Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Біг Бен

  1. Біг Бен
  1. Головна
  2. країни
  3. Великобританія
  4. Біг Бен

  5. Біг Бен


    Найвідоміший символ Лондона - Біг-Бен Найвідоміший символ Лондона - Біг-Бен. Ця назва Біг-Бен отримав через тяжкості дзвони (big - великий) - 13 тонн і по імені людини, яка виконала в 1858 році замовлення на його виготовлення - Беджаміном (Бена) Холу.

    Створений півтора століття назад годинниковий механізм до сих пір відміряє час з істинно англійської пунктуальністю. Кожні 15 хвилин в окрузі чути бій цього годинника, довжина хвилинної стрілки яких - цілих 4 метри.

    12.09.2012 годинникова башта офіційно перейменована в Вежу Єлизавети на честь правлячої королеви Великобританії Єлизавети II.

    Біг-Бен тури - це незабутня поїздка на мальовничий курорт з великою кількістю пам'яток. Біг-Бен - це курорт, де мріяв побувати практично кожен турист. З кожним роком, тури на цей курорт завойовують все більшу популярність серед любителів подорожувати і не дивно, що велика кількість туристів все частіше набувають горящі путівки, Біг-Бен - гостинний курорт. Біг-Бен наповнений атмосферою привітності та теплоти, і завжди готовий запропонувати своїм гостям безліч чудових місць для екскурсій, відпочинку та туризму. Тому багато туристів, замовивши один раз гарячі тури і Біг-Бен назавжди залишиться з вами! Купуючи тури, ви отримуєте відмінну можливість отримати насолоду від всіма перевагами цього чудового курорту. Якщо ви хочете приємно провести час, тури на курорт стануть воістину відмінним вибором.

Новости