Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Біг-Бен, по кому дзвонять твої дзвони? Дзвін знаменитого годинника замовкне на чотири роки

В кінці серпня дзвін годинника Біг-Бен в Лондоні замовк перед початком реставраційних робіт, на які потрібно 61 мільйон фунтів (4,6 мільярда рублів). Ремонт триватиме до 2021 року.

джерело:   Daily Mail
джерело: Daily Mail

Чоловіки в захисних касках, світловідбивних костюмах і ременях безпеки зводять лісу навколо Вежі Єлизавети (так офіційно називається вежа Вестмінстерського палацу). Через реставрації 13-тонний дзвін Біг-Бена НЕ буде дзвонити до 2021 року - інакше його бій згубно вплинула б на слух робочих, що знаходяться в безпосередній близькості від нього.

Через реставрації 13-тонний дзвін Біг-Бена НЕ буде дзвонити до 2021 року - інакше його бій згубно вплинула б на слух робочих, що знаходяться в безпосередній близькості від нього

Деякі консервативні члени парламенту запропонували, щоб під час ремонту годинник все ж продзвонили один раз - в опівночі 29 березня 2019 року, в знак остаточного від'єднання Великобританії від Євросоюзу.

Деякі консервативні члени парламенту запропонували, щоб під час ремонту годинник все ж продзвонили один раз - в опівночі 29 березня 2019 року, в знак остаточного від'єднання Великобританії від Євросоюзу

96-метрова вежа Єлизавети була побудована в 1859 році і довгий час називалася просто годинниковою вежею. Нинішнє ім'я вежа отримала в 2012 році, на честь 60-річчя правління королеви Єлизавети II.

Дивіться також: Що значить бути британцем: фотовиставка про повсякденне життя островів з 1920-х років

Новости