізників. Також управління цивільної авіації Ізраїлю створило робочу групу для взаємодії з пасажирами і авіакомпаніями.

Відзначається, що в страйку візьмуть участь всі співробітники аеропорту, приводом для якої стало теоретично можливе обкладання аеропорту муніципальним податком.

Новости